منظورم کمتر از یک بود وگرنه خود یک بله زیادهیک نمره خیلی زیاد نیست؟
من نیم نمرهها رو میزنم):
دیدم ولی طرف ۱۹.۷۵ اش رو کرد ۱۹.۵: )))تاحالا کسی دیدین ۱۹.۷۵ اعتراض بزنه ۲۰ بشه؟
میگم حتما چیزی دیدی که کم کرده دیگه؟
ولی خیلی دارم وسوسه میشه اعتراض بزنمممم

شیمی رو دارم وسوسه میشم که نزنم اینجوری که میگیندیدم ولی طرف ۱۹.۷۵ اش رو کرد ۱۹.۵: )))
خیلیییی ریسکیه. بستگی داره چقدر مطابق پاسخنامه نوشتی و مطمئنی به جوابات.

من پارسال ۱۹ونیم عربیم ۲۰ شدتاحالا کسی دیدین ۱۹.۷۵ اعتراض بزنه ۲۰ بشه؟
پارسال شنیدم یازدهما اینطور شده دوازدهم رو نمیدونممگه پارسال نگفتن بعد اعتراض هرکی نمرهاش کم شده بوده برگشته به نمرهی اول؟
۱۹.۵ شدی؟شیمی رو دارم وسوسه میشم که نزنم اینجوری که میگین
من میدونستم همهی جوابام درسته ولی ریز پاسخنامه رو نخونده بودم الان نیم نمره کم کردن ازم
ولی خب بیشتر ازین که فکر نکنم بتونن کم کنن دیگه
بچههای ما همون تصحیح نهایی باقی موندمگه پارسال نگفتن بعد اعتراض هرکی نمرهاش کم شده بوده برگشته به نمرهی اول؟
اگه از ۲۰ بودنت مطمئنی دست نزن بهشتاحالا کسی دیدین ۱۹.۷۵ اعتراض بزنه ۲۰ بشه؟

آره ۱۹ونیم دادن بهم شیمی رو۱۹.۵ شدی؟
ریسکیه من مشاور و معلمام نمیذاشتن اینا رو بزنیم کلا. ولی باز میگم خیلی بستگی به اطمینانت داره به جوابهات و اینکه مثلاً انقدری به چیزایی که نوشتی مطمئن باشی که بگی خب دیگه از این ۱۹.۵ کمتر نمیتونن بهت بدن
بچههای ما همون تصحیح نهایی باقی موند
چه کمتر چه بیشتر
(حتی گاها اعتراض میزنی همون نمره قبلی رو برات میذارن و تفاوتی نمیکنه)

حتی کسی که مطمئن بود هم نمیزد؟۱۹.۵ شدی؟
ریسکیه من مشاور و معلمام نمیذاشتن اینا رو بزنیم کلا. ولی باز میگم خیلی بستگی به اطمینانت داره به جوابهات و اینکه مثلاً انقدری به چیزایی که نوشتی مطمئن باشی که بگی خب دیگه از این ۱۹.۵ کمتر نمیتونن بهت بدن
بچههای ما همون تصحیح نهایی باقی موند
چه کمتر چه بیشتر
(حتی گاها اعتراض میزنی همون نمره قبلی رو برات میذارن و تفاوتی نمیکنه)

باز با یه مشاوری چیزی مشورت کن بعد اقدام کنآره ۱۹ونیم دادن بهم شیمی رو
زیستو که مطمئن صددرصدم که بهم کم دادن الان۱۹و۲۵ دادن بهم یعنی نیم نمره رو نمیدونم از کجا کم کردن
من چند بار پاسخنامه رو خونده بودم ولی بازم اینقدر زیست ضریبش زیاده که آدم خیلی میترسه
شیمی رو ولی واقعا مطمئن نیستم فقط حس میکنم چون پاسخنامهام خیلی شلوغ بود ممکنه یه تیکه رو نخونده باشه
ولی اینم فکر نکنم دیگه ازین کمتر بشه

باشه خیلی ممنونمممم🩵✨باز با یه مشاوری چیزی مشورت کن بعد اقدام کن
من نمرات بالای ۱۹ ام رو کلا اعتراض نزدم
ببین من مثلا ۱ نمره کاملا مطمئن بودم برای ادبیاتم ولی خب اعتراض زدم و طرف ۰.۲۵ فقط بیشتر کرد نمرهمو.حتی کسی که مطمئن بود هم نمیزد؟
و ابنکه میشه بگین مثلا موردی بوده که طرف خیلی مطمئن باشه ولی بازم کم بشه نمره؟![]()

الهی بگردمببین من مثلا ۱ نمره کاملا مطمئن بودم برای ادبیاتم ولی خب اعتراض زدم و طرف ۰.۲۵ فقط بیشتر کرد نمرهمو.
یکی دیگه هم بود ۰.۷۵ از ادبیاتش کم کردن با اینکه مطمئن بود
یعنی میگم اصلا آدم نمیفهمه اینا چکار دارن میکنن و فازشون چیه دقت کن کلا
چون از اونطرف بخاطر ۰.۵ نمره هم ممکنه رتبهت کلی جا به جا بشه