• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی کنکور ۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Skyblu.e
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من با مدیکال هم تخمین زدم
نمی‌دونم بدبینانه‌ست یا خوشبینانه ولی خب به هرحال اینم هست برای تخمین 👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

سلام
دوستام تو کتابخونه یه ربات تلگرام داشتن که آخرین رتبه ی هر رشته و دانشگاه رو نشون می‌داد. الآن به بچه ها دسترسی ندارم. اگه کسی همچین رباتی دیده می‌شه بهم پ خ بده؟
اینجا تبلیغ می‌کنه ولی من امتحانش نکردم
@histonrobot

• دابل‌لایک
امتیازات: Iliap
حیف تاثیر سوابق یازدهم نداره...
مال بهمنی برای من تقریباً درست بود ولی بدبینانه بود چون یازدهمم تاثیر مثبت خیلی زیادی گذاشت و ترازم رو برد بالا. نسبی در نظر بگیرین.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴
اگه درست یادم باشه توی مای مدیو یه قسمت برای نهایی ها فعال شده بود اونجا دیدیم.(شایدم این دهمه😭)
طبیعتا سایت گیر داشت و برای بعضی ها که رفته بود تصحیح سوم هم بعدا اومد نمره هاشون.

نمرات تون دیدید؟ به ویژه پشت کتکوری ها از چه طریقی دیدید

یه خَیِّری نیکوکاری بیاد لطفا بگه چجوری یازدهمو میشه دید مرحله به مرحله :-"
من دیدم ولی یه ساعت پیش بود . باید اول بری وارد مای مدیو خودت بشی و باز نگه داری صفحشو بعد از این لینک زیر وارد بینا مدیو شی کارنامت میاد ولی خب قطع و وصلی داره بعضی وقتا خطا میده بعضی وقتا میاره 😭
https://bina.medu.ir/report-card/report-card

*البته مثل اینکه کلا یازدهم هنوز اعلام نکردن مال و من چند نفر دیگه شانسی اومده بیرون🤣

• لایک
نزنید من و😭
تخمین رتبه کجا بزنیم؟
قلمچی و ماز خیلی خوشبینانه نیستن؟😭
پارسال برای من ماز منطقی ترین و دقیق ترینش بود بازه رتبش منطقی بود به نسبت بقیه( طول بازش حدود ۲۵۰ اینا بود فکر کنم)
نمیدونم امسال بهمنی تغییر بده یا نه ولی پارسال بازش ۱۲۰۰ تایی بود که اصلا کمک کننده نیست

آخرین ویرایش:
من دیدم ولی یه ساعت پیش بود . باید اول بری وارد مای مدیو خودت بشی و باز نگه داری صفحشو بعد از این لینک زیر وارد بینا مدیو شی کارنامت میاد ولی خب قطع و وصلی داره بعضی وقتا خطا میده بعضی وقتا میاره 😭
https://bina.medu.ir/report-card/report-card

*البته مثل اینکه کلا یازدهم هنوز اعلام نکردن مال و من چند نفر دیگه شانسی اومده بیرون🤣
از بینا وارد مای مدیو میشی باز کجا باید برم

بچه ها این تخمین رتبه ماز کجاشه؟
سایتشو می‌فرستین؟ 👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

بچه ها امسال کلا تخمین ها درست نیستن اکثرا چون مطابق با سال پیش نظر میدن و امسال سخت تر بود . پارسال درست تر بود چون 404 و 403 شبیه هم بودن تقریبا.

یه بار تخمین بزنید و اصلا بهش اعتنا نکنین و بیخیالش شین برین به زندگیتون برسین
من همیشه توصیه میکنم تابستونو زهرمار خودتون نکنین بعد کنکور. من گند زدم به تفریحاتم و وقتی نتایج نهایی اومد ۵ روز بعد ثبت نام بود و دوروز بعد ثبت نام گفتن بیاین سر کلاس :)) نفهمیدم چیشد و تا یه سال کنار نیومدم با خودم و نمیدونستم دارم چیکار میکنم
اگه استرسی هستین تخمین نزنین کلا

• لایک
یه بار تخمین بزنید و اصلا بهش اعتنا نکنین و بیخیالش شین برین به زندگیتون برسین
من همیشه توصیه میکنم تابستونو زهرمار خودتون نکنین بعد کنکور. من گند زدم به تفریحاتم و وقتی نتایج نهایی اومد ۵ روز بعد ثبت نام بود و دوروز بعد ثبت نام گفتن بیاین سر کلاس :)) نفهمیدم چیشد و تا یه سال کنار نیومدم با خودم و نمیدونستم دارم چیکار میکنم
اگه استرسی هستین تخمین نزنین کلا
تخمین فایده‌ای داره؟ چون من نه نهایی رو تخمین زدم و نه کنکور رو تصحیح کردم
ولی اینقدر همه انجام میدن میترسم جدی فایده‌ی خاصی داشته باشه که من خبر ندارم

• لایک
نزنید من و😭
تخمین رتبه کجا بزنیم؟
قلمچی و ماز خیلی خوشبینانه نیستن؟😭
برای من بات تخمین رتبه رندو از همه جا خوشبینانه تر بود.ولی منم فکر میکنم زیاد درست نیست هیچکدومشون چون سخت بود آزمون های امسال
تو کانال سروش جباری هست

آخرین ویرایش:
تخمین فایده‌ای داره؟ چون من نه نهایی رو تخمین زدم و نه کنکور رو تصحیح کردم
ولی اینقدر همه انجام میدن میترسم جدی فایده‌ی خاصی داشته باشه که من خبر ندارم
نه عزیزم فایده ای نداره. چون هرسال با سال قبل متفاوته
منم اشتباه کردم تو صدتا سایت گشتم
نهایتا قبل انتخاب رشته پول بدین اون تخمین خود سنجش رو انجام بدین من اولویت (کم) رو قبول شدم و بدبینانست ولی حداقل طبق آمار خود سنجشه

مال بهمنی برای من تقریباً درست بود ولی بدبینانه بود چون یازدهمم تاثیر مثبت خیلی زیادی گذاشت و ترازم رو برد بالا. نسبی در نظر بگیرین.
آخه بهمنی یه خوش بینانه بهم گفت، یه بدبینانه یدونه هم بازه منطقی
بدبینانش با خوش بینانش ۲۳۰۰ تا رتبه فرق دارن آخه..

نه عزیزم فایده ای نداره. چون هرسال با سال قبل متفاوته
منم اشتباه کردم تو صدتا سایت گشتم
نهایتا قبل انتخاب رشته پول بدین اون تخمین خود سنجش رو انجام بدین من اولویت (کم) رو قبول شدم و بدبینانست ولی حداقل طبق آمار خود سنجشه
مرسییی🩵
یعنی برا تحقیق درباره‌ی دانشگاه وخوابگاه و اینا بچه ها از قبل تخمین سنجش رو میزنن؟

آخرین ویرایش:
اصلا مگه اول تراز و رتبه نمیاد بعد انتخاب رشته میکنیم؟

آخرین ویرایش:
Back
بالا