خب کلا کارای تدارکات رو گفتم تا الان (چه قدر ما فعالیم ، نه ؟؟؟به نقل از s123 :بیش تر لو ندی؟ اصن هیچی که نگفتی فقط گفتی تو هد شک داریم و اینا![]()
یا هفته اول اردیبهشت یا 13 چهاردهم !به نقل از ریـحـانـه :نمایشگاه آفتاب حدودا چه تاریخی ـه؟
نه من موندم كه انقدر كاراى آفتاب جلوئه چراهمين هفته برگزارش نميكنين؟به نقل از m3$|-|k@t :خب کلا کارای تدارکات رو گفتم تا الان (چه قدر ما فعالیم ، نه ؟؟؟)
افتاب پارسال که خیلی خوش گذشت من که کل دو روز رو زامبی بازی میکرم سر غرفمبه نقل از صبــــــ ŚåBã ـــــا :به هر حال اميدوارم امسال هم آفتاب خوبى داشته باشيم![]()
اخی میترسم سردیتون باشهبه نقل از m3$|-|k@t :خب کلا کارای تدارکات رو گفتم تا الان (چه قدر ما فعالیم ، نه ؟؟؟)
منم که با تو اصلا زامبی بازی نکردم پشت پسترا و اون یکی بازیه رو هم که اصلا اصلا نکردمبه نقل از s123 :افتاب پارسال که خیلی خوش گذشت من که کل دو روز رو زامبی بازی میکرم سر غرفم![]()
اون یکی بازیهبه نقل از صبــــــ ŚåBã ـــــا :منم که با تو اصلا زامبی بازی نکردم پشت پسترا و اون یکی بازیه رو هم که اصلا اصلا نکردم
![]()
مرسب از یادآوری :]حالا اینجا جای تجدید خاطره نیس![]()
خیالم راحت شد خوب شد گفتیبه نقل از m3$|-|k@t :سردمون نمی شه خیالتون راحت !
تدارکات پارسال ، قبل از عید اعلام شدن و کار ها رو شروع کردن
شما حساب کنید یکی کردن ایده 40 نفر با هم و تازه بعدشم با پژوهش
و وضعیت مالی مدرسه ... چه قدر زمان بره
خلاصش که ما امسال باید خیلیییییییییییی کار کنیم چون 2 هفته وقته بعد باید مثه پارسال برگزار شه
چون همه توقع دارن (![]()
به نقل از جنا :مرسب از یادآوری :]
تصحیح کنم:به نقل از s123 :نتایج درخشان کارسوق رو امروز گفتن
از دوم الف کلاس 2.2 اول شد و 2 کلاس 2.4 و 2.5 دوم گویا
از دوم ب هم کلاس 2.7 اول شد و کلاس 2.12 و 2.9(فک کنم)دوم شدن گویا
از دو ب ، 2.11 و 2.12 !به نقل از s123 :نتایج درخشان کارسوق رو امروز گفتن
از دوم الف کلاس 2.2 اول شد و 2 کلاس 2.4 و 2.5 دوم گویا
از دوم ب هم کلاس 2.7 اول شد و کلاس 2.12 و 2.9(فک کنم)دوم شدن گویا