پاسخ : سمپادی های مشهد
دوستان عزیز ، برای بحث پذیرش همایش فردا که عرض کردم خدمتتون !
برنامه فردا از ساعت 8.5 شروع میشه ، برای شرکت توی همایش بایستی یک نسخه پرینت شده از کارنامه تون رو به همراه داشته باشید ، رتبه منطقه و سهمیه و هرچی زیر 3 هزار باشه قابل قبول هست . هزینه ای هم برای ثبت نام از بچه ها دریافت نمیشه و رایگان هست .
زمان بندی برنامه ها هم به این صورت هست که از 8.5 تا 9.5 یه برنامه مختصری توی آمفی تئاتر هست و توضیح کلی برنامه ها و دانشگاه و دانشکده و ...
بعد از اون از 9.5 تا 10 یه وقفه کوچیکی هست برای پذیرایی و بازدید از غرفه ها و ثبت نام برای بازدید از آزمایشگاه ها و بخش های مختلف دانشکده هست .
از 10 تا 11.5 اساتیدی از هر گروه توی آمفی تئاتر ها و کلاس های مختلف حضور دارن و دانش آموزان میتونن به اون کلاس ها مراجعه کنن و سوالات خودشون رو مطرح با اساتید مطرح کنند .
بعد از 11.5 هم مجددا بحث بازدید از غرفه ها و بخش های مختلف دانشکده و آزمایشگاه ها دنبال خواهد شد .
لطفا به دوستان خودتون هم اطلاع بدید ، توی روزنامه خراسان دیروز هم این موضوع آگهی شده بود ، اما هنوز خیلی ها زیاد در جریان نیستند ، لطفا خودتون در نقش رسانه به افرادی که هنوز برای انتخاب رشته نیاز به مشورت دارن یا دوست دارن حداقل به این بهونه دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی رو ببیند اطلاع رسانی کنید .
+ در ضمن ، باتوجه به اینکه ظرفیت پذیرش محدود هست و پیش ثبت نامی در نظر گرفته نشده ، سعی کنید به موقع بیاید ، دیرتر ممکنه رتبه های بالاتر رو توی همایش راه بدن و بعد جایی برای سایر دوستانی که با تاخیر اومدن نباشه .
در ضمن ، به دلیل کارشکنی های مسئولین دانشکده انجمن های علمی توی بحث برگزاریش همکاری دارن ، اما احتمالا اسمی ازشون هیچ جایی نخواهد بود ! چون به واقع نذاشتن ما برنامه هامون رو اجرا کنیم براتون اونطور که میخوایم !
به نقل از Lily Delicated :
در راستای جذب رتبه های برتر !

یه آزمایشگاه روباتیک داریم ما ! کلیدش رو هم رفتم امروز گرفتم و دست خودم هست الان !

فردا جزو برنامه های بازدید ، بازدید از اون آزمایشگاه هم هست .
به نقل از پـــوریـــــا . ک :
خوب بسیار هم خوب و عالی بنظر میاد باشه ، فقط اینطور که بوش میاد ، ناهار مهمون دانشگاهیم دیگه ، نع ؟
ما حقیقت این روز ها خودمون کلا وعده ای به اسم ناهار نداریم !

صبح میریم دانشگاه ، شب میگردیم خونه ! بوفه های دانشگاه هم تعطیلن توی تابستون !