settareh
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان 1]
به نظرم اطلاع رسانی هم بد نبود ، یعنی عده خیـلی زیادی وجود داشتن که میدونستن دقیقا چیه و حتی به نوشتن و خوندن و ادبیات و اینا هم علاقه داشتن ، ولی خودم وقتی ازشون پرسیدم چکاد میمونی؟ برگشتن گفتن برو باو چه فازیه اصن ؛ یا این که گفتن نه حوصله ندارم ؛ نه درس دارم ؛ مامانم اینا نمیذارن تا شب مدرسه باشم ؛ شیمی فردا چی میشه پس ؛ حالا ایشالا دفعه بعدی ؛ اصن نوشته های بچه ها سیخی چندن ... یا مثلا یکی از بچه ها برگشت گفت اگه مثل سخنرانی بهبهانی باشه که عمرا بمونم . بعد خب من چی بگم به این آدما . ادبیات دوست ندارن . یا فکر میکنن فاز مسخره ایه چکاد . یا حوصله شو ندارن . خودم فکر میکردم فاز مسخره ایه (:-معترف!) ، موندم چون بچه ها موندن ، بعدم خوشم اومد دیدم نه ، خوب بود . کلا یا بچه ها شناخت درستی ندارن (مثل من) که باید یه جوری کشوندشون به زور اوردشون ، یا این که شناخت درست هم دارن حتی ولی علاقه یا حوصله ندارن که با این دسته آدم ها نمیدونم چیکار میشه کرد . ولی خب آدمی که دوست نداشته باشه ، هرکاریشم کنی باز دوست نداره
کلا شاید تعداد کسایی که به همچین نشست ادبی ای علاقه داشته باشن نسبت به سال های پیش کم شده . و انصافا تو پایه ما هستن بســــیار آدم هایی که به نظرشون چکاد یا چیزهایی تو این مایه وقت تلف کردنه . [nb](این قدر بچه های پایه ما ، و مخصوصا بیشتر دوستان جدید سرشون تو خر زدن های الکی و درس و درس و باز هم درسه که کلا غافل شدن از هرچیز اضافه بر کتابی که توی مدرسه وجود داره و این خوب نیست ، اصلا خوب نیست ، تحلیل میرن و میریم این جوری ، بحثشم این جا نیست ولی سر این قضیه حرف زیاد دارم که بزنم) [/nb]
در کل نظر خودم مثبت بود و دوست داشتم . متن های بچه ها هم در کل خوب بودن ، یکی دو تاشونم انصافا خوب بودن
بازم باشه نشست امسال ! 8- >
به نظرم اطلاع رسانی هم بد نبود ، یعنی عده خیـلی زیادی وجود داشتن که میدونستن دقیقا چیه و حتی به نوشتن و خوندن و ادبیات و اینا هم علاقه داشتن ، ولی خودم وقتی ازشون پرسیدم چکاد میمونی؟ برگشتن گفتن برو باو چه فازیه اصن ؛ یا این که گفتن نه حوصله ندارم ؛ نه درس دارم ؛ مامانم اینا نمیذارن تا شب مدرسه باشم ؛ شیمی فردا چی میشه پس ؛ حالا ایشالا دفعه بعدی ؛ اصن نوشته های بچه ها سیخی چندن ... یا مثلا یکی از بچه ها برگشت گفت اگه مثل سخنرانی بهبهانی باشه که عمرا بمونم . بعد خب من چی بگم به این آدما . ادبیات دوست ندارن . یا فکر میکنن فاز مسخره ایه چکاد . یا حوصله شو ندارن . خودم فکر میکردم فاز مسخره ایه (:-معترف!) ، موندم چون بچه ها موندن ، بعدم خوشم اومد دیدم نه ، خوب بود . کلا یا بچه ها شناخت درستی ندارن (مثل من) که باید یه جوری کشوندشون به زور اوردشون ، یا این که شناخت درست هم دارن حتی ولی علاقه یا حوصله ندارن که با این دسته آدم ها نمیدونم چیکار میشه کرد . ولی خب آدمی که دوست نداشته باشه ، هرکاریشم کنی باز دوست نداره
کلا شاید تعداد کسایی که به همچین نشست ادبی ای علاقه داشته باشن نسبت به سال های پیش کم شده . و انصافا تو پایه ما هستن بســــیار آدم هایی که به نظرشون چکاد یا چیزهایی تو این مایه وقت تلف کردنه . [nb](این قدر بچه های پایه ما ، و مخصوصا بیشتر دوستان جدید سرشون تو خر زدن های الکی و درس و درس و باز هم درسه که کلا غافل شدن از هرچیز اضافه بر کتابی که توی مدرسه وجود داره و این خوب نیست ، اصلا خوب نیست ، تحلیل میرن و میریم این جوری ، بحثشم این جا نیست ولی سر این قضیه حرف زیاد دارم که بزنم) [/nb] در کل نظر خودم مثبت بود و دوست داشتم . متن های بچه ها هم در کل خوب بودن ، یکی دو تاشونم انصافا خوب بودن
بازم باشه نشست امسال ! 8- >

)