بسکتبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع IVERSON
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

بازیکن مورد علاقه ی بسکتبال شما در NBA کیست؟

• رای‌دهندگان
    253
پاسخ : بسکتبال

من سوم دبیرستانم دوست عزیز!
شما احیانا باید اول یا دوم باشید!
اون سالی که راهنمایی های ما فریمان بودن و آبروریزی کردند ما قوچان بودیم با تیم دبیرستان:)

خواهران برادران! به قد و بالای هم چیکادارین آخه؟!‌ بابا یکی مهدی کامرانیه یکی صمد(از نظر قدی!) هردو هم ماشالا ستاره!

من نمیدونم چرا هر جا میرم یه ردی از این فکرسوق هس! ماشالا!! ;D

به نقل از 3ggerman :
خواهران برادران! به قد و بالای هم چیکادارین آخه؟!‌ بابا یکی مهدی کامرانیه یکی صمد(از نظر قدی!) هردو هم ماشالا ستاره!

من نمیدونم چرا هر جا میرم یه ردی از این فکرسوق هس! ماشالا!! ;D
ماشالا ...

به نقل از 3ggerman :
خواهران برادران! به قد و بالای هم چیکادارین
میخواهم امیدوار باشم که من هم روزی دانک زیبایی خواهم زد!

ببخشید سروش (جان!)! قدتون چنده؟! (منظورم وقتیه که رو انگشتای پا ایستادی و دستاتو بالا بردی! منظورم اینه که پرشت چقدره؟! )
بعدش به هر حلقه ای دانک میزنی ؟ یعنی مثلا حلقه ی استاندارد یا ان بی ای یا فرزانگانی! یا حلقه ای که زمینشو دو سه بار آسفالت کردن!
بعد تو هر شرایطی میزنی؟ تو مسابقاتم زدی؟ جلوت باید باز باشه ؟ یا فرقی نمیکنه!؟

چن ساله کلا بسکت کار میکنی؟! مثله یانکه ماشالا خیلی حرفه ای هستین!

همینطوری داشتم دنبال عکس از آلن آیورسن(البته بسکتبال) می گشتم تو این آدرسی که بهتون می دم نظر سنجی بود گفتم بزارم جالبه!:

« ّبهترین بازیکن NBA کیه؟ »

ّبهترین بازیکن NBA کیه؟

1- Vince Carter
.. 30رای - 4%.

2- Lebron James
.. 165رای - 22%.

3- Shquile Oneal
.. 33رای - 4.4%.

4- Steve Nash
.. 160رای - 21.3%.

5- Kobe Brayant
.. 146رای - 19.4%.

6- Tracy Magrady
.. 71رای - 9.4%.

7- Dirk Nowizki
.. 26رای - 3.4%.

8- Allen Iverson
.. 32رای - 4.2%.

9- Dwight Howard
.. 15رای - 2%.

10- Amare Stoudemire
.. 71رای - 9.4%.

عنوان نظرسنجی: ّبهترین بازیکن NBA کیه؟
تاريخ شروع نظرسنجی: 1386/7/26
مجموع نظرات: 749
آدرس: http://iran-basketball.blogfa.com

ایول چه همه از نظر بسکتی خوش سلیقن! کارتر اوله!
کوبی خان 5 ؟!‌رو 2 و 3 روش حساب باز کرده بودیم! البته خو وقتی شکیل و نش هسن ...!
ممنون/

و البته اینم هست:

« بهترین بازیکن ایران »

بهترین بازیکن ایرانی لیگ کیه؟

1- صمد نیکخواه بهرامی
.. 218رای - 27.5%.

2- مهدی کامرانی
.. 258رای - 32.5%.

3- حامد آفاق
.. 65رای - 8.2%.

4- اشین ساهاکیان
.. 74رای - 9.3%.

5- پویا تاجیک
.. 27رای - 3.4%.

6- ایمان زندی
.. 50رای - 6.3%.

7- سامان ویسی
.. 73رای - 9.2%.

8- جواد داوری
.. 27رای - 3.4%.

عنوان نظرسنجی: بهترین بازیکن ایران
تاريخ شروع نظرسنجی: 1386/8/25
مجموع نظرات: 796
آدرس: http://www.ir-basketball.tk

اگه بهترین بازیکن لیگ ( دور از ملیت) میزاشتن ورومن هم رای میوورد احتمالا بعد صمد / ایول اشین ;D

ولی خدایی مهدی کامرانی یه چیز دیگست:)

والا الان که زرت و زرت مصدوم میشه! قبلنا امتیاز آور ترین بود الان تو جام همش صمد و ورومن میشن/

اولا فقط و فقط صمد جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونم!!!!!!!! :-* :-* :-* >:D< >:D<
.
.
.
دوما مهرام قهرمان شد......................!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P =D> =D> =D> =D> =D> :-*
;D

به نقل از 3ggerman :
والا الان که زرت و زرت مصدوم میشه! قبلنا امتیاز آور ترین بود الان تو جام همش صمد و ورومن میشن/
ای بابا!
از شما که بسکتبالیستی بعیده!
بازیکن باید در خدمت تیم باشه امتیاز آوری مهم نیست!
شما تو هر بازی کامرانی نگاه کنید چندتا لی آپ میره که زیر سبد پاس می ده!
در ضمن معمولا در همه ی تیم ها فلواردا از گارد امتیاز بیشتری میارن چون آزادی بیشتری دارند و گارد باید بازی سازی کنه!

به نقل از soroosh.farshchin :
ای بابا!
از شما که بسکتبالیستی بعیده!
بازیکن باید در خدمت تیم باشه امتیاز آوری مهم نیست!
شما تو هر بازی کامرانی نگاه کنید چندتا لی آپ میره که زیر سبد پاس می ده!
در ضمن معمولا در همه ی تیم ها فلواردا از گارد امتیاز بیشتری میارن چون آزادی بیشتری دارند و گارد باید بازی سازی کنه!
آره ولی برادرمون فرق کرده! عوض شده! افت کرده ;D
میگین نه؟! دو تا بازی از امسال و پارسالشو بردارین برین بشینین ببینین! این اون کامرانی نیس!

تبریک به اهلش! ;D

به نقل از 3ggerman :
آره ولی برادرمون فرق کرده! عوض شده! افت کرده ;D
میگین نه؟! دو تا بازی از امسال و پارسالشو بردارین برین بشینین ببینین! این اون کامرانی نیس!

تبریک به اهلش! ;D
سخت نگیرید!
تاثیر گذاشتنش تو زمین تو همین مسابقات واسه همه معلوم بود!
اگه کامرانی نبود فرصت ها واسه صمد و ... پیش نمیومد!

به نقل از soroosh.farshchin :
سخت نگیرید!
تاثیر گذاشتنش تو زمین تو همین مسابقات واسه همه معلوم بود!
اگه کامرانی نبود فرصت ها واسه صمد و ... پیش نمیومد!
آره...موافقم...کامرانی هنوز محشره....!!! >:D<بازیش خداااست....!!!البته هیچ کس صمد نمی شه...!!! :-* >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<

به نقل از Infidel :
دلتون بسوزه! من رفتم خونه صمد! عکس هم باهاش زیاد دارم...
یه عکس از خودت و صمد بزار لطفا!

الان عکسا رو خودم ندارم.دوستم داره. نهایتا تا یکشنبه که امتحان داریم ازش میگیرم و تو همین تاپیک میزارمش.
واسه کسی که تو جایگاه پیشکسوتان میشینه، عکس انداختن با بازیکنا غیر ممکن نیست. مثل آب خوردنه...
دلیل اینکه تو جایگاه میشینم هم واستون میگم. 1- معمولا با رئیس هیئت داوران کرج میرم آزادی.(هم بازیکنم هم داور) 2- صمد نوه ی عمه ی بابامه.

دوستان!! پس فردا منم ستاره شدم یکی اومد گفت تیریگر دوست منه ...!(;D دی!!! )..خب به دور از ذهن نیس ایشون فلانیه صمد باشه!! صمد شاخدار نی که! ;D فوش ندین به هم!(گرچند من مشکلی ندارم با این قضیه!! ولی شاعر میگه معذورو مجبورو اینا!‌)
so : تاریخچه فامیلی باز نکنین اینجا! (گرچند دوست دارم عکسرو با صمد ببینم!!!!!!!)

به نقل از 3ggerman :
دوستان!! پس فردا منم ستاره شدم یکی اومد گفت تیریگر دوست منه ...!(;D دی!!! )..خب به دور از ذهن نیس ایشون فلانیه صمد باشه!! صمد شاخدار نی که! ;D فوش ندین به هم!(گرچند من مشکلی ندارم با این قضیه!! ولی شاعر میگه معذورو مجبورو اینا!‌)
so : تاریخچه فامیلی باز نکنین اینجا! (گرچند دوست دارم عکسرو با صمد ببینم!!!!!!!)
چیچیو "تاریخچه فامیلی باز نکنین اینجا!"؟؟!! ;) ;D
بزار عکسو ببینیم فیض ببریم دیگه...!!! ;D ;D

به نقل از Infidel :
الان عکسا رو خودم ندارم.دوستم داره. نهایتا تا یکشنبه که امتحان داریم ازش میگیرم و تو همین تاپیک میزارمش.
واسه کسی که تو جایگاه پیشکسوتان میشینه، عکس انداختن با بازیکنا غیر ممکن نیست. مثل آب خوردنه...
دلیل اینکه تو جایگاه میشینم هم واستون میگم. 1- معمولا با رئیس هیئت داوران کرج میرم آزادی.(هم بازیکنم هم داور) 2- صمد نوه ی عمه ی بابامه.
بابا عکسو بذار دیگه...کشتی مارو...!!!! ;D

من همه ي بستكباليستاي ان بي اي رو دوست دارم ، ولي نمي دونم ايـــن ايراني ها چرا ميرن كه اينطور ضايع بر مي گردن؟؟!!

Back
بالا