• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایده های نوین برای سایت سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ایده های نوین برای سایت سمپادیا

یه انجمن بزنید به نام بازی و نرم افزار های آنلاین و شبکه یا این که در مورد کابل و شبکه
چون موضوع های بازی ها و نرم افزار های آنلاین رو هم تو بخش بازی های کامپوتری و اینترنت و هم تو نرم افزار داریم در ضمن بخش در رابطه با شبکه و کابل و لن و خدمات اینترنتی (ای دی اس ال و..) نداریم..من هم بمب اطلاعاتی در اون زمینه هستم..الطفا منم نیز یکی از مدیران اونجا کنید..(در حخواست قبلا داده بودم)

در ضمن یادم رفت بگم که:
لطفا سایت رو نیز قشنگ تر کنید و فانتزی تر..
مثلا از لحاظ زیبایی و شکلک های تو پست و مدال ها و... سمپاد سیتی خیلی بهتره..

<پست هاتون ترکیب شدند . ایجاد دو پست متوالی ، خلاف قوانین سایته ! لطفا رعایت کنید. / نیـلوفر >

به نظر من انجمنهارو دسته بندی کنین تا راحتتر بشه استفاده کرد مثلا تو نجوم اگه یکی بخواد در مورد حیات فرازمینی بفهمه باید هر انجمنو صد بار زیرو رو کنه ولی با دسته بندی راحتتره و وقت هم هدر نمی ره

به نقل از antares-nick :
به نظر من انجمنهارو دسته بندی کنین تا راحتتر بشه استفاده کرد مثلا تو نجوم اگه یکی بخواد در مورد حیات فرازمینی بفهمه باید هر انجمنو صد بار زیرو رو کنه ولی با دسته بندی راحتتره و وقت هم هدر نمی ره
اینهمه پراکنده شدن کاری به جایی نمی بره!
همینشم خیلی زیاده دقت کرده باشین انجمن هاش هم شاخص مسارکت هم تعداد ارسال هاو...شون کمه تازه تصمیم داریم یکم تعداد انجمن هارو کمتر و منسجم تر کنیم که یه فرجی بشه ;)

××××
با این که گفته بودن نمایش داده بشه کاربرا مدیر چه انجمنی هستن موافقم!توی یکی دو تا فروم هم دیدم پس عملیه ;D

×××
این قالب سایتو نمی خواین عوض کنید؟مردیم باو :(

Back
بالا