• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی کنکور ۴۰۵

Skyblu.e

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
Farz
شهر
Loading...
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Overthinking
دانشگاه
Iran univ
رشته دانشگاه
Nursing
سلااام ...وقتشه تاپیک شب نشینی رو داشته باشیم ...استرس نداشته باشید لطفا به امید روزهای سبز 💚

ما بازه های اخر بزور درس میخونیم😭🙏🏻
(با گریه)

بچه ها شما هم مثل من ول می‌گردید؟😭
من یه ۱۰ روز مونده به کنکور به استاد فیزیکم که یه جورایی منتور کنکورم بود پیام دادم که من دارم هیچ غلطی نمیکنم و نمیدونم چم شده و این حرفا رو بهم زد، شاید شما هم نیاز داشته باشید به شنیدنش
گفت احتمالا الان انتظار داری یه سری جملات کوبنده و انگیزشی بهت بگم. ولی نه، کسی که درس نخونده باشه، شب امتحان تا صبح بیداره و درس میخونه. ولی کسی که خونده، شب امتحان میگیره میخوابه. تو کاراتو کردی. فکر نکن باید کار عجیبی بکنی دم کنکور. اگه همین آرامشی که الان داری رو به استرس تبدیل نکنی و نگهش داری خیلی خوبه. خیلی زحمت کشیدی که الان ذهنت یکم آروم باشه. تو الان صدی، نود و نُهی. فقط کافیه این ۱۰۰ رو تا روز کنکور نگه داری حالا با مرور تورق سریع، تست یا هر چیزی که خودت میدونی

بچه ها من یک ترس وحشتناک پیدا کردم که نکنه خوب نباشم و قبول نشم و همه فکرایی که میکردم که خوب هستم توهم باشه وای

من بعد اون روزهایی که کنکور اولم گذروندم اینبار خیلی ریلکسم و البته بی حال. همش خوابم

نمیدونم عادیه یا نه
ولییی
استرپتوکوکوس و اوگلنا شبیه اوبیان
کراش فقط ریبولوز بیس فسفات🫦✨️🤭

یکی باید منو از سایت تخمین رتبه و معدل گیری جمع کنه✅️

راستش دیگه نمی‌تونم تحمل کنم. الاناست که جیغ بکشم.

یکی باید منو از سایت تخمین رتبه و معدل گیری جمع کنه✅️
اینا خیلی واقعاً چیزای کثیفین :)) و اکثر بچه‌ها درگیرشون میشن اما سعی کنید تا حد ممکن مخصوصااااا قبل از اینکه کنکور بدید سمتش نرید واقعا هیچی شبیه به اون درنمیاد :))
زمان ما شبیه‌ترینش که باز خیلییی فاصله داشت و بدبینانه بود(برای من حداقل) مال بهمنی بود بقیه که داغون و پرت بودن کاملاً.
روحیه‌تونو خراب می‌کنه و جدی بعد کنکور هم تا حد ممکن نرید دنبالش و لذت‌های زندگی بعد کنکورتون رو حروم نکنید.

بچه ها من از صبح که بیدار میشم خوابم میاد. صبح خوابم میاد قبل ناهار خوابم میاد بعد ناهار خوابم میاد عصر خوابم میاد شب خوابم میاد.

لذتای دنیا وقتی قبل یا چند روز بعد کنکور نمره نهاییا میاد از بین رفته خودبه خود

Back
بالا