دقیقا. ارزش سمپادی بودن وقتیه که کم باشه نه سر هر کوچه ای یه مرکز باشهبه نقل از ۩ amir abbasi ۩ :کلا حق پسرا ضایع شده
ولی الان تو مشهد دیگه هر دختری میاد میگه من فرزانگانم.

اینکه دیگه الحق والانصاف خیلی درستهبه نقل از Intellectual :ولی بین مدرسه ها بیش از حد فرقه الان هاشمی نژاد 1 و فرزانگان 1 و (حتی از نظر وسعت)با 2 ها مقایسه کنید . خیلی فرق دارن

به نظرم همون پولیو که میخوان واسه امکانات بدن صرف استخدام معلم خوب بکنن چون تاثیرش خیلی بیشتره...
 به نظرم همون پولیو که میخوان واسه امکانات بدن صرف استخدام معلم خوب بکنن چون تاثیرش خیلی بیشتره...

فرزانگان 4 که بحثش جداست ... چون اصلا سر لج و لجبازی افتتاحش کردن و کلی هم امکانات دادن بهشون (تخته هوشمند و کامپیوتر و ...)به نقل از ۩ amir abbasi ۩ :مگه چی داره؟

ما دوسال پیش ادرسمون همونجوری بود نصفه امکانات شما رو هم نداشتیمبه نقل از mosquito :مرسی دوستان واقعامرسی ازاین قدرتحقیر خورد شدیم کلانمیخواد ادامه بدید
شما عزیزان که امکانات مدرسه ما وبهترین مدرسه ی شمال شرق کشور رُ میبینید آدرسشم ببینید بی زحمت

مگه آدرس مدرسه میخواد کارکنه ؟ امکانات مهمه که شما دارینبه نقل از mosquito :مرسی دوستان واقعامرسی ازاین قدرتحقیر خورد شدیم کلانمیخواد ادامه بدید
شما عزیزان که امکانات مدرسه ما وبهترین مدرسه ی شمال شرق کشور رُ میبینید آدرسشم ببینید بی زحمت
درباره ی حرفاتون گفتم ویک طرفه قضاوت کردنتون

خیر!به نقل از hani.gh :شما فقط دارین از امکانات هاشمی نژاد 1 صحبت میکنین؟! اونا کلاسای المپیادشون هم تعداد جلساتش 2 برابره هم کیفیتش بیشتره واقعا که ظلمه!

شاید فضای بیرون رو بچه ها حیاط ما بدونن که نیست!به نقل از جواد باهوش (ورژن تحریم شده ) :اول به اين دوستاي ورودي دبيرستان ما كه حسابي جوش آوردن بگم : وقتي سمپاد ، سمپاد بود شما معنيش رو نميدونستي !
مسئله بعدي اين كه امكانات مدرسه ما در حد معقوليه ! شما مشكلي داري به من يا مشكوري بگو تو شورا مطرح كنيم.
اون فضايي رو هم كه شما به عنوان حياط هاشمي ١ در نظر ميگيري در حقيقت پاركينگشه و ربطي به دبيرستان نداره ، حياط دبيرستان اندازه ماست !