• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور تجربی با دیپلم ریاضی و امکان موفقیت؟

irahaa90

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
زینب
شهر
تاکستا
سال فارغ التحصیلی
1408
سلاممم،من ورودی دهم رشته ریاضییم .
اما احساس میکنم ک شغلای تجربی رو بیشتر دوس دارم ‌.پزشکی نه ها مثلا داروسازی بیوتکنولوژی ژن شناسی و کارایی ک بیشتر حول محور ازمایش برای رسیدن ب نتیجه بچرخه
اما نمیخوام از سمپاد برم بیرون.چون نمونه تحربیم میتونسم قبول شم اما سطح رقابت توش پایینه
پس سمپاد ریاضی خوندنو ب نمونه تجربی ترجیح دادم و راضیم
اما اینکه من ریاضیم خیلیییی قویه و چون رشتم ریاضییه ریاضی و فیزیکم قوی تر از بچه های تجربی میشه
شیمی ام ک مشترکه
میمونه زیست
ک اونم کلاس بردارم و ازمونای شبیه ساز تجربی رو برم و خودم بخونم میتونم اوکیش کنم و ب زیست علاقه دارم و خوندش برام راحته
ایا میتونم کنکور تجربی رو بدم با دیپام ریاضی و چقدر ممکنه ک ینفر با دیپلم ریاضی بتونه تو کنکور تجربی موفق شه؟

اما احساس میکنم ک شغلای تجربی رو بیشتر دوس دارم ‌.پزشکی نه ها مثلا داروسازی بیوتکنولوژی ژن شناسی و کارایی ک بیشتر حول محور ازمایش برای رسیدن ب نتیجه بچرخه
اما نمیخوام از سمپاد برم بیرون.چون نمونه تحربیم میتونسم قبول شم اما سطح رقابت توش پایینه
اما اینکه من ریاضیم خیلیییی قویه و چون رشتم ریاضییه ریاضی و فیزیکم قوی تر از بچه های تجربی میشه
شیمی ام ک مشترکه
میمونه زیست
ک اونم کلاس بردارم و ازمونای شبیه ساز تجربی رو برم و خودم بخونم میتونم اوکیش کنم و ب زیست علاقه دارم و خوندش برام راحته
ایا میتونم کنکور تجربی رو بدم با دیپام ریاضی و چقدر ممکنه ک ینفر با دیپلم ریاضی بتونه تو کنکور تجربی موفق شه؟
🥲🤍

شیمی ام ک مشترکه
میمونه زیست
چرا تغییر رشته نمیدی خب؟

ببین بنظرم تغییر رشته دادن تو سال یازدهم خیلی به صرفه تر و بهتره
بخوای تغییر رشته بدی آخرسال فقط باید به جای امتحان هندسه ، امتحان زیست بدی
ولی اگه بخوای همچنان تو ریاضی بمونی ممکنه نهایی هاتون ۱۲ درسه بشه و مجبور بشی بخش زیادی از وقتت رو صرف خوندن درسایی کنی که تو تجربی نیست و از بقیه عقب بیفتی

ببین بنظرم تغییر رشته دادن تو سال یازدهم خیلی به صرفه تر و بهتره
بخوای تغییر رشته بدی آخرسال فقط باید به جای امتحان هندسه ، امتحان زیست بدی
ولی اگه بخوای همچنان تو ریاضی بمونی ممکنه نهایی هاتون ۱۲ درسه بشه و مجبور بشی بخش زیادی از وقتت رو صرف خوندن درسایی کنی که تو تجربی نیست و از بقیه عقب بیفتی
تغیر رشته مجاز نیست تو سمپاد متاسفانه

مجازه
ما هم ریاضی‌ای داشتیم که اومد تجربی
هم برعکسش
و هم حتی یکی از تجربیامون می‌خواست بره انسانی و بخاطر اینکه فقط فرزانگان یک انسانی داشت مدرسه‌ش رو تغییر دادن راحت تا بتونه بخونه

تغییر رشته خیلی منطقی‌تر و درست‌تره.

یه نفر توی مدرسه ما تغییر رشته داد
با اینکه کف تراز تجربی حدودا ۴ هزار از ریاضی بیشتر بود
اما موافقت کردند
شما هم یه تلاشی بکن احتمالا قبول می کنن

مجازه . یکی از بچه های مدرسه ما امسال از از رشته ریاضی اومده تجربی و اومده تو کلاس ما . ما هم ورودی دهم بودیم . یعنی با رشته ریاضی قبول شده تو سمپاد ولی الان تغییر رشته داده به تجربی

یه نفر توی مدرسه ما تغییر رشته داد
با اینکه کف تراز تجربی حدودا ۴ هزار از ریاضی بیشتر بود
اما موافقت کردند
شما هم یه تلاشی بکن احتمالا قبول می کنن
عههه سحر قبل من گفته بود ولی خب منم گفتم🤣

سلام عزیزم فکر کنم من پیشکسوت از این نوع کارها باشم😂 من خودم دهم ورودی تیزهوشان تجربی بودم (از اول دوست داشتم برم ریاضی) بعد دهم به یازدهم با هزار سختی و مخالفت کار خودمو کردم تغییر رشته دادم ریاضی و تو سمپاد و مدرسه خودمونم موندم و الان یازدهم به دوادزدهم مجدد البته که مدیرمون خیلی خیلی همراهی کرد خداروشکر دستشون درد نکنه😇 زیر فشار خانواده برگشتم تجربی و باز توی مدرسه خودمون موندم حالا بزار برات توضیح بدم چی کار میتونی کنی .
ببین تغییر رشته تو سمپاد مجازه فقط باید چک کنن ببینن تراز کدوم مدارس را با ازمون ورودی دهمت میاری مثلا برای من را چک کردن تراز فرزانگان 1 تهران هم میاوردم و کلا اوکی بود به خاطر همین تونستم تغییر رشته بدم . اما ممکنه تراز یه سری مدرسه هارو نیاری مثلا از مدرسه ما هم حدود 5 نفر اولویت اولشون تجربی بود اما نیاوزدن ریاضی اوردن و وارد سمپاد شدن به حساب اینکه تغییر رشته بدن اما خب ترازشون به مدرسه کاشان نمیخوره باید برن سمپاد های اطراف کاشان که ترازشون میخوره و خب بدیهتا سطحشون پایین تره ...
پس یه راهت اینه که پاشی بری یه مدرسه سمپاد که ترازت بخوره
یه راه دیگه اینه که پارتی خیلی سنگین داشته باشی تا مدرسه خودت نگهت دارن ولی خب من ندیدم کسی تا حالا بتونه این کارو بکنه چون اصولا سیستمی ثبت میشن اما شاید اگه رشته تجربی مدرستون ظرفیت داشته باشه یا سمپاد استانتون انقدر سخت گیر نباشن بشه . برو پیگیر باش از سمپاد استان نه مدرسه .
یک راه دیگه اینه که مدال المپیاد بیاری اون موقع امتیاز بزرگیه (اگه شهرستان باشی که میپرستنت)و قطعا میزارن تغییر رشته بدی
و یکی دیگه هم اینه که بری یه مدرسه نمونه دولتی یا غیرانتفاعی خوب چون واقعا سمپاد همچین معجزه ای داخلش اتفاق نمیفته لاقل مدرسه شهر ما (اگه تهران یا مشهدی چرا اونا خیلی خفن ترن) میتونی یه اشتراک الماس بگیری حتی اگه نخواستی بری تو مدرسه درس بخونی و راحت
در اخر بهت پیشنهاد نمیکنم اگر که نهایتا تصمیمت اینه از تجربی وارد دانشگاه بشی سه سال دبیرستان توی رشته ریاضی باشه واقعا مدرسه را نباید فدای رشتت کنی . چون فک کن مثلا اگه سال شما یازدهم هم نهایی باشه واقعا اون یک سالی که پشت کنکوری کارت وحشتناک سخته

آخرین ویرایش:
برای اینکه چک کنی که تراز تجربی رو آوردی یا نه میتونی بری توی سایت مای مدیو و اونجا از قسمت نقل و انتقال سمپاد لیست مدارسی که تراز تجربی شون رو آوردی بهت نشون میده

• لایک
امتیازات: Iclm
نه من چند تا از دوستام ازمون دادن امسال جا ب جا شدن
در صورتی از سمپاد میای بیرون ک ازمون رو قبول نشی
خب من اولویت اولم تجربی بود و با اختلاف ۱.۳۷ درصد نیاوردمش

هستش ها
حداقل تو مشهد مجازه
البته اگه ۸۰ درصد نمره قبولی تجربی تون رو آورده باشی میتونی تغییر رشته بدی
۸۰ درصدو اوردم حتی ۹۰ درصدم اوردم
یعنی واقعا ممکنه؟🥲

مجازه
ما هم ریاضی‌ای داشتیم که اومد تجربی
هم برعکسش
و هم حتی یکی از تجربیامون می‌خواست بره انسانی و بخاطر اینکه فقط فرزانگان یک انسانی داشت مدرسه‌ش رو تغییر دادن راحت تا بتونه بخونه

تغییر رشته خیلی منطقی‌تر و درست‌تره.
اگه بشه ک منم این موردو بیشتر هستم🥲

Back
بالا