تو حق نداری به کسی که باهات مخالفه بگی اطلاعاتت پایینه اگه نمیتونی جوابشو بدی پست نده الکیبه نقل از White Lord August :جاش نیستا ولی نت ندارم جوابتو بعد مینویسم میذارم،در همین حد که اطلاعاتت بسیار پایینه در اون بخش از حرفام که اشکال گرفتی و آشنایی نداری
ویل ج یو(خاستم بگم نگران نباش همچنان هستم:د)

به کسی که مخالفمه نگفتم اطلاعاتت پایینه,بابت بخشیش گفتم که در مورد انجیلی که تو عمرش ندیدش نظر میده,اونم نظراتی کاملا بی مبنا و مدرک و بی اطلاعانهبه نقل از grim reaper :تو حق نداری به کسی که باهات مخالفه بگی اطلاعاتت پایینه اگه نمیتونی جوابشو بدی پست نده الکی![]()
اين زمانسلطان چه جورياس؟! خوبه؟!به نقل از دختر نقره ای :چی می گی زهره جان ؟
دلت خوشه ها ؟!
به ماها یادته گفتن سال دیگه دبیر ریاضی و زیستتون حرف ندارن .... زمانسلطان رفته1 ریاضی مونم مرخصی گرفته چون توراهی داره !
ما الان باید تو فکر این باشیم که معلم هامون کیان ... برنامه که جای خود داره ...هنو پیش هامون معلم ندارن !
تازه جالبتر اینکه مدرسه هنوز نمی دونه کی رو می خواد بیاره برامون... واز اون باحال تر... امسال هم دوباره می خوان کلاس هارو جابه جا کنن....ما که از همین الان عذا داریم چون اگر به اون مغز متفکر های هم کلاسیت بخوریم فاتحه مون خوندس...اونم سال سوم که معدلش هم 70 درصد تو کنکورمون موثره !

1- درسته!! فقط شما انجیلو تو عمرت دیدی!!!!!به نقل از White Lord August :به کسی که مخالفمه نگفتم اطلاعاتت پایینه,بابت بخشیش گفتم که در مورد انجیلی که تو عمرش ندیدش نظر میده,اونم نظراتی کاملا بی مبنا و مدرک و بی اطلاعانه
نگفتم نمیتونم جوابشو بدم؛سیستم,نت,وقت,آزادی در استفاده از سیستم برا اینکتارا تو خونه ندارم پس فک نکنه جوابشو نمکیدم در حالی که میتونم همون لحظه جای دیگه پست بدم,بخاطر این جاهای دیگه پست دادنم اینجا ندادم چون با گوشیم و باید با سیسستم برا جواب اینا بیام,الانم اومدم کافی نت فقط برا سیو این صفحه که ببرم جوابشو بنویسم بعد بذارم
تو هم نمیدونی میتونی پست الکی ندی :-ل
به نقل از دختر نقره ای :چی می گی زهره جان ؟
دلت خوشه ها ؟!
به ماها یادته گفتن سال دیگه دبیر ریاضی و زیستتون حرف ندارن .... زمانسلطان رفته1 ریاضی مونم مرخصی گرفته چون توراهی داره !
ما الان باید تو فکر این باشیم که معلم هامون کیان ... برنامه که جای خود داره ...هنو پیش هامون معلم ندارن !
تازه جالبتر اینکه مدرسه هنوز نمی دونه کی رو می خواد بیاره برامون... واز اون باحال تر... امسال هم دوباره می خوان کلاس هارو جابه جا کنن....ما که از همین الان عذا داریم چون اگر به اون مغز متفکر های هم کلاسیت بخوریم فاتحه مون خوندس...اونم سال سوم که معدلش هم 70 درصد تو کنکورمون موثره !