- نام مرکز سمپاد
- حضرت محمد
- شهر
- Albuquerque
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- خیر
- رشته دانشگاه
- پزشکی
نوشته های این کاربر اینجا قرار میگیره
تحلیل هر متن رو هم از هوش مصنوعی میگیرم و اینجا میذارم، البته برای نوشتن متن هیچ کمکی ازش نمیگیرم و این عامدانه هست، همه متنها بدون ادیت هستن و اشکالات نگارشی و محتوایی دارن و این هم عامدانه هست.زندگی کیست؟
زندگی بسیار ساده و در عین حال تماما بیرحم است؛ این مرد جا افتاده و کار درست که انتقام گیرندهایست قهار، شکارچیای ماهر و استادی سختگیر ، عدالت برایش نا آشناست و اشتباهاتش را نمیپذیرد.
او بی دلیل به برخی روی خوش نشان میدهد و برخی را در آتش خشمش میسوزاند؛ تا بحال کسی علت کارهایش را ندانسته و اجازهی پرسیدن هم نداشتهاست.
آنگاه که شمشیر مجازات به رویت میکشد منصرف کردنش کاری شگرف است و آنگاه که راه بهشت به تو مینمایاند توقع سپاسگزاری ندارد.
کس یارای مقابله با دوستانش را ندارد و دشمنانش از ترس او بدون اضطراب سر به بالین نمیگذارند.
اما یک نقطه ضعف دارد و این برای تویی که زیر ضربات سهمگین او نفسهای پایانی را میشماری راهگشاست، اندکی از مردم نقطه ضعفش را میشناسند و دیگران را از آن با خبر نمیسازند، من به تو آن را معرفی میکنم ولی جز به زمان اضطرار از آن استفاده نکن.
آنگاه که قصد جانت کرد از هیبت او مترس و هراس از وجودت دور کن، در جشمانش زل بزن که این برای او چون کابوس است، وقتی به امید گرفتنت در غفای تو بود فرار نکن، بایست، به چشمانش نگاه کن و بگو من از تو نمیترسم؛ این تیر آخر بر پیکر غرور زندگی است.
فراموش نکن خشم او زمانی که به تو درسش را بدهد ناپدید میشود...
چیزی که در مورد این متن مدنظرم هست پایانشه، میشه گفت پایان بازی داره، برای اینکه بیشتر متن براتون جالب باشه میتونین پایانش رو مطابق تفسیر خودتون ببینید.مرگ معصومیت
پسرک با نقابی از خوشبینی به استقبال دیگران میرفت، او مهربان، با محبت و خوش مشرب بود.
دوستهای زیادی داشت و آنهارا دوست میداشت، به خانواده و بخصوص برادرش اعتماد داشت و آنهارا الگوی خودش میدانست.
در یکی از روزها، به او کاری سپرده شد، خانواده از او درخواستی داشتند: "این تنگ ماهی را به دست کسی برسان."
پسرک، بدون پرسش گفت :"چشم" ، تنگ را برداشت و از خانه بیرون شد.
کمی که به تنگ می نگریست برایش آشنا می نمود اما به خوبی نتوانست چیزی به یاد بیاورد، به راهش ادامه داد تا به دوستی رسید، دوستش از او پرسید :" برای چه این تنگ را میبری؟ آن را رها کن و برای بازی به ما ملحق شو!" پسرک قاطعانه پاسخ داد :"نه! این درخواست خانوادهام است!"
او به همین منوال در معابر شهر به پیش میرفت تا تنگ ماهی را به مقصد برساند، بار دیگر نگاهی به تنگ انداخت، این بار هم برایش آشنا می نمود، اما باز هم نتوانست دقیقا آن را به یاد بیاورد.
عدهای در مسیر راهش قصد اذیت او کردند، یکی پاره سنگی برداشت و به سمت تنگ فرستاد، پسرک خودش را سپر کرد، زخمی شد ولی اجازه نداد تنگ ماهی آسیبی ببیند، راهش را کشید و رفت.
این حادثه برای او معنایی داشت، باز به تنگ نگریست، اینبار هم برایش آشنا می نمود، از خود پرسید :" برای چه این تنگ را میبرم؟" سریعا پاسخ داد :" این درخواست خانوادهام است!".
همینطور که به مقصد نزدیکتر میشد، سوالهای بیشتری ذهنش را درگیر میکرد، " من این تنگ را کجا دیدهام؟" ، " چرا من به این تنگ احساس تعلق میکنم؟" ، " آیا بهتر نبود به جای این کار با دوستانم به بازی مشغول شوم؟".
چیزی تا مقصد نماندهبود، پسرک راه زیادی را آمده بود و خوشحال بود که کاری را که خانوادهاش به او سپرده بودند را به درستی انجام دادهاست.
وقتی به مقصد رسید، در را کوبید، اندکی منتظر ماند تا در باز شود، در همین حال از خود پرسید :" برای چه این تنگ را آوردم؟" اینبار پاسخی نداد، کمی تنگ را وارسی کرد، از بیرون تنگ و لز بالای تکانههای کوچک آب و حرکات ماهیها، چیزی را در زیر تنگ دید، چیزی مانند یک علامت، " آها! این همان تنگ دوران کودکیام است، من عاشق این تنگ بودم و ساعتها به ماهیهای درون آن مینگریستم، من عاشق این تنگ بودم!" یک سوال دیگر به ذهنش آمد:" چرا خانوادهام این درخواست را از من کردند؟ آنها که میدانستند من عاشق این تنگ بودهام!"
تنگ را چرخاند تا آن علامت را به دقت ببیند، ماهیها و آب به سنگفرش بوسه زدند، وقتی علامت را دید، مطمئن شد و تنگ را به زمین زد.
.او و امید
از کودکی او و امید با هم آشنا بودند، ساعتهای زیادی را با هم سپری میکردند.
آن دو تا قبل از "طوفان بزرگ" در یک روستا زندگی میکردند، به یک مدرسه میرفتند و خاطرههای مشترکی داشتند.
او از همان ابتدا بازیگوش بود، علاقهای به درس خواندن نداشت و در مدرسه اسباب اذیت دیگران بود؛ امید کاملا متفاوت بود و گویی آنها دو روی یک سکه بودند، اما همیشه با هم بودند، مانند یک روح در دو بدن، این تفاوت اخلاقی آنها دیگران را متعجب می ساخت، همه میگفتند امکان ندارد آنها پس از مدرسه با هم رفاقتی داشته باشند.
بزرگترها آیندهی امید را روشن میدیدند اما برای او اینگونه نبود، هرچه بزرگتر میشدند، این موضوع زمینهی حسادت او به امید را بیشتر فراهم میکرد.
پیشرفت امید آن دو را از هم دور میکرد، امید قصد رفتن به دانشگاه را داشت اما او حتی از مدرسه فارغ التحصیل نشدهبود.
عدهای او را در حال دزدی دیدهبودند اما امید هرگز این را باور نکرد، همیشه در اعماق وجودش او را دوست میداشت و کمکش میکرد.
وقتی امید به دانشگاه رفت، آنها تقریبا همدیگر را نمیدیدند، امید گهگاهی به روستا بازمیگشت ولی خیلی آنجا نمیماند.
آن روزها اتفاقاتی در حال افتادن بود، همه جیزهایی عجیب حس میکردند.
یکبار که امید از "مردم آباد" بازگشته بود، میگفت طوفان بزرگی در راه است، اتفاقی که شرایط را دگرگون مبکند، از خود مراقبت کنید و در مکانهای امن زندگی کنید.
عدهای از وعاظ به روستا آمدند و مژدهی یک فصل پرباران را میدادند، فصلی که کشت و زرع رونق میگیرد، اما وقتی امید از دانشگاه میآمد به آنها هشدار میداد که محصولات کشاورزی آنها در خطر خواهد بود؛ مردم روستا امید را جوان و ناپخته میدانستند و به حرفهایش اعتماد نداشتند، پس آنها به گفتهی وعاظ شاد بودند و انتظار آن طوفان را میکشیدند.
سرانجام آن اتفاق افتاد، طوفان بزرگ به وقوع پیوست و همهجا را دگرگون کرد، طوفان بزرگ با اینکه از خارج سرزمین آمدهبود، به قدری قوی بود که شهر را به دو نیمه تقسیم کرد؛ نیمهای بنام سابق ماند و نیمهای را "دولت آباد" نامیدند.
در روستا تمام زمینهای زراعی از بین رفتهبود، امید به روستا بازگشتهبود زیرا دانشگاه تعطیل شدهبود و او برای سربازی به "دولت آباد" رفته بود.
امید در روستا به کشاورزی میپرداخت اما همه میدانستند که متعلق به روستا نیست، کار در زمینهایی که پس از طوفان بزرگ کاملا نابود شدهبود خیلی طاقت فرسا بود.
اوضاع به سختی پیش میرفت، امید برای اعتراض به عدم حمایت دولت از کشاورزان به "دولت آباد" رفت، آنجا فهمید که او پس از سربازی به استخدام ارتش در آمده و به جایگاه مهمی رسیدهاست.
وقتی امید متوجه این موضوع شد، خوشحال شد و مطمئن شد که از او میتواند کمک بگیرد.
امید به روستا بازگشت و این خبر خوش را به خانواده و اهالی روستا داد، آنها بسیار خوشحال شدند، گویی دوای مشکلات روستا را یافتهبودند و به او افتخار میکردند.
خانواده و اهالی روستا امید را به "دولت آباد" و برای مراجعه به او روانه کردند.
مدتی گذشت و خبری از امید نشد، خانوادهی امید نگران شدند و به "دولت آباد" رفتند، آنها روستایی بودند و ظاهر شهر برایشان عجیب بود.
در "دولت آباد" بدنبال امید بودند، تمام روز را در جستجویش بودند اما اثری از امید نیافتند.
فردای آن روز و پیش از طلوع آفتاب دوباره شروع به جستجو کردند، راننده از آنها پرسید بدنبال چه کسی هستید؟ گفتند : "امید"
از پس منارههایِ "دولت آباد" صدایی بلند آمد، راننده در حالیکه سیگار بهمن به گوشهی لب داشت گفت : "امید مرده است ..."
«او» وارد ارتش میشود و به جایگاه مهمی میرسد.
«امید» در نهایت اعدام میشود.
علی مرده است.
«امید مرده است.»
«اثری از امید نیافتند»
«طوفان بزرگی در راه است، اتفاقی که شرایط را دگرگون میکند...»
فصل پرباران خواهد آمد.
محصولات کشاورزی در خطرند.
امید وارد ساختار میشود تا کمک کند؛ «او» وارد ساختار میشود و بخشی از آن میشود.
«از پس منارههای دولتآباد صدایی بلند آمد...»
«از مسجد صدایی آمد.»
مناره
«امید مرده است.»
«سیگار بهمن به گوشهی لب داشت»
«امید مرده است.»
«عدهای او را در حال دزدی دیده بودند اما امید هرگز این را باور نکرد.»
«مطمئن شد که از او میتواند کمک بگیرد.»
امید حتی تا آخرین لحظه نمیتواند احتمال خیانت دوست قدیمیاش را بپذیرد.
«امید در روستا به کشاورزی میپرداخت...»«اوضاع به سختی پیش میرفت...»«خانواده و اهالی روستا امید را به دولتآباد روانه کردند...»
«صبر کن... پس این یعنی...»
مفاهیم سیاسی را به شخصیتهای انسانی تبدیل میکند.