• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کوروش پادشاه هخامنشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع soha
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کوروش

ولی آخه من نمی فهمم اگه اسم پادشاها حذف بشه پس قراره چی درس بدن؟درس دادن زندگی نامه ی آدم های موفق خوبه ولی این که دیگه اسمش تاریخ نیست!

به نقل از حامد مهدوی :
ولی آخه من نمی فهمم اگه اسم پادشاها حذف بشه پس قراره چی درس بدن؟درس دادن زندگی نامه ی آدم های موفق خوبه ولی این که دیگه اسمش تاریخ نیست!
اسم ها بعضی جاها توی تاریخ راهنمایی خیلی اذیت می کردن
ولی به نظرم نیازه
اسم پادشاه های مهم باید باشه
البته سیاه لشکرا حذف شدن هم مهم نیست مخصوصا تاریخ معاصر اسماش پدر دراره

به نقل از µ @ ћ Đ λ Ə :
البته سیاه لشکرا حذف شدن هم مهم نیست مخصوصا تاریخ معاصر اسماش پدر دراره
آره خب اگه اونا رو حذف می کردن که خوب بود ولی مطمئن باش که حتی اگه همشم حذف کنن اون قسمت مشروطه به بعد رو نگه میدارن!!!!

متأسفانه آدم هایی حتی همین جا هستن که کورش رو اصلاً دوست ندارن و فهم و شعورشون (خیلی ببخشید) از خر بیشتر نیست!! 8-|

باور کنین مردم هم بدشون نمیاد!!احتمالاً برای سوم راهنمایی میخوان حوادث بعد انتخابات رو بذارن!

عزیز با این وضعی که من اینجا میبینم کسی کورش رو ستایش نمی کنه در حقیقت اینجا روضه خون ها رو بیشتر از کورش تحویل می گیرن!! #-o

پاسخ : کورش پادشاه هخامنشی

کورش حتی وقتی به بابلی ها حمله کرد گذاشت هر دینی رو که دوست دارن بپرستن.مردم از خداشون بود کورش بیاد سرزمینشون رو بگیره!!

کوروش بزرگترین پادشاه ایران بوده هست و خواهد بود

نامش شانزده بار در تورات به نيکي برده شد وکورش
" دست راست خداوند" نام گرفت.

نباید همه رو با یه چوب زد........
در کل تاریخ بعد اسلام مزخرفه.....
بعد اسلام همش داریم پس رفت میکنیم......
هخامنشیان بهترین دوره تو ایران یود..... >:D<
و در حقیقت تمام تاریخ ما هم همونه.......
نباید هیچوقت فراموش بشه......... [-(

به نقل از alienboy :
متأسفانه آدم هایی حتی همین جا هستن که کورش رو اصلاً دوست ندارن و فهم و شعورشون (خیلی ببخشید) از خر بیشتر نیست!! 8-|
اره خداییش هرچی می کشیم از دست این معدود ادمای....است
به نقل از pegah.m :
هخامنشیان بهترین دوره تو ایران یود..... >:D<
و در حقیقت تمام تاریخ ما هم همونه.......
نباید هیچوقت فراموش بشه......... [-(
موافقم بدجوری

اینا چند تا از سخنان کوروش کبیره که بنظرم خیلی قشنگ و پر معنا میاد :

اگربخواهید دشمنان خود را خوار کنید، به دوستان خویش نیکی نمایید.

باید این درس را نیک آموخت که خوشی و سعادت انسان به رنج و زحمتی که در تحصیل آن به کار برده است، بستگی و ارتباط دارد.

کار و مرارت، چاشنی خوشبختی است.

برماست که با تمام جهد و قوا، اسباب بزرگی و مردانگی را آماده و حفظ کنیم تا آسودگی خاطر که بهترین و گرامیترین نعمت‌هاست، به دست آید و از غم و محنت‌های سخت، در امان باشیم.

جهان‌گیری کار عظیمی است اما جهان‌داری کاری بس عظیمتر است. به چنگ آوردن امپراتوری در اثر جسارت و جنگ‌آوری است اما حفاظت آن بدون حزم و درایت و مراقبت پیوسته محال است.

به عقیده من،‌ زمامدار باید بر دیگر افراد از این جهت امتیاز و برتری داشته باشد که نه فقط از زندگی سهل و آسان روگردان، بلکه عاقبت‌اندیش و با تدبیر و پرکار باشد.

Back
بالا