• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
لطفا تجربیاتتونو دربارهٔ دبیر شیمی بگید
مخصوصا بین هادیان و فراهانی و مصلایی
من سر شیمی واقعا اذیت شدم تا اون چیزی که برای من مناسبه رو پیدا کردم
من مسائل رو با کمربند مشکی هادیان یاد گرفتم
اولش خیلی اذیت میشدم واقعا ولی بعد دستم راه افتاد
مفاهیم رو هیچکس بهتر از بازرگان جا نمیندازه من اول با کتابای مبتکران یاد گرفتم کامل بعد همایش حفظیات و مفاهیم فراهانی رو دیدم
فراهانی زیاد دلقک بازی در میاره من این شکلی حفظیات تو ذهنم میموند
از مصلایی تجربه ای ندارم
ولی درکل من بین دوستام و سال بالاییام بیشترین تنوع راهبرد و منابع رو تو شیمی و فیزیک میبینم
سعی کن چندتا رو امتحان کنی تا بهترینش رو برای خودت پیدا کنی نه صرفا حرف این و اون

من سر شیمی واقعا اذیت شدم تا اون چیزی که برای من مناسبه رو پیدا کردم
من مسائل رو با کمربند مشکی هادیان یاد گرفتم
اولش خیلی اذیت میشدم واقعا ولی بعد دستم راه افتاد
مفاهیم رو هیچکس بهتر از بازرگان جا نمیندازه من اول با کتابای مبتکران یاد گرفتم کامل بعد همایش حفظیات و مفاهیم فراهانی رو دیدم
فراهانی زیاد دلقک بازی در میاره من این شکلی حفظیات تو ذهنم میموند
از مصلایی تجربه ای ندارم
ولی درکل من بین دوستام و سال بالاییام بیشترین تنوع راهبرد و منابع رو تو شیمی و فیزیک میبینم
سعی کن چندتا رو امتحان کنی تا بهترینش رو برای خودت پیدا کنی نه صرفا حرف این و اون
ممنونم از راهنماییت
من سال یازدهم سالیانه با هادیان پیش رفتم و نهایی رو فراهانی دیدم
به نظرم فراهانی خیلی خفن تر بود ولی خب میترسم تعصب الکی باشه یا بخاطر هیتایی که سر هادیان از بقیه شنیده بودم

ممنونم از راهنماییت
به نظرم فراهانی خیلی خفن تر بود ولی خب میترسم تعصب الکی باشه یا بخاطر هیتایی که سر هادیان از بقیه شنیده بودم
چه هیت هایی به هادیان دادن؟
حقیقتا بنظرم فراهانی زیاد تو مسائل خوب نیست ، یعنی خوب درس میده هااا ، ولی اونقدر خوب جا نمیفته برات و روش هاش یه جاهایی به کارت نمیاد ، کلا برای حفظیات موثرتره
من با مصلایی که مسائل رو کار کردم واقعااااا برام جا افتاد
کلاسم رو با مصلایی برداشتم قسمت های حفظی رو هم ویدیوهای فراهانی رو غیرقانونی نگاه میکنم :(

بچه ها من واقعا به کمک نیاز دارم
بابت ساعت خواب و میزان خواب
یه روزایی واقعا تا ۲ شب میزنم تو کار اورثینک و خیال پردازی حالا چه مثبت چه منفی
بعد فرداش هر چقدر تلاش می‌کنم بازم خواب میمونم و ۱۱ بیدار میشم.
فردا شبش هم چون تا ۱۱ظهر خواب بودم خوابم نمی‌بره و این چرخه ادامه داره...

اینم بگم که خانواده نمیتونن بیدارم کنن :)) راکت و بمبِ دوران جنگ هم دم گوشم میخورد ولی هیچ تاثیری روی بیدار شدنم نداشت.

می‌شه بگین سال کنکور چجوری نمی‌رفتین مدرسه؟
من از الان نگرانم واسش🙏🏻

ممنونم از راهنماییت
اگه به نظرت فراهانی بهتر بود برات خیلی وسواس به خرج نده همشون عالین
فوقش یکی دو جلسه از سالیانه پارسال هر دو رو ببین

لطفا تجربیاتتونو دربارهٔ دبیر شیمی بگید
مخصوصا بین هادیان و فراهانی و مصلایی
راجب فراهانی با وجود اینکه دبیر خوب و معروفی هست من باهاش ارتباط نگرفتم
هادیان فرد مسائل رو با روش الگوریتمی میره که شما برو کتاب تست خیلی سبز بیار بشین تست انتالپی سوختن بزن میفهمی ای وای بر من جواب نمیده و در نهایت پاسخنامه که نگاه میکنی با کسر تبدیل رفته انگاری باز برگشتی سر خونه اول
مصلایی به درد کسایی که حتما باید استادشون دلقک بازی(بابت لفظم معذرت میخوام ولی خب صادقانه همینه) دربیاره تا باهاش ارتباط بگیرن نمیخوره وگرنه درمابقی مسائل اوکیه به نظرم(شیمی و فیزیک خیلی خیلی زیاد سلیقه ای هست)

بچه‌‌ها جز رندو موسسه مشاوره ای یا مشاور مستقل میشناسید؟ این رندو زنگ نمیزنه ۶ روزه

ممنونم از راهنماییت
اگه ارتباط گرفتی که خب اوکیه

اینم بگم که خانواده نمیتونن بیدارم کنن :)) راکت و بمبِ دوران جنگ هم دم گوشم میخورد ولی هیچ تاثیری روی بیدار شدنم نداشت.
یمدت قبل خوابت گوشی نگاه نکن ( مثلا نیم ساعت)
اتاق رو تاریک کن
و قبل خوابت افکارت رو روی کاغذ بنویس
یا میتونی یسری سوال جواب رو بنویس که مثلا چرا این فکره اومد/ دربارش چه کاری میتونم انجام بدم/ ایا الان میتونم حلش کنم/ یا اگر چه وضعیتی براش پیش بیاد خوشحال میشم
در طول روز هم سعی کن خودت رو خسته کنی تا خوابت ببره
چیزی که انرژیت رو میبره بالا هم چند ساعت قبل خواب مصرف نکن

من از الان نگرانم واسش🙏🏻
نگرانی از چه نظر؟
دو حالت داره
اگه مدرسه تهدید میکنه که نمره مستمر نمیدیم و ...اصلا به هیچ وجه برات مهم نباشه و درس رو تو خونه‌ پیش ببر
اگر هم فکر میکنی مدرسه بهت نظم و استمرار میده و با نرفتن ضرر میکنی این خب بسته به جو مدرسه و دبیر ها داره اما ۹۰ درصد مدرسه نرفتن بازدهی بهتری داره.

( این روز از منی بشنو که بخاطر ترس از افت معدل درگیر مدرسه بودم و در نهایت رتبه شدم معدلمم بالا ولی هیچ...اگه برگردم عقب هیچ وقت وقت و اولویتمو برا مدرسه اونم سال ۱۲ نمیذارم..!)

بعد از ظهر ، بین ساعت ۳ تا ۶ مثلا، در حد یه ربع تا نیم ساعت ورزش کن
من از الان نگرانم واسش🙏🏻
من به مشاور مدرسه‌م فهمونده بودم که خودم به هر حال میخونم و بهم اعتماد داشت، وقتایی که نمیرفتم و معاون زنگ میزد مامانم میگفت مریضم یا همچین چیزی، و چون مشاور هم نسبت بهم اوکی بود خیلی گیر نمیدادن
حالا نمیدونم روال مدرسه‌های دیگه چطوریه ولی ولا قلقش اینه که اعتمادشون رو نسبت به خودت جذب کنی که بدونن داری مدرسه نمیری که درس بخونی

من از الان نگرانم واسش🙏🏻
من نمیدونم مدرسه شما چه شکلیه ولی دوازدهمای ما میان سالن مطالعه مدرسه و مدرسه هم اوکیه که سر کلاسای چرت مثل سلامت نیان و برن سالن مطالعه درس بخونن و اگه ساعت اخر هم درس خاصی نباشه میزارن زودتر برن

• دابل‌لایک
امتیازات: Uvzst
من از الان نگرانم واسش🙏🏻
من ترازامو خوب کردم
با معلما دعوا کردم که از کلاس اخراجم کنن
بعضیا هم راه اومدن
بعد نوبت اولم مدرسه ول میکنه به امان خدا
اولا میتونی چرخشی معلمایی که گیر میدن رو بری
مثلا برا من دو روز در هفته ریاضیمون خیلی گیر بود همونارو میرفتم بقیه معلما یه تهدید ریز میزدن ولی خب عملی نمیکردن

• دابل‌لایک
نگرانی از چه نظر؟
دو حالت داره
اگه مدرسه تهدید میکنه که نمره مستمر نمیدیم و ...اصلا به هیچ وجه برات مهم نباشه و درس رو تو خونه‌ پیش ببر
اگر هم فکر میکنی مدرسه بهت نظم و استمرار میده و با نرفتن ضرر میکنی این خب بسته به جو مدرسه و دبیر ها داره اما ۹۰ درصد مدرسه نرفتن بازدهی بهتری داره.

( این روز از منی بشنو که بخاطر ترس از افت معدل درگیر مدرسه بودم و در نهایت رتبه شدم معدلمم بالا ولی هیچ...اگه برگردم عقب هیچ وقت وقت و اولویتمو برا مدرسه اونم سال ۱۲ نمیذارم..!)
از این نظر که با خانواده‌ام صحبت می‌کنن خانواده‌امم به حرف کادر مدرسه گوش می‌دن و آره🙏🏻 به زور -

من نمیدونم مدرسه شما چه شکلیه ولی دوازدهمای ما میان سالن مطالعه مدرسه و مدرسه هم اوکیه که سر کلاسای چرت مثل سلامت نیان و برن سالن مطالعه درس بخونن و اگه ساعت اخر هم درس خاصی نباشه میزارن زودتر برن
ما هم تقریباً همینه
و من می‌خواستم سالن مطالعه مدرسه رو برم ولی یکی از دوازدهمیا گفت پارسال برای واقعی بعضی از معلما میومدن تو سالن مطالعه دوازدهما رو ببرن سر کلاس:‌))))

من از الان نگرانم واسش🙏🏻
این یه چیزیه که کاملا بشتگی به مدرسه‌ داره‌.
اگه بخوای کلا نری احتمالا اذیت میکنن ولی دوستای من ترم اول رو نصفه و نیمه میومدن و ترم دوم رو کلا نیومدن و خب مدرسه کاری نداشت بهشون. من خودم ترم یک حدود ۶۰ درصد کلاسا رو میرفتم (عمومی‌ها یه جلسه درمیون. به جز درسایی که دبیر مدرسه خوب بود. مثل عربی) و ترم ۲ فقط کلاس ریاضی رو میرفتم اونم چون با دبیر مدرسه پیش میرفتم.
البته مدرسه ما کلا کلاس سلامت و بهداشت و مدیریت خانواده رو برگزار نمیکرد برای همین ۴ روز میرفتیم مدرسه و تا آخر بهمن دیگه کلا تموم شد کلاسامون.
اگه خانوادت اوکی باشن با مدرسه نرفتنت خیلی اذیت نمیکنن مگه اینکه یکی بخواد کلا نره یا خیلی کم بره. سعی کن اول سال بیشتر بری تا یه first impression خوب رو معلما بذاری و بعد هی کم کن مدرسه رفتن رو.
بعصی معلما ممکنه اذیت کنن ولی معلم به تنهایی کاری از دستش بر نمیاد اگه مدرسه بهتون کاری نداشته باشه. دبیر نهایتش نمره مستمر پایین بهت میده که خیلی اهمیتی نداره‌. اونم اگثرا اگه امتحاناشونو بری و جلسات اول رو شرکت کنی راه میان با آدم. مخصوصا اگه بدونن دانش‌آموز خوبیه طرف.
یه نکته دیگه اینه که اگه صرفا مشاورت میگه نرو مدرسه تصمیم نگیر که نری. این یه چیزیه که واقعا برای هر شخص متفاوته و خیلی به روحیه خود طرف بستگی داره. اینکه مدرسه رفتن و زمان بین کلاسا و رفت و آمد یه قسمتی از زمان تو رو هدر میده غیر قابل انکاره. اما برای خیلیا دائم تو خونه بودن خیلی مخرب تره. چند تا از دوستای من که دو رقمی شدن. هم تجربی و هم ریاضی. ۹۰ درصد کلاسای مدرسه رو میومدن.

آخرین ویرایش:
از این نظر که با خانواده‌ام صحبت می‌کنن خانواده‌امم به حرف کادر مدرسه گوش می‌دن و آره🙏🏻 به زور -
متاسفم و باید بگم من هم دقیقا دچار این مشکل بودم..
اما سعی کن با خانوادت صحبت کنی و متقاعدشون کنی و لطفا تمام تلاشت رو در این باره بکن چون واقعا بشخصه مدرسه رفتن رو در طول ترم توصیه نمیکنم..( چه بسا اگر نگران عمومی ها هم هستی در نهایت برای امتحان ترم یک خودت رو آماده میکنی..)

• گریه
Back
بالا