• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسیرِ من

FÜHRER

آریــــافَّـــــر
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
آریان خشــتر
سال فارغ التحصیلی
1405
رشته دانشگاه
Luft- und Raumfahrt
درود
قراره اینجا مسیرِ من و مراحل های مسیرم رو قرار بدم
تا اگه در آینده کسی خواست مسیر منو بره ,
یه گایدلاینی داشته باشه
با آرزوی موفقیت برای همه.

- 1 -
یکمین گام:
رفتم کلاس زبان آلمانی ثبت نام کردم
موسسه گاما
اسماً موسسه خوبیه...
در آینده تجربیاتم رو می گذارم.
ظاهر اولیه که خوب بود
استاد باسوادی هستن و تا سطح C1 هم تدریس میکنن ایشان.

راستش در ظاهر مسیر آسانی بود ولی از وقتی ثبت نام کردم فشاری به مراتب بیشتر از کنکور رو احساس میکنم
یعنی کنکور احساس نمیشه در مقابل این
مسیر بازگشت نداره...
- 0 -
صفرمین گام :

تصمیمتون قطعی باشه

- مسیر ها -
یه دومسیری رو پیدا کردم
از همکلاسی ها

Ausbildung و Studienkolleg.

Ausbildung بیشتر برای کسیه که میخواد یه حرفه یاد بگیره و بعد وارد بازار کار بشه. همزمان با درس خوندن معمولاً توی یه شرکت هم کار عملی انجام میدی و حقوق میگیری. برای گرفتن ویزا باید قرارداد Ausbildung داشته باشی و معمولاً زبان آلمانی حداقل B1 لازمه. اگه حقوقت برای پوشش هزینه زندگی کافی باشه معمولاً لازم نیست کل مبلغ تمکن تحصیلی رو داشته باشی و اگه کم باشه باید مابه‌التفاوتش رو با روش‌های قابل قبول مثل حساب مسدود تأمین کنی.
(زبان خودمونی میشه شما به عنوان نیروی کار مهاجرت میکنی و برای کار مد نظر اموزش میبینی و نیاز به تمکن مالی نداری)

Studienkolleg برای کسیه که هدفش دانشگاهه ولی مدرک مدرسه‌ش "دیپلم" اجازه ورود مستقیم به دانشگاه آلمان رو نمیده. معمولاً حدود یک سال طول میکشه و توش آلمانی و درس‌های مربوط به رشته‌ای که میخوای بخونی رو می‌خونی و آخرش باید امتحان FSP رو قبول بشی. معمولاً برای ورود به Studienkolleg آلمانی B1 یا B2 لازمه و ممکنه آزمون ورودی هم داشته باشه. برای ویزای تحصیلی هم باید هزینه زندگی رو ثابت کنی که در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۱۹۰۴ یورو برای یک سال یعنی ماهی ۹۹۲ یورو حساب میشه. (پ.ن:چون نظام مدرسه ایران 12 سال و آلمان 13 سال هست باید یکسال جبران بشه)

پس خیلی خلاصه:
Ausbildung ← کار و درآمد
Studienkolleg ← دانشگاه

اگه هدف اصلی دانشگاه و ادامه تحصیله Studienkolleg مسیر مناسب‌تریه و اگه هدف اینه که یه مهارت و حرفه یاد بگیری و سریع‌تر وارد بازار کار بشی Ausbildung گزینه مناسب‌تریه.
و اَوس بیلدینگ واسه مهاجرت کاری یا بدون پول مناسبه

مسیر اَوس بیلدینگ میتونه خوب باشه به ویژه اینکه مالی شما نباید هزینه بکنید
ولی مثل معلم بودن در ایرانه
شما تعهد داری
ولی میگم که شرط معدل و اینارو نداری و رقابت سهمگینی نیست

آخرین ویرایش:
Back
بالا