- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
جهت رفع اشکال

دلتاچجوری باید معادله درجه دوم های بزرگ رو حل کرد؟ پاسخنامه همین طوری یلخی تجزیه میکنه. عدد هاش هم رندومه و نمیشه حدس زد
مثلا:
2x² + 21x - 50 = 0
یهو توی پاسخنامه میگه ریشه هاش ۲ و -۲۵/۲ هست

دلتاش وقت گیره
تو هر تدریسی دیدم گفتن دیگه خیلی عجیب شد دلتا بریندلتاش وقت گیره
اینارو با روش آسی بروچجوری باید معادله درجه دوم های بزرگ رو حل کرد؟ پاسخنامه همین طوری یلخی تجزیه میکنه. عدد هاش هم رندومه و نمیشه حدس زد
مثلا:
2x² + 21x - 50 = 0
acچجوری باید معادله درجه دوم های بزرگ رو حل کرد؟ پاسخنامه همین طوری یلخی تجزیه میکنه. عدد هاش هم رندومه و نمیشه حدس زد
مثلا:
2x² + 21x - 50 = 0

اینارو با روش آسی برو
(معمولا تو این درجه دوم هایی که به راحتی تجزیه نمیشه و x^2 ضریب داره این روش جوابه)
خیلی ممنونممممac
ضریب a در c ضرب میکنی میشه 100 بعد تجزیه میکنی که ریشه ها میشه 4 25 که جمعشون بشه 21 بعد تقسیم بر a که اینجا 2 بود در نتیجه ریشه ها میشه 2 و 25/2
استاد من میگفت همشون ناپیوسته ن ولی از رو کتاب قابل برداشت نیستسلاام
آیا توی کبد شبکه مویرگی با مویرگ پیوسته نداریم برای خونرسانی معمول کبد یا همش ناپیوسته هستش؟
بر اساس شکلای کتاب هم الگوی خاصی تو همه افراد نداره.تو بعضیا چپ بعضیا راستکدوم سمت تیموس بزرگتره؟
اره جدانجهت محکم کاری حتما حتما استخوان و مغز استخوان دوتا اندام جدان؟
اره فعالن. فقط معده و لوزالمعده غیرفعال تولید و ترشح میکننآیا روده باریک پروتئاز هاش فعالن موقع ترشح؟
خب راستش من ندیدم اینجوری بگیرن.یا حداقل بگن مجرای کوتاه داره درست تره. تعریف مجرا تو فصل 4 11 بود اونجا که غده برون ریز و درون ریز رو توضیح میداد اشتباه نکنم.گفته بود به وسیله ی مجرا به سطح یا حفره های بدن ترشح میشه.برای غده معده میتونیم بگیم به وسیله ی مجرای خیلی کوتاه به حفره معده ترشح میشه.تعریف مجرا دقیقا از نظر کتاب چیه؟ چرا میگیم حفره معده مجرا نداره؟
خیلی ممنونممم💖💖استاد من میگفت همشون ناپیوسته ن ولی از رو کتاب قابل برداشت نیست
بر اساس شکلای کتاب هم الگوی خاصی تو همه افراد نداره.تو بعضیا چپ بعضیا راست
اره جدان
اره فعالن. فقط معده و لوزالمعده غیرفعال تولید و ترشح میکنن
خب راستش من ندیدم اینجوری بگیرن.یا حداقل بگن مجرای کوتاه داره درست تره. تعریف مجرا تو فصل 4 11 بود اونجا که غده برون ریز و درون ریز رو توضیح میداد اشتباه نکنم.گفته بود به وسیله ی مجرا به سطح یا حفره های بدن ترشح میشه.برای غده معده میتونیم بگیم به وسیله ی مجرای خیلی کوتاه به حفره معده ترشح میشه.
مثلا مجرای لوزالمعده یا غدد بزاقی رو در نظر بگیری میبینی که ساختار طویلی هستن که بین غده و محل اثر واسطه شده ولی تو معده و روده همچین ساختار لوله ای طویلی نداریم