• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از arash@ :
یه مشاور خوب برا انتخاب رشته دانشگاهو از کجا پیدا میکنم؟؟؟؟؟؟
من برایِ انتخاب رشته رفتم موسسه‌یِ مزاری. خیلی راضی‌م الان.خودش نه ولی نوچه‌هاش(جایگزینِ دیگه‌ای هست در این‌جا؟ ;D :-") کاملن برات وقت می‌ذارن و گوش می‌دن و کمک‌ت می‌کنن تا به انتخابِ درست برسی و بعد تازه باید خودِ مزاری تایید کنه.
موسسه‌یِ سروشِ اندیشه.

به نقل از Mysterious Quéèn :
موسسه‌یِ سروشِ دانش.
سروش اندیشه البته! :-"
مزاری کار انتخاب رشتش خوبه! ولی فک نکنم وقت داشته باشه من دوستم که با مزاری بوده میگه تا 1شب وقت داده تو این یک هفته! ;D

به نقل از Fateme.RMA :
سروش اندیشه البته! :-"
مزاری کار انتخاب رشتش خوبه! ولی فک نکنم وقت داشته باشه من دوستم که با مزاری بوده میگه تا 1شب وقت داده تو این یک هفته! ;D
بعله! به نکته‌یِ خیلی خوبی اشاره کردی در این جا.. :-" :-"

من ساعتِ 3 صبح هم شنیده بودم حتی! ;D
اما دوستِ من تازه تصمیم گرفته‌بود که پشتِ کنکور نمونه، تجربی بود. دیروز صبح رفت وقت گرفت، دیشب ساعت 9 به‌ش وقت دادن. به نظرم این ساعتا اغراقه یه ذره.
وقتایِ من که خیلی خوب بودن.

بعله! به نکته‌یِ خیلی خوبی اشاره کردی در این جا.. :-" :-"

من ساعتِ 3 صبح هم شنیده بودم حتی! ;D
اما دوستِ من تازه تصمیم گرفته‌بود که پشتِ کنکور نمونه، تجربی بود. دیروز صبح رفت وقت گرفت، دیشب ساعت 9 به‌ش وقت دادن. به نظرم این ساعتا اغراقه یه ذره.
وقتایِ من که خیلی خوب بودن.
شما بیاین تو موسسه میبینین که این ساعت ها به هیچ وجه اغراق نیست ، اون که دیدین دوستتون اون ساعت بهش وقت دادن ، حتما یک نفر کنسل کرده و اون تایم خالی شده ، اگرنه از ساعت 9 تا نزدیک به 11 شب هر شب اونجا یکسره دانش آموز میاد و میره ، گاهی هم حتی خیلی بیشتر مثل یک شب که تا ساعت 1 اونجا بودن ! ;D

منم شنیدم که ساعت 3 وقت دادن

همین مزاری و کراچیان و غیره که تو سروش اندیشه ان

به نقل از A F S H I N :
شما بیاین تو موسسه میبینین که این ساعت ها به هیچ وجه اغراق نیست ، اون که دیدین دوستتون اون ساعت بهش وقت دادن ، حتما یک نفر کنسل کرده و اون تایم خالی شده ، اگرنه از ساعت 9 تا نزدیک به 11 شب هر شب اونجا یکسره دانش آموز میاد و میره ، گاهی هم حتی خیلی بیشتر مثل یک شب که تا ساعت 1 اونجا بودن ! ;D
من دیشب خودم تا ساعت 10 اون‌جا بودم به خاطرِ دوستم.
اما ساعتِ 3 دیگه خیلی هندیه. ;D شما خودتون دیدین این ساعت؟

من دیشب خودم تا ساعت 10 اون‌جا بودم به خاطرِ دوستم.
اما ساعتِ 3 دیگه خیلی هندیه. ;D شما خودتون دیدین این ساعت؟
نه دیگه ، ساعت 3 که هنده جدا ولی خب خود من امشب تا ساعت 11 اونجا داشتم با دانش آموز ها صحبت میکردم ، بعد از من هم هنوز بودن چند نفری که خب من خسته شدم رفتم خونه ! ;D

به نقل از A F S H I N :
نه دیگه ، ساعت 3 که هنده جدا ولی خب خود من امشب تا ساعت 11 اونجا داشتم با دانش آموز ها صحبت میکردم ، بعد از من هم هنوز بودن چند نفری که خب من خسته شدم رفتم خونه ! ;D
افشییییین ;;)

باز حوصلت سر رفت اومدی اینجا بچه های مردمو سرکار میذاری؟ :|

به نقل از امــیـــررضـــا :
افشییییین ;;)

باز حوصلت سر رفت اومدی اینجا بچه های مردمو سرکار میذاری؟ :|
امیر جان ، نزار یک چیزی بهت بگم ها ;D

حوصلم که سر رفته ولی سرکار نذاشتم ! ;D

دوستان دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی یک سمینار جامع انتخاب رشته در روز دوشنبه ویژه رتبه های زیر 3 هزار داره . در کنار همایش غرفه های انجمن های علمی و بعضی از آزمایشگاه ها و بخش های مختلف دانشکده هم جهت بازدید دارن آماده سازی میشن . در صورتی که میتونید توصیه میکنم که این همایش رو شرکت کنید .

+ این سومین سمیناری هست که داره توی دانشگاه فردوسی مشهد برای انتخاب رشته برگذار میشه و 2 مورد قبل رو من شخصا حتی اینجا اعلام نکردم ، اما این همایش به این دلیل که خود دانشکده پیگیرش هست و انجمن های علمی دانشکده هم برای بحث امور اجرایی اعلام همکاری کردن قطعا بدونید میتونه مفید باشه .

Back
بالا