برنامه ریزی کردن برای این چند وقت(چون خودم برنامه میریزم یکم طول میکشه این چند وقته هم ازمون نمیدم شب توضیح میدم چرا)
16:45 تا 18:15
تست های زیست دهم فصل 1(23 تست با تحلیل از مبحث تبادل مواد از غشا)
18:30 تا 20
تست های فیزیک دهم فصل 1(31 تست با تحلیل با خوندن متن کتاب)
20:30 تا 22
خوندن زیست دوازدهم جزوه استاد مدرسه
22:15 تا 23
مرور و نوشتن نکات مهم
خب خب بنده امروز مدرسه رفتم و فهمیدم که واقعا دارم عقب میفتم نسبت به بقیه و باید بشینم تستامو کامل بزنم برای همین 3 هفته ازمون نمیدم و تمرکز میزارم تا همه تستای مباحثی که اساتید ماز و مدرسه درس دادن رو بزنم و از الان به مدت 3 هفته میرم تو فاز اینکه میخونم و فیلم میبینم و تست میزنم و به ازمونای ازمایشی کاری ندارم دیگه از مهر ازمون میدم دوباره راستش من یکم استرس هم دارم به خاطر اینکه 3 و 10 مهر اجباری از کل کتابای دهم و یازدهم قلمچی ازمون گذاشته خب ببینیم چی میشه(لعنت بهت قلمچی)
11-14 شهریور 1405: خب دوستان این چند وقته من نتونستم چالش مطالعاتی بزارم و از خودم عذر خواهی میکنم وقعا که استمرارتو بهم زدی خب از فردا هم دوباره یه برنامه کامل جدولی میزارم و همینجور پر قدرت پیش میرم و از وضعیتم خجالت نمیکشم به جاش درستش میکنم
15 شهریور 1405: امروز یه لیست از کارایی که میخوام بکنم مینویسم حمام ویدیو زیست
تست از همون مبحث ویدیو ویدیو شیمی تست از همون مبحث ویدیو فعلا همین کارارو اگه زود تر تموم شدن به این لیست اضافه میکنم
هدف:انجام برنامه به طور کامل
ساعت مطالعه هدف:12 ساعت
🎯 خب دوستان ساعت 10 تا 12 برق رفت برای همین من اون موقع 30 تا تست فیزیک دوازدهم زدم
یه چیز دیگه جعفری میگه به اونایی که بیست شدن فارسی نهاییو عروسک های کوچولو اساطیر ایرانو میده چجوری باید بگیریم؟ من عروسک میییییییییخوااااام
میخوام اسممو تغییر بدم ولی نمی دونم چی بزارم اخه عجبا یکم عجیب بود