• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی کنکور ۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Skyblu.e
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مرسییی🩵
یعنی برا تحقیق درباره‌ی دانشگاه وخوابگاه و اینا بچه ها از قبل تخمین سنجش رو میزنن؟
من خودم زدم. ولی بدبینانست واقعا و اگه احتمالتونو زد کم ناامید نشین. ولی اره راه خوبیه حداقل یه ایده اولیه بهت میده بابت رشته هایی که میاری
تحقیق درمورد خوابگاه و دانشگاه رو بهتره از دانشجوهای همون رشته توی شهر مدنظرت بپرسی. سنجش فقط میگه با این رتبه احتمال اوردن چه رشته هایی رو داری

آخه بهمنی یه خوش بینانه بهم گفت، یه بدبینانه یدونه هم بازه منطقی
بدبینانش با خوش بینانش ۲۳۰۰ تا رتبه فرق دارن آخه..
پارسال بیشتریا شبیه منطقی شد
بعضیا هم منطقی رو به بدبینانه

تراکم تراز تو اون بازه مهمه مثلا اونا که ترازشون خیلی بالا بود شبیه خوشبینانه و منطقی رو به خوشبینانه بودن
ترازای پایین تر منطقی و منطقی رو به بدبینانه

• دابل‌لایک
امتیازات: Iliap
پارسال بیشتریا شبیه منطقی شد
بعضیا هم منطقی رو به بدبینانه

تراکم تراز تو اون بازه مهمه مثلا اونا که ترازشون خیلی بالا بود شبیه خوشبینانه و منطقی رو به خوشبینانه بودن
ترازای پایین تر منطقی و منطقی رو به بدبینانه
تراز بالا یعنی چقدر؟

• گریه
امتیازات: Iliap
اگر اعتراض نداریم رد کنیم بره مرحله بعد؟

تراز کل بالای ۹۸۰۰ اینا اگر اشتباه نکنم
بعد مثلا ۱۰۳۰۰ به بالا باز از اون خیلی بهتر بود چون تراکم کمتری داشت
خب مشخصا من جزء این دسته نیستم. نهایتا تراز کلم حدودای ۹۵۰۰ بشه

خب مشخصا من جزء این دسته نیستم. نهایتا تراز کلم حدودای ۹۵۰۰ بشه
اونم باز منطقی می‌تونی در نظر بگیری اگه مشابه پارسال باشه
یه نفر تو ذهنمه که این حدود بود و می‌گفت رتبه‌ش تو اون بازه منطقی دراومده با بهمنی(البته دقیق یادم نیست چند شد)
کلا خیلی این تخمین رتبه و اینا عجیبن برای یه سریا درست درمیاد و برای یه سریا متفاوت. خیلی اهمیت نده به نظرم: )))

طبیعیه من هنوز نتونستم نمره‌هامو ببینم؟
هی تو "در حال بررسی وضعیت" گیر می‌کنه
اون بینا هم که ارور می‌ده ورود سها موقتا غیر فعال است نمی‌دونم چی :‌D

اگر اعتراض نداریم رد کنیم بره مرحله بعد؟
فکر کنم توی قسمت مقررات گفته که اگه اعتراض نزنید با پایان زمان اعتراض خودش به طور پیش‌فرض ارسال میشه و اینکار الزامی نیست.
حالا باز دقیق بخونید خودتون:"

تف تو ... مادرتون با این تصحیح کردنتون!
که من ۰/۲۵ غلط داشتم و به من ۱۷/۷۵ دادی مادر به خطا!
فقط یه درسو بگا ندادن, هفتاد درصدشون تخمی بودن

سلام بچه ها میدونم ممکنه به خاطر شرایط خاص تون یکم اعصاب تون ضعیف شده باشه و درک تون میکنم..... اگر بیشتر از نیم نمره تفاوت دارید با چیزی که حساب کردید و دقیق تصحیح کردید قبلا ....حتما اعتراض کنید ...خواهر خودمم کنکوریه و امروز سر ۲۵ صدم اینور اونور کلی گریه کرد پس شرایط روانی مشابهی رو تقریبا داریم....ممنون میشم تا حد امکان بد و بیراه گویی به مصحح ها رو یکم ملایم تر پیش ببرید تا مجبور به حذف پستی نشم :)

• دابل‌لایک
امتیازات: nishu
بچه ها سلام

از عزیزان ۱۱ انسانی کسی اینجا هست به من پ خ بده یکم دیتا بده از نمراتش در صورت رضایت؟

میخوام با نمرات داداشم مقایسه کنم یکم سر عقل بیاد

ممنونم اگر کسی بود پیشاپیش

سلام بچه ها میدونم ممکنه به خاطر شرایط خاص تون یکم اعصاب تون ضعیف شده باشه و درک تون میکنم..... اگر بیشتر از نیم نمره تفاوت دارید با چیزی که حساب کردید و دقیق تصحیح کردید قبلا ....حتما اعتراض کنید ...خواهر خودمم کنکوریه و امروز سر ۲۵ صدم اینور اونور کلی گریه کرد پس شرایط روانی مشابهی رو تقریبا داریم....ممنون میشم تا حد امکان بد و بیراه گویی به مصحح ها رو یکم ملایم تر پیش ببرید تا مجبور به حذف پستی نشم :)
تا یک نمره هم میگن اعتراض نکنین منم از مدرسه خودمون هرکی پرسیدم برای نمره کم اعتراض میکردن معمولا کمتر میشد. البته اگه مطمئن باشن که هیچی

بچه ها سلام

از عزیزان ۱۱ انسانی کسی اینجا هست به من پ خ بده یکم دیتا بده از نمراتش در صورت رضایت؟

میخوام با نمرات داداشم مقایسه کنم یکم سر عقل بیاد

ممنونم اگر کسی بود پیشاپیش
دوازدهم انسانی اگر به کارت میاد خواهر من هست

تا یک نمره هم میگن اعتراض نکنین منم از مدرسه خودمون هرکی پرسیدم برای نمره کم اعتراض میکردن معمولا کمتر میشد. البته اگه مطمئن باشن که هیچی
و اینکه این اتفاق هم برای درسایی که جوابش شاید صفر و صدی نباشه بیشتر بوده مثل عربی یا فارسی و دینی

یک نمره خیلی زیاد نیست؟
من نیم نمره‌ها رو میزنم):

Back
بالا