August McJoseph
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
 - هاش II

- شهر
 - مشهد

پاسخ : سمپادی های مشهد
در مورد شناخت افراد مدارس برنامه ها و ... غیره، یه چیز مهم اینه که حتی اگه روشن نباشه که اینجا میشه "حول" (:د) چی بحث کرد روشنه که مطالب دیگه ای که براشون انجمن در نظر گرفته شده به حول اینجا مربوط نمیشن و فلسفه ی احداث اون انجمن ها اینه که اون بحث ها باید اونجا مطرح بشند.
فک کنم خیلیم درست باشه :د

منم از بچه ها میتونم در مورد رنگ شورتشون بپرسم مثلا؟ مگه هر پرسشی از بچه ها بود دیگه جواز این تاپیک رو داره :د میتونی این پرسش رو تو مشاوره ی تحصیلی اینا مطرح کنی ، اپگه جزوه میخوای انجمن داره مخصوص جزوه، اگه میخوای از دوستت شماره ی دوستش رو بگیری میتونی تو پیغام خصوصی اینکار رو بکنی...به نقل از Cristiano Ronaldo :ببخشید من از بچه ها پرسیدم برا این کار چی کار میکنن
نوید دقیقا بحث اینجا باید حول چی باشه؟
یا مثلا حول .... ؟
فک نکنم اشتباه باشه ها
در مورد شناخت افراد مدارس برنامه ها و ... غیره، یه چیز مهم اینه که حتی اگه روشن نباشه که اینجا میشه "حول" (:د) چی بحث کرد روشنه که مطالب دیگه ای که براشون انجمن در نظر گرفته شده به حول اینجا مربوط نمیشن و فلسفه ی احداث اون انجمن ها اینه که اون بحث ها باید اونجا مطرح بشند.
فک کنم خیلیم درست باشه :د

وقتی شما صرفن در مورد درس و مسائل درسی حرفی دارین که هیچ ربطی به شناخت نداره تو انجمنهای مربوط به خودش باید پست بدین. این طوری خودتون هم سریعتر به جواب میرسین.

تستم بزور 60 میشد.
(یه حسه گِل لگد کردن دارم مثن 

روش درس خوندنتو عوض کن همین

منم نع! [-(