• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور خواهش میکنم کمکم کنید🙏🏻

irahaa90

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
زینب
شهر
تاکستا
سال فارغ التحصیلی
1408
درود
خب من بعد از کلی سردرگمی در مورد مهاجرت و المپیاد و انتخاب رشته و تغیر رشته کنکور تجربی با دیپلم ریاضی و اینا بلاخره به جمع بندی رسیدم
و یه مانع بزرگ جلوی راهم یافتم

من متوجه شدم ک عمیقاااا عاشق پزشکیم،هم از لحاظ منطقی و هم از لحاظ علایق
اما متاسفانه امتیازم به سمپاد تجربی نرسید
و ۱.۳۷ درصد از تجربی کم اوردم و ریاضی قبول شدم
اوایل با رباضی اوکی بودم ،اما بعد از اینکه یه مقدار فکر کردم دیدم ک من بدون تجربی نمیتونم!
و الان دنبال یه راهم ک بتونم باهاش کنکور تجربی بدم
من الان واقعا تنها دغدغه ام ابنه ک با تغیررشته ام موافقت بشه
چون ی کاربر میگفت اگه ۸۰ درصد امتیازشو اورده باشی مجازی
میشه کمکم کنید چجوری تغیر رشته بدم
و من امسال دهمم
و رشته ریاضی
در طی این سال زیستو باید بخونم یا بزارم تابستون؟
چجوری بخونم؟
کلاس بگیرم؟

اگه ام ک نمیشه تغیررشته داد خواهش میکنم بگید ک ممکنه بتونم کنکور تجربی بدم؟

این سوال اخری برای یکی از دوستانمه و هدف من نیست
(ایا میشه توی یک سال هم کنکور تجربی رو داد و هم کنکور ریاضی؟شرایطش چجوریه یعنی میشه کامل توضیح بدی؟)

• لایک
امتیازات: Iliap
عزیزم برای تغییر رشته سعی کن تو طول سال زیست رو بخونی و مرور زیااااااد داشته باشی و تاجایی که میتونی از فیلم آموزشی استفاده کنی چون زیست واقعا درسی نیست که شب امتحان بخونی یا الان بخونی تا اون موقع یادت بمونه ، و اینکه چون دهمی و هنوز خوندن زیست رو بلد نیستی حتما سعی کن معلم خصوصی بگیری یا فیلم آموزشی ببینی تا دستت بیاد
آخر سال به جای امتحان هندسه تون با هماهنگی مدرسه امتحان زیست بده تا بتونی تغییر رشته بدی
من فکر می کنم فرایند تغییر رشته تو هر شهری متفاوت باشه پس حتما از مدیرتون راجب روندش سوال کن
و اینکه دادن همزمان کنکور تجربی و ریاضی واقعا نشدنیه چون هرکدوم درسای تخصصی خودشون رو دارن و نمیتونی هندل شون کنی چون به شدت سختن و به این راحتیا جمع نمیشن
و از طرفی از اونجایی که بحث نهایی و تاثیر معدل هم تو کنکور مطرحه الان فکر نکنم کسی بتونه ریاضی بخونه ولی کنکور تجربی بده ، قدیما میشد این کارو کرد و معمولا نتیجه خوبی هم می داد چون بچه ها ریاضی شون قوی میشد ولی از وقتی نهایی اومده این کار غیر ممکنه واقعا

عزیزم برای تغییر رشته سعی کن تو طول سال زیست رو بخونی و مرور زیااااااد داشته باشی و تاجایی که میتونی از فیلم آموزشی استفاده کنی چون زیست واقعا درسی نیست که شب امتحان بخونی یا الان بخونی تا اون موقع یادت بمونه ، و اینکه چون دهمی و هنوز خوندن زیست رو بلد نیستی حتما سعی کن معلم خصوصی بگیری یا فیلم آموزشی ببینی تا دستت بیاد
آخر سال به جای امتحان هندسه تون با هماهنگی مدرسه امتحان زیست بده تا بتونی تغییر رشته بدی
من فکر می کنم فرایند تغییر رشته تو هر شهری متفاوت باشه پس حتما از مدیرتون راجب روندش سوال کن
و اینکه دادن همزمان کنکور تجربی و ریاضی واقعا نشدنیه چون هرکدوم درسای تخصصی خودشون رو دارن و نمیتونی هندل شون کنی چون به شدت سختن و به این راحتیا جمع نمیشن
و از طرفی از اونجایی که بحث نهایی و تاثیر معدل هم تو کنکور مطرحه الان فکر نکنم کسی بتونه ریاضی بخونه ولی کنکور تجربی بده ، قدیما میشد این کارو کرد و معمولا نتیجه خوبی هم می داد چون بچه ها ریاضی شون قوی میشد ولی از وقتی نهایی اومده این کار غیر ممکنه واقعا
یعنی تنها مانع میتونه نهایی باشه
من چون تقریبا از متوسطه دوم هیچی نمیدونم سختیای ک میگیدو اصلا درک نمیکنم
امیدوارم واسه تغیررشته بتونم موفق بشم
خیلی ممنونم بابت وقت ارزشمندتون ک صرف پاسخ دادن کردید💜

• لایک
اگر هدفت جدیه احتمالا باید یازدهم تعغییر رشته بدی
ریاضیتو خوب یاد بگیر
هندست رو هم خیلی خوب بخون (هندستون خیلی جاهاش با ریاضی یازدهم یکیه بنابراین سرمایه گذاریه برای سال بعد)
این وسطا روزی 1 تا 2 ساعت هم زیست بخون و تست بزن
فیزیک و شیمی هم که مشترکه فقط 1 فصل فیزیک اضافه دارید.

اگر میخوای میتونی ماز تجربی بگیری و زیست رو با اون پیش بری
اگر اینکارا رو درست انجام بدی آخر سال از دانش آموز تجربی هم جلوتر می افتی

آخرین ویرایش:
  • لایک
و از طرفی از اونجایی که بحث نهایی و تاثیر معدل هم تو کنکور مطرحه الان فکر نکنم کسی بتونه ریاضی بخونه ولی کنکور تجربی بده ، قدیما میشد این کارو کرد و معمولا نتیجه خوبی هم می داد چون بچه ها ریاضی شون قوی میشد ولی از وقتی نهایی اومده این کار غیر

ریاضیتو خوب یاد بگیر
هندست رو هم خیلی خوب بخون (هندستون خیلی جاهاش با ریاضی یازدهم یکیه بنابراین سرمایه گذاریه برای سال بعد)

اگر اینکارا رو درست انجام بدی آخر سال از دانش آموز تجربی هم جلوتر
ریاضیتو خوب یاد بگیر

اگر اینکارا رو درست انجام بدی آخر سال از دانش آموز تجربی هم جلوتر می افتی
ممنونم واقعا
خیلی ممنونم
من حاضرم کل وقتمو درس بخونم فقط بتونم تو تجربی موفق بشم

و تو این سردرگمی مشاوره های دوستانی مثل شما شدیدا دلگرم کنندس
ممنونم بابت وقتی ک گذاشتید💗

• لایک
سلام
بله می‌تونی تغییر رشته بدی
همه‌چیز به معدلت و موافقت سمپاد منطقه/استان بستگی داره و درمورد شرایط و ضوابطش از مدیر دبیرستان سوال کن... مدرسه ما برای ورودی‌های دهم 2 نفر از تجربی به ریاضی تغییر دادن ولی مورد برعکس نداشتیم
قبلنا باید شهریور امتحان فیزیک و زیست دهم تجربی می‌دادی فکر می‌کنم چون دهم نهایی نیست الان هم همینطور باشه
در کل خیلی ایزیه
هدفت ارزش تلاشش رو داره

سلام
بله می‌تونی تغییر رشته بدی
همه‌چیز به معدلت و موافقت سمپاد منطقه/استان بستگی داره و درمورد شرایط و ضوابطش از مدیر دبیرستان سوال کن... مدرسه ما برای ورودی‌های دهم 2 نفر از تجربی به ریاضی تغییر دادن ولی مورد برعکس نداشتیم
قبلنا باید شهریور امتحان فیزیک و زیست دهم تجربی می‌دادی فکر می‌کنم چون دهم نهایی نیست الان هم همینطور باشه
در کل خیلی ایزیه
هدفت ارزش تلاشش رو داره
فیزیک تجربب از فیزیک ریاضی راححتره و فک میکنم ک ریاضی همه مباحث فیزیک تجربی رو در بر میگیره
احتمالا فقط باید زیستو بدم

مشکل اینه ک از ۲۰ مفر قبولی تقریبا ۱۲ نفر میخوان تغیررشته بدن تجربی
و مدیر میگه باید امتیازش اورده باشید

• متعجب
فیزیک تجربب از فیزیک ریاضی راححتره و فک میکنم ک ریاضی همه مباحث فیزیک تجربی رو در بر میگیره

حالا سمپاد همچین چیز خاصیم نیست، شغل آینده ت و چیزی که دوست داری مهمتر از اینه که یکی دو سال تو چه مدرسه ای باشی
.
.
.

زیستو بخون طی سال

• دابل‌لایک
امتیازات: pako

بله در بر می‌گیره ولی در هرحال باید امتحانش رو بدی
اوه چه خبره این تعداد
اکثرشون پشیمون میشن
چیزی هم که من گفتم درواقع احتمالا موافقتش به این علت بوده که ریاضی از تجربی امتیاز کمتری می‌خواد و حتما پیگیری کن و مطمئن شو که موافقت میشه بعد واردش شو
آینده‌ت رو فدای سمپاد نکن و در نهایت همینکه ایشون گفت
حالا سمپاد همچین چیز خاصیم نیست، شغل آینده ت و چیزی که دوست داری مهمتر از اینه که یکی دو سال تو چه مدرسه ای باشی

• لایک
ما یکی از دخترای برتر قلمچیمون از فرزانگان ۲ رو مدیرشون ۲ سال پشت سر هم موافقت نمی‌کرد که تغییر رشته بده از ریاضی به تجربی.
تهش آزمون میان پایه نمونه دولتی داد و دوازدهم رو رفت دبیرستان نمونه دولتی و نهایتا هم پزشکی ایران قبول شد.

سلام
عاممم خب من همین تصمیم رو سال یازدهم گرفتم و در واقع دوازدهم تغییر رشته دادم. البته من مدرسه خودمون موندم ولی اگر واقعا مطمئنی به این تصمیم، حتی اگر مدرسه با تغییر رشتت موافقت نکرد، این نباید مانعت بشه.
اگه شهرتون چند تا فرزانگان داره شاید ترازت به اون یکی مدرسه‌ها بخوره برای تجربی. تو مدرسه ما یکی این کار رو کرد و حتی سال بعدش یعنی ۱۲ مهمان گرفت و برگشت تجربی مدرسه خودمون.
ولی اگه تصمیم گرفتی از سمپاد بری تو انتخاب مدرسه یه عاملی که باید مد نظر قرار بدی اینه که مدرسه ای برو که توی غیبت سال ۱۲ سخت‌گیر نباشن که اگه خواستی خودت با کلاس بیرون چه حضوری چه آنلاین پیش بری و نری مدرسه یا کم بری، اذیتت نکنن چون سمپاد این آپشن رو داره یا حداقل مدرسه ما داشت.
و بله اگه از الان شروع کنی به زیست خوندن خیلی بهتره. کلاسای فرهمندنیا (یا دبیر دیگری که باهاش اوکی بودی، این صرفا پیشنهاد منه) رو ببین و پیش برو. عجله نکن تا کم کم راه بیفتی توی زیست چون واقعا زمان میبره. ریاضی رو هم خوب ادامه بده که امتیاز بزرگی میشه برات.
این گزینه دیپلم ریاضی و کنکور تجربی به نظرم یه جورایی غیر ممکنه به خاطر امتحان نهاییا و با نحوه فعلی برگزاری کنکور.
اگه سوال دیگه‌ای هم داشتی خوشحال میشم کمک کنم

Back
بالا