• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نفرت پراکنی به سمپاد

Liminal

404BrainNotFound
نام مرکز سمپاد
باغ وحش2
شهر
تیمارستان
سال فارغ التحصیلی
1410
دانشگاه
پیام نور سرکوچمون
رشته دانشگاه
دیوانگی
سلام اینجا میتونید به سمپاد نفرت پراکنی کنید:))

سمپاد: سوالات معمولا پاره کننده و امتحان دادن

آخرین ویرایش:
چقدر خوج حالم این تاپیک زده شد
سمپاد مثل بقیه چیز ها ی سری پوینت مثبت داره ی سری پوینت منفی
خب پوینت مثبتش اینه که تو توی محیطی هستی که جو درسیه
حالا باز رقابت بینتون هست
اغلب معلما حالا هر منطقه ای هم ک شما زندگی کنی نسبت ب بقیه معلمای اون منطقه قطعا بهترن
مدرسه رو برنامه ست فلان و فلان و فلان
پوینت های منفیش حالا
واقعا جو مدرسه ب شدت به شدت تاکسیکه
اینطوریه که ب طرز مثال من که نمره ام خوب بوده همیشه تو این امتحان از سوفی پایین تر شده فقط کافیه بقیه این رو بفهمن ب معنی واقعی اذیتت میکنن
ی موضوعی ک پارسال بین بچه های ما بود اینکه بعد ازمون های ماز و قلمچی میخواستن هم رو جر بدن سرچی حالا؟! سر اینکه اونیکی ۵۰۰ تا از اون یکی پایین تر شده
بعضی ها هم ک با رتبه ها و نمره هاشون شواف میکنن
نمیدونم چرا ولی اکثریت واقعا عقده ای هستن
ی چیز مهمی دیگه هم ک هست باعث میشه بچه خیلیییی تک بعدی بار بیاد که هرکس ک من رو میشناسه میدونه این یکی خوشبختانه روی من اثر نکرده :))
در کل واقعا FUCK سمپاد

به نظرم بیشتر Fuck به همکلاسی هایی که فکر اگه درس میخونی و درست بهتره میتونن به خانوادت و دوستات فوش بدن مخصوصا اگه سوگوار باشی

سگ برینه تو سمپاد و مشتقاتش

سمپاد ایدئولوژی خیلی خوبی بود
سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان
و خب قرار بود استعداد های مختلف جامعه دانش آموزان رو پیدا کنه و پرورششون بده
اما خب به نظرم به خاطر مشکلات فرهنگی نظام آموزشی و مردم و ظهور مافیای کنکور که این خودش به خاطر همون شرایط فرهنگی ایجاد میشه سمپاد فقط شده مکانی برای رقابت و رسیدن به جایگاهی بالاتر از دیگری(اغلب از دیدگاه عموم) ولی خب معتقدم هنوز که هنوزه خیلی جای خوبیه و واقعا همین که با آدمای پر تلاشی توی این اکوسیستم رو برو میشی خودش محشره

اونقدری که علیه سمپاد داره نفرت پراکنی میشه فففکککرر نکنم لایقش باشه ها
سمپاد اصن علت وجودش اینه که ی محیط مناسب برای دانش اموز هایی بسازه که میخوان از مسیر درس به موفقیت برسن حالا اینکه چقدر موفق بوده و نبوده زیاد مورد بحث نیست( حداقل نظر من اینه)
ولی اینکه چون توی مسیرش موفق نبوده بعید بدونم بخوای به کلل ایدئولوژیش فاک بفرستی:))
درکل بنظر من ایده جالبی بود.

برعکس تصوری که از سمپاد قبل اومدن داشتم که جو خیلی رقابتی باشه و همه به تنها چیزی که فکر میکنن درسه سمپادی که حداقل من توش هستم همچین جوی نداشت و بعد از معاشرت با سمپادی های زیاد وجه مشترکی که داخل همشون دیدم علاقه به یادگیری و اطلاعات زیاد داشتنه . من توی مدرسه عادی هم درس خوندم و برام همیشه عذاب بود نمیدونم چرا ولی بچه های سمپادی سطح هومر بالاتری دارن و بیشتر میتونی ازشون چیزای مختلفی یاد بگیری مودب ترن و یکم غرور کاذب دارن با اینکه سر و کله زدن با کادر مدرسه سخت بود و همه به خاطر سمپادی بودنت ازت توقع دارن اما سودش به زیانش میچربه.

یه سریا میگن سمپادی ها تک بعدی ان و فقط دنبال درسن.
اون وقت توی مدرسه هر کسی یا یه رشته ورزشی رو حرفه ای بلده، یا یه ساز رو خیلی خوب میزنه، یا گیمر خوبیه، یا فیلم باز خوبیه یا ...

Back
بالا