یه کم تعداد زیاد نیست؟  

چون با هم برگذار میشهبه نقل از zohreh.sh74 :بچه های کنکور 93 فرزانگان 2 اینجا باشین یه لحظه....
این کلاسای تابستونو که برامون گذاشتن....برنامه رو دقت کردین؟ ساعات ادبیات و عربی هر دوکلاس تجربی ها و کلاس ریاضی ها باهمه...
یعنی هر سه کلاس باید باهم بشینیم سر یه کلاس؟یه کم تعداد زیاد نیست؟
![]()

ما نیز اینو پرسیدیم ولی گفتن همینه که هس 
اگرم وخ کردیم یکم به درس گوش میدیم 
کلاسای ادبیات همیشه تجربیا و ریاضیا ادغام بودنبه نقل از ASSSAL :چون با هم برگذار میشه
البته عربی دو تا کلاسه اما ادبیات 3 تا کلاس با همیمما نیز اینو پرسیدیم ولی گفتن همینه که هس
ایشالا میشینیم ته سالن اجتماعات تخمه میشکنیم جمعیاگرم وخ کردیم یکم به درس گوش میدیم
![]()

به نقل از ASSSAL :چه خلوته اینجا (
میگم میتینگ بذلریم؟!از میتینگ قبل عید خیلی میگذره دیگه!
پایه هسین یا نه؟!

به نقل از باران- :نظرتون چیه بازی انلاین کنیم؟ :) حالا گیم نت که نمیشه بریماما میتونیم انلاین بازی کنیم که .
میتینگ اخرش چی داره؟ هیچی
 .. البت من بعید میدونم بتونم اگ زیاد ترافیک بکشه بازیش، دگ از بعد عید ترافیک نامحدودمم پر!  

اخه این چه بازیه  
    قلعه خوبه :لایک
 حالا جدیدا نمیدونم  
 ولی اگه بشه خیلی عالیهه . البته من خیلی با بازی های جدید اشنایی ندارم بقیه باید پیش نهاد بدند :) چند تا بازی خوب و معمایی هم که ضد ایرانی اند X-( نمیشه بازی کرد. 

به چطوری پسربه نقل از بی هویت :پروژه ی میتینگ کلی بدبختی داره
هیچ کس هم حاضر نیست بر عهده بگیره همه فقط میگن بزارید بزارید.
یعنی کسی جز نوید و فریده و معدودی دیگه؛نمیتونه هماهنگ کنه بچه ها رو؟!
به نقل از بی هویت :پروژه ی میتینگ کلی بدبختی داره
هیچ کس هم حاضر نیست بر عهده بگیره همه فقط میگن بزارید بزارید.
یعنی کسی جز نوید و فریده و معدودی دیگه؛نمیتونه هماهنگ کنه بچه ها رو؟!

با توجه به این که تمامی میتینگ هایی که من برگزار کردم تا کنون بار فرهنگی بالایی داشته  B-) این دور هم در نظر گرفتم یه جایی با همین مشخصه هارو، ضمن رفتنمون و میتینگ و غیره باعث آشنا شدن بچه ها با اینجا و اگه امیدوارانه نگاه کنیم اتفاق افتادن حمایتی که من خودم مایل بهش هستم از اینجا میشه.

پیشنهاد نوید ازین جهت برام خوشایند بود که یکی از دوستان صمیمی! همینجا غرفه کتاب دارن .. و تابستون 91 ما 3 روز در هفته اش + برنامه هفتگی کتابخوانی مون با بروبچ!! (ظاهرا برا کتابخوانی بود دگ!  
 ) اونجا گذشت و خاطرات خوبی برام مونده ازش!! اونموقع تازه افتتاح شده بود و خودم کلی کتاب خریدم ازونجا!