• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بدترین مدیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Rashowa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما بدترین مسئول سایت کیست ؟

• رای‌دهندگان
    56
پاسخ : بدترین مدیر

به نقل از 4245 :
الان که به همه میتونین رای بدین :-?? امکان دادن 13 رای هس ، یعنی به تعداد گزینه :-?

× حذف رای که نمیشه ! امکان تغییر رای هست ...
13 تا زیاده بکنش ۲ یا ۳ تا

به نقل از 4245 :
الان که به همه میتونین رای بدین :-?? امکان دادن 13 رای هس ، یعنی به تعداد گزینه :-?

× حذف رای که نمیشه ! امکان تغییر رای هست ...
احتمالاً ملیکا عنوان سوالُ دیده این اشتباهُ کرده ;D«حد اکثر یک گزینه»

+ نه همون سیزده تا خوبه ... شاید یکی باشه کلن با تیم مدیریت مشکل داشته باشه ! X_X :-??

به نقل از نرگس² :
+ نه همون سیزده تا خوبه ... شاید یکی باشه کلن با تیم مدیریت مشکل داشته باشه ! X_X :-??
منم دقیقا هدفم از گفتن این همون بود
این نظر سنجی محل خالی کردن عقده نیس که

به نقل از علـي :
من خودم به یکی دو نفر رای دادم . اما بنظرم اینکه آدم به 6 تا ازین گزینه ها رای بده حتماً معنیِ اینُ نمیده که عقده ایه و الکی با مدیرا چپ افتاده ! بهر حال ممکنه یه دلیلی داشته باشه !

پ.ن : حالا 13 تاــم نه ... حداکثر رایُ بذارین 6،7 تا ! ;D

به نقل از علـي :

والا یاشار هم یک نکته ای گفت ;D اسمش بدترین هست ! با توجه به این باید فقط حق دادن یک رای رو داشته باشین دیگه :-? هممم ؟!

به نقل از 4245 :
والا یاشار هم یک نکته ای گفت ;D اسمش بدترین هست ! با توجه به این باید فقط حق دادن یک رای رو داشته باشین دیگه :-? هممم ؟!
باید پست نرگس رو نقل قول میکردی نه من ;D
انتخاب فیلم برای تماشای گروهی نه انتخاب فیلم ها برای تماشا گروهی پس چرا ۲ تا رای میشه داد؟ ;D
۳ ۴ تا رای(یا شایدم ۶ ۷ ;D ) تا رای میدن و از آخر کسی که بیشترین رای رو آورده انتخاب میشه

به نقل از علـي :
باید پست نرگس رو نقل قول میکردی نه من ;D
انتخاب فیلم برای تماشای گروهی نه انتخاب فیلم ها برای تماشا گروهی پس چرا ۲ تا رای میشه داد؟ ;D
۳ ۴ تا رای(یا شایدم ۶ ۷ ;D ) تا رای میدن و از آخر کسی که بیشترین رای رو آورده انتخاب میشه

باو خب ادامه ی بحث رو پیش گرفتم ;D پس همون 13 تا باشه ... :-? منم نظرم همین بود ! بالاخره اخر مشخص میشه دیگه !

به نقل از 4245 :
باو خب ادامه ی بحث رو پیش گرفتم ;D پس همون 13 تا باشه ... :-? منم نظرم همین بود ! بالاخره اخر مشخص میشه دیگه !
باو خو ۱۳ تا همون موضوعی که تو دو تا پست قبلیم توضیح دادم پیش میاد فک کنم حداکثر ۶ تا کافیه ;D
ولی کلا نظرسنجی مشکل داره
بدترین مدیر از چه نظر؟
ممکنه هر مدیری از یه نظر بد باشه از یه نظر خوب

به نقل از علـي :
باو خو ۱۳ تا همون موضوعی که تو دو تا پست قبلیم توضیح دادم پیش میاد فک کنم حداکثر ۶ تا کافیه ;D
ولی کلا نظرسنجی مشکل داره
بدترین مدیر از چه نظر؟
ممکنه هر مدیری از یه نظر بد باشه از یه نظر خوب

کلا که نظرسنجی مال شونصد سال پیشه #-o منم نمیدونم چه نیازی هست ؟!
خوب باشه که خوبه ... بد باشه هم اصولا میاین انتقاد میکنین دیگه ؟! :-?

کلـن برای دونستنِ مدیراس ! حتی به نظرِ من این نظر سنجی پخش شه توی تاپیکای انتقاد از مدیران داخلی و مدیرانِ کل و اینا بهتر باشه ... اونطوری بعدِ رای دادن انتقادشونم میگن ! 13 تاــم زیاده !

Back
بالا