• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شما چقدر در مورد parkour میدونین؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پگاه 1717
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شما چقدر در مورد parkour میدونین؟!

فستیوالا آخر تابستون اوایل پاییزه. 2 تاشو در جریانم که اون موقست.

تهران دیگه؟

نه فقط تهران. شهرای دیگم سوال کردم. شیرازو اهوازو هم میدونم که شهریور فستیوال دارن.

کسی اینجا این فیلم C4 رو دیده ؟ من درست نمیدونم جریان چیه ولی گویا فیلمش تو تهران اکران داشته و به بچه های گروه رها برمیگرده , هوم ؟!

دلم تنگ شده ... بابارا بارابارا ... :|

یه خبر توپ
بچه ها ما سمپادی های حلی 4 با کمک مدرسه یه باشگاه پارکور راه انداختیم 8-^ و داریم توش تمرین میکنیم. تازه باشگاهو باز کردیم و امکانات زیادی نداریم ولی همینا هم فعلا کافیه. مطمئنا بعد از یه مدت میتونیم چیزای خیلی بیشتری بخریم. و از اونجایی که مربی خیلی مهمه، یدونه خیلی خوبشو گرفتیم ;D
در مورد شهریه هم در همین حد بگم که کمتر از 4/1 باشگاهای دیگه س ;;)
خوشحال میشم بیاید باهم تمرین کنیم، اگه کسی مشتاقه که پارکور یاد بگیره به من پ.خ بده ;)

یه آقای اسماعیلی تو تهران و کرج هست ... خیلی باحاله ... واقعا کارش عالیه .. کلاسم تشکیل میده .. هم برای دخترا ... هم برای پسرا ... واقعا مربیه عالی ِ ... ;;)

برای دخترا یه باشگاهی هست تو خیابون کمیل ( تهران ُ می گم) فکر می کنم اولین مدرسه ی حرفه ای ِ دخترونه ی پارکور باشه تو ایران که مجوز ُ و باشگاه داره. باشگاه ِ یاد ِ یارانه که مال ِ شهرداری هم هست. آدرسش می شه : نواب، خ کمیل، خ خوشیاران جنوبی.

چمران 1 ساله قبل از باشگاه ما برای دخترا تمرین میذاره (Hitall)
تو سبحانکم یه دونه میشناسیم 2 ساله مجوز داره(واسه دخترا کلن se7en)

یه باشگاهم توی رسالت خیابون فرجام(تهران:دی)هست برای بانوان اسم باشگاهش اما علی عه

میگم ما که اینهمه پارکورکار دختر و پسر سمپادی توی تهران داریم، بیاین یه گروه درست کنیم بعضی روزا بریم تمرین. :)
نظرتون چیه؟ :-?

Back
بالا