به نقل از میتـرا .. :این اولا میخوان سال ِ دیگه تدارکات ِ آفتاب شن و مدرسه رو نگه دارن ؟![]()
این که امسال یه سریاشون تدارکات بشن ، خیلی ـم خوبه . چون واسه سال ِ بعد تجربه دارن و شاید بهتر بتونن از پس ـش بر بیان .
قطعی ِ که آفتاب ، اسفند ِ ؟ اصلن عوض نمیشه ؟!
قضیه ی هد چی شد ؟ همسایه ی ما ، یکی از پایه ی شماهاس ، صب دیدم با هد داره میره سوار ِ سرویس شه . :/

>>به نقل از 1tA ! :D :ملّت سانشاین یا مونلایت؟
کودوم بهتره؟
× آخ آخ، من این اولین مجله های زبان رو که دیدم، مال ِ دوهزار و نه و اینا، اصن دلم رف. فوقالعاده.>>

بییییخیال میترا .به نقل از میتـرا .. :سان شاین ؛؛)
× خیلی خوبن ..
× عرفه کی ِ ؟ میزارن ما بیایم اصن ؟ :/
.
به نقل از ریحـ!نـ ـه :بییییخیال میترا ..
بیا عرفه دبیرستان باشیم مثه دبیرستانیای پارسال نشیم .![]()

"""

سانشاین رو یه سری از بچههای سطح A چارتا کلاس در میآوردن، بعد بچههای اون سه تا کلاسِ دیگه دیدن چه پدیدهی هیجانانگیزیه و حیف که کلاسِ زبانشون با سانشاینیا یکی نیست هماهنگیا خیلی سخت میشه، گفتن مائم برای خودمون یه نشریه درآریم
فرق دارن مگه با هم الان اینا؟ 

به نقل از ارغـوان اس. :بابا این نشریهها یکیئن دوتاشونسانشاین رو یه سری از بچههای سطح A چارتا کلاس در میآوردن، بعد بچههای اون سه تا کلاسِ دیگه دیدن چه پدیدهی هیجانانگیزیه و حیف که کلاسِ زبانشون با سانشاینیا یکی نیست هماهنگیا خیلی سخت میشه، گفتن مائم برای خودمون یه نشریه درآریم
فرق دارن مگه با هم الان اینا؟
![]()

] بیان عرفه یا نه. 

این پروسهی «گفتن» در عبارتِ «گفتن مائم فلان» یه سال طول کشید دیگه.بعد بچههای اون سه تا کلاسِ دیگه دیدن چه پدیدهی هیجانانگیزیه و حیف که کلاسِ زبانشون با سانشاینیا یکی نیست هماهنگیا خیلی سخت میشه، گفتن مائم برای خودمون یه نشریه درآریم![]()
ما دوّم بودیم سانشاین درمیآوردن اینا؛ بعد تو آفتابِ نهم -سالِ سوّممون- سانشاین و مونلایت رو در کنارِ هم میفروختن.

تا وقتی ما بودیمم بود. بعدشُ خبر ندارم دیگه.
به نقل از ارغـوان اس. :انجمن همراه از خیــلی قبل از ما بوده.تا وقتی ما بودیمم بود. بعدشُ خبر ندارم دیگه.
× من پیش م؛ نرگس و ساینا و ریحانه و سایرِ همپایهایهاشون سوّم ن. #روشنگری

"
عه، مونلایت.. من دو ساله مونلایت ندارم. : )) :- "به نقل از 1tA ! :D :عـه آره بعدش انگار نابود شده بود، تا پارسال که دوباره راه افتاد.
× من همیشه فک میکردم ساینا هم پیش ـه.
شایدم فک میکردم همتون با هم پیش ـید.![]()
"

به نقل از New Folder :عه، مونلایت.. من دو ساله مونلایت ندارم. : )) :- "
شما که 12 تا کلاسین چجوری تقسیم کردین اونوخ؟ :- ؟
+ پارسال انجمن خیلی خوب شده بود، نگهش دارید همینجوری. فقد من نمی دونم مدرسه چجوری میخاد همزمان ب انجمنُ بهارانهُ آفتاب برسه. موفق باشه کلن. :- <
× سالِ فارغ التحصیلی شونُ هم میدیدی اونوخ؟ : ))

به نقل از 1tA ! :D :× بهارانه که با وجود ِ آفتاب کنسل میشه احتمالا. چون آفتاب دو روز قبل از چارشنبهسوری ـه، بعدش هم که انگار نمیایم مدرسه. :/![]()

اینجوری بهتره به نظرم، ولی هماهنگیش سخت تره.به نقل از 1tA ! :D :جور ِ خاصّی تقسیم نکردیم، هرکی تفنّنی رف یه طرف.
× بهارانه که با وجود ِ آفتاب کنسل میشه احتمالا. چون آفتاب دو روز قبل از چارشنبهسوری ـه، بعدش هم که انگار نمیایم مدرسه. :/
× نه نه، من هیچ وقت به سال ِ فارغالتحصیلی ِ ملّت توجه نمیکنم.![]()