جعفری شده معاون ما (سوما)به نقل از مــهــســافــت...! :از کـــلاس ـاِ راهنمایی کـَمکردن به ما اضافه کردن انگـار ! :- "
معاون این ـا همون ـا ـن ؟
به نقل از جنا :جعفری شده معاون ما (سوما)
رعنازاده هم رفته پایه دوم
اون اخلاصی نکبت ئم کلن رفتش فک کنم![]()
اخلـاصی کی بود ؟ تو زمانِ ما بـُگو !به نقل از جنا :جعفری شده معاون ما (سوما)
رعنازاده هم رفته پایه دوم
اون اخلاصی نکبت ئم کلن رفتش فک کنم![]()
زهرماربه نقل از s@ba :اونم برا دوماس
زمان شما نبودبه نقل از مــهــســافــت...! :اخلـاصی کی بود ؟ تو زمانِ ما بـُگو !![]()
ببین من انقد دل از دست اخلاصی پره که هر چی بگم کم گفتمبه نقل از نسترنّگار :ادب، نزاكت، اينا...
ورودى جديداى بيچاره با اين شرايطى كه امتحان دادن معلوم نيست چجورى ميخوان دووم بيارن! فك كن يه بار ٢٠٠ نفر انتخاب شن و تو نشى بعد دوباره امتحان بدى بياى تو #-o
آره هر روز بازه ؛ نه آماده نيس ، يني هنوز همه ي نيمكت جديدارو نذاشتن ،چنتا كلاسام تخته هوشمند ندارن، ولي سرعت كارشون بد نيسبه نقل از SaϔnA.M :دوستان، مدرسهتون هر روز بازه دیگه؟ بعد وضعیت خوبی داره یا مثه مدرسهی ما انگار بمب منفجر شده توش؟ یعنی کلاسا و اینا آمادهن؟
یه دفتر + جامدادی کافیهبه نقل از جنا :دوستان یه سوال مهم که هر سال درگیرش هستم
اول مهر ما کتاب و اینا چی ببریم؟ با کیف خالی بریم ینی؟بعد اگه دبیرمون باقری یا شیرزادی بود چی؟
![]()
بابا خ خوب شده !به نقل از ستـاره :وضوخونه؟!صحن و شبستان و گنبد و گلدسته و اینا رو کی قراره رونمایی کنن ایشالا؟
آقا تور والیبال رو هرسال باید کند! اگه کنده نشه واسه سال بعدش تور جدید نمیذارن! ولی اگه بکنین سال بعدش باز تور جدید دارین![]()
از اسمش معلومه .. اما مفهومش ؟؟؟!به نقل از SaϔnA.M :دستشویی برای شوئیدن دست است خب، از اسمش معلومه. حالا از این وضوخونهتون عکس بگیرید ببینیم دسته گل ِ جدید مدرسه رو.
اره !به نقل از s@ba :برنامه کلاسا رو گذاشتن رو سایت نوشتن باید ببریم