• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

من عادت دارم موقع درس خوندن اهنگ گوش بدم تقریبا ۴ ساله همیشه اهنگ میدم برای درس های محاسباتی مشکلی نداره ولی بقیه ی درس ها برام سخته ولی نمیتونم گوش ندم واقعا نمیدونم چیکار کنم کسی هست مشکل منو داشته باشه ؟ وایت نویز هم جواب نمیده😭
اگر کتابخونه خونه میری یه روز هندزفری ت رو با خودت نبر. گوشات هوا میکشه راحت میشی. مجبور کن خودتو. از نیم ساعت شروع کن تا به کل بازه هات بدون اهنگ برسی.
الانم ترک نکنی این عادتو تو دانشگاه مجبور به ترکش میشی.

من عادت دارم موقع درس خوندن اهنگ گوش بدم تقریبا ۴ ساله همیشه اهنگ میدم برای درس های محاسباتی مشکلی نداره ولی بقیه ی درس ها برام سخته ولی نمیتونم گوش ندم واقعا نمیدونم چیکار کنم کسی هست مشکل منو داشته باشه ؟ وایت نویز هم جواب نمیده😭
من (به طرز خطرناکی نزدیک کنکورم:(()تست مروری ریاضیبا آلبوم جدید خواننده مورد علاقه ام میزدم:(( آهنگ show and tell ملانی مارتینز و messy از لولا یانگ رو هم انقدر گوش دادم موقع فیزیک تست زدن که همش گوش میدم یاد کنکور، فیزیک و ریاضی میوفتم:(( البته مثال خوبی نیستم ولی گفتم تجربه به اشتراک بذارم:(( خب وقتی مغزم تو پس زمینه قراره دقیقا همون قدر سر و صدا کنهwhat's the difference:((

اگر اسپمه پاک کنین
شماهم تاحالا شده با ماشین زمان ماز بخواین ازمون بدین جواباتون تو پاسخبرگ جا‌به‌جا ثبت بشه؟
من با ماشین زمان آزمون دادم ولی جوابام جا‌به‌جا شده بود ، میترسم آزمون اصلی هم اینجوری بشه
اطلاع بده به پشتیبانی

سلام
من راستش در مورد مشاور گرفتن یکم سردرگمم چون میخوام انلاین بگیرم امسال
مشاور یا موسسه خاصی هست که کارشون خوب باشه؟اگر که میشناسید میشه معرفی کنید؟
الان بین یکی دوتا موسسه موندم یکی رندو یکی شماتیک نمیدونم چجوری مقایسه کنم ببینم کدوم موسسه بهتره
طرحای مختلفی هم دارن اکثرا میبینم ساده ترین طرحو انتخاب میکنن ولی بازم اگه نظری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
الان بین یکی دوتا موسسه موندم یکی رندو یکی شماتیک نمیدونم چجوری مقایسه کنم ببینم کدوم موسسه بهتره
طرحای مختلفی هم دارن اکثرا میبینم ساده ترین طرحو انتخاب میکنن ولی بازم اگه نظری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
@0o0 خانومی راهنمایی میکنی درباره رندو?
ی سری دیگه از بچه ها از شماتیک داشتن راضی بودن اکثرا طرح پرتره یا ماکرو بودن

سلام
@0o0 خانومی راهنمایی میکنی درباره رندو?
ی سری دیگه از بچه ها از شماتیک داشتن راضی بودن اکثرا طرح پرتره یا ماکرو بودن
البتهههه

اول بذارین داستان مشاور هامو بگم
خب من شهریور ماه اشنا شدم با رندو.
اولش یه مشاور داشتم از پزشکی مشهد که خیلیییی اهل انگیزشی صحبت کردن بود و همیشه هم ادعا داشت نهههه ببین من ازین انگیزشی های زرد خوشم نمیاد و اینا.گذشت تا اخر اذر ماه باهاش پیش رفتم ولی راضی نبودم برنامش خیلی سبک بود و مقدار عمومی و اختصاصی های برنامم متناسب نبود هرچقدر میگفتم درستش کنه نمیکرد بهم میگفت خسته میشی به حرفم گوش کن و اینا من همون کار خودمو میکردم با برنامه خودم میرفتم و ازش خوشم نمیومد(به اجبار مامان بابام مشاور داشتم حتی.خودم نسبت به مشاور داشتن گارد داشتم و معتقد بودم خودم باید برای خودم برنامه بریزم)
ترازای مازم اون موقع از 10500 تا 12300 رفت با برنامه ی خودم ولی خب خیلی نواقص داشتم و تو یه سری درسا مثل ریاضی و فیزیک خوب بودم ولی مثلا شیمیم افتضاح بود تو یه سری ازمون ها و اصلا نمیتونستم مسائل بزنم یبار درصد 20 داشتم که هیچوقت یادم نمیره سرش چقدرررررر سرزنش شدم توسط خانواده
اول دی ماه بابام زنگ زد به خود سروش جباری و توضیح داد و فهمیدن روند کار این مشاور ایراد داره و بعدش کلا از موسسه انداختنش بیرون .تقصیر خودمون بود چون میترسیدیم وسط سال مشاور عوض کنیم چیزی نمیگفتیم ولی اصولا باید خیلی سریعتر اطلاعش میدادم
بعدش که اطلاع دادیم مشاورم در عرض چنننند دقیقه عوض شد و یه مشاور فووووووق العاده جایگزین شد.اصلا جوری شگفت انگیز بود که برگاتون میریزه
برنامه ریزیش خیلی حساب شدست و خیلی تسلط داره رو مسیر کنکور راه کار هایی داد بهم که واقعاا نجات بخش بود.خودش رتبه 300 کنکور 1400 بود و پزشکی کرج میخونه.
خب بخوام از خوبی های رندو بگم
اولا که پشتیبانی قوی ای داره همونطور که گفتم تا من نسبت به مشاورم اعتراض کردم تو زمان خیلی خیلی کمی همه چیزو تغییر دادن.
دوما مشاور خوابش خیلی مفید بود.هرصبح بیداریم رو گزارش میدادم و تایید میشد اگه خواب میموندم زنگ میزد که بیدارم کنه. که منی که تا لنگ ظهر میخوابیدم رو تونست ساعت 5_6 صبح پشت میز بنشونه.
همونطور که توضیح دادم از مشاور اولم راضی نبودم ولی مشاور دومم انقدررررررر خفن بود که واقعا به عنوان یه موهبت الهی میبینمش.همه چیزو حساب شده با من کار کرد.ازمون هایی که میگرفت منظم و به موقع بود.برنامش در سطح خودم بود.خیلیییی تسلط داشت رو مسیر کنکور همین الانشم توضیح میده چطور باید بخونم هرکدوم از ازمون هام رو و ریزه کاری هایی که باید توجه کنم رو یاد اوری میکنه.من مشاوره های دیگه رو هم امتحان کرده بودم که اغلب از شهر خودمون بود و حضوری میرفتم ولی بازدهیش اندازه ی این رندو نبود.
و اینم بگم برای کسایی که تراز بالا داشتن یه باشگاه تراز هفت هزاری ها زده بودن که توش پر بانک تست های سطح بالا+بانک نهایی ها بود و منم توش بودم یه کانال 150_200 نفره بودیم که بخشی از منبع هام از همونجا تامین میشد
تنها نکته ای که باید بگم اینه که فقط تک تک فعالیت های مشاور رو در نظر بگیرین و اگه راضی نبودین گزارش بدین .من اشتباهی که کردم این بود که دیر گزارش دادم و تا اذر ماه بار برنامه نوشتنه رو دوش خودم بود چون نمیتونستم به مشاورم اعتماد کنم

بعدش که اطلاع دادیم مشاورم در عرض چنننند دقیقه عوض شد و یه مشاور فووووووق العاده جایگزین شد.اصلا جوری شگفت انگیز بود که برگاتون میریزه
برنامه ریزیش خیلی حساب شدست و خیلی تسلط داره رو مسیر کنکور راه کار هایی داد بهم که واقعاا نجات بخش بود.خودش رتبه 300 کنکور 1400 بود و پزشکی کرج میخونه.
میشه اسم شون رو هم بگی؟
خودمون می تونیم بهشون بگیم با کی می خوایم مشاوره داشته باشیم؟

پیام خصوصی میکنم برات
خودمون می تونیم بهشون بگیم با کی می خوایم مشاوره داشته باشیم؟
نه .ولی همه ی مشاور هاشون با سروش جباری اموزش دیدن و همگی تقریبا روند یکسان دارن
حالا اون یدونه ی اولی که من عوضش کردم کلا از دم مشکل داشت و شانس گلگلی من بود

اهان و اینکه هفته ی اول رایگاه پیش میرین اگه راضی نبودین میتونین اصلا مشاوره نگیرین با رندو
بعد هفته اول یک ماهه ثبت نام میکنین بازم بعد اون فرصت دارین تصمیم بگیرین ادامه بدین یانه
ماه های بعدی 3 ماه 3 ماه ثبت نام میکنین

@0o0 خیلی مرسییی لطف کردی ممنون💞

• دابل‌لایک
امتیازات: 0o0
و این که یه سوال دیگه
خیلیا بهم گفتن به جای مشاور موسسه‌ای ها برندارم و اینایی که شخصی کار میکنن مزایاش بیشتره چون تو موسسه شانسی میوفته و اینا
درمورد اینم نظری دارین؟:‌)

و این که یه سوال دیگه
خیلیا بهم گفتن به جای مشاور موسسه‌ای ها برندارم و اینایی که شخصی کار میکنن مزایاش بیشتره چون تو موسسه شانسی میوفته و اینا
درمورد اینم نظری دارین؟:‌)
بستگی داره به طرف
مثلا یکی هست صد خودش رو میذاره فرقی بین مشاوره ای که تو موسسه میده با مشاوره خصوصی نمیذاره ولی از یه طرف ممکنه که اون قدری حواسش بهت نباشه یا کم کاری کنه

مرسیی انگور💞

Back
بالا