• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

Sina

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
سلاممم به کنکوری های ۱۴۰۶ امیدوارم حالتون خوب باشه و همه چیز عالی پیش بره براتون؛ تاپیک های کنکور ۱۴۰۶ رو میزنم امیدوارم بهره ببرید

چه گلی به سرم بگیرم?تا کی استراحت کنم?
دبیر خوب برای زیست هم لطفا

بین حنیف عظیمی و فرهمند نیا باید ببینی با کدوم ارتباط میگیری
سئوال اول هم که فقط خدااا می دونهه میتونی با کلاسای ماز بیای جلو یعنی مثلا از همون ۱۶ ام شروع کنی

قسمت اولو که بچه ها گفتن به نظر منم تا همون شروع کلاسای ماز و ...
برای زیست، من حنیف می‌دیدم. بدون اینکه بقیه رو ببینم و بعد وقتی که واسه جمع بندی فرهمند دیدم فهمیدم با اون خیلی بهتر ارتباط می‌گرفتم و تمام این مدت میتونستم تو زیست بهتر باشم. پس جفتشون رو ببین و تصمیم بگیر.
و توی این یه هفته ده روز استراحت سعی کن خیلی به اینکه بعدش قراره چه کنی و برنامه‌هات فکر نکنی. ذهنت باید استراحت کنه که اون فرسودگی یک ساله از بین بره. و اینکه سعی کنین برین بیرون از خونه. حالا چه با دوست و خانواده چه حتی تنهایی. چون بیرون رفتن واقعا ذهن رو رفرش می‌کنه و با استراحت توی خونه قابل مقایسه نیست. حتی واسه کسایی که زیاد اهلش نیستن. خوابم که دیگه گفتن نداره:))

تصمیم گرفتم به این مشاور جدید اعتماد کنم و برم جلو
ولی در مورد استراحت واقعا نمیدونم باید چکار کنم ذهنم زیادی شلوغ و خستست حتی اسکرول کردنم بهم عذاب وجدان میده بیرون رفتنم یه جوریه

اینجارو دیدم استرس گرفتم ✨️

بچه ها راهی هست من بتونم استادی که باهاش برداشتم رو عوض کنم؟ یه بار ریست کرده بودم قبلا الان دیگه آپشن ریست کردن ندارم
با پشتیبانی شون تماس بگیرم احتمال داره عوض کنن برام؟

بچه ها راهی هست من بتونم استادی که باهاش برداشتم رو عوض کنم؟ یه بار ریست کرده بودم قبلا الان دیگه آپشن ریست کردن ندارم
اگه مازی اون که میگه فقط یه بار عوض کنی الکیه فکر کنم

بچه ها بنظرتون شیمی امسال با هر نمره ای چه ترازی میده؟

الکیه فکر کنم تا ۴ بار میشه ریست کرد
بچه ها بنظرتون شیمی امسال با هر نمره ای چه ترازی میده؟
بستگی به بقیه بچه ها داره
ولی هادیان فرد می گفت که نمره بالای ۱۷ فکر کنم یا ۱۸ یادم نیست
به طور کلی تراز خوبی میده

ولی در مورد استراحت واقعا نمیدونم باید چکار کنم ذهنم زیادی شلوغ و خستست حتی اسکرول کردنم بهم عذاب وجدان میده بیرون رفتنم یه جوریه
با مشاورت مطرحش کن
ولی منم این روزا جز خواب کاری نمیکنم.

اول روزت با گوشی شروع نکن

الان که تازه از نهایی راحت شدی و هنوز خسته ای تایم استراحتت ۲۰ دقیقه ای بذار و سعی کن بیشتر از ۳۰ دقیقه نشه چون برگشتن به درس سخت تر میشه مثلا هر یک ساعت ۲۰ دقیقه بعد کم کم میتونی تایم مطالعه هر پارت افزایش بدی
و بهتر که بازم سراغ گوشی به خصوص اینستا نری موزیک گوش بده و راه برو تا بدنت بدون تحرک نباشه

واسه ذهن شلوغت باید بگم منم بهش دچارم و راهکار خاصی ندارم شاید نوشتن بهت کمک کنه

اول روزت با گوشی شروع نکن

الان که تازه از نهایی راحت شدی و هنوز خسته ای تایم استراحتت ۲۰ دقیقه ای بذار و سعی کن بیشتر از ۳۰ دقیقه نشه چون برگشتن به درس سخت تر میشه مثلا هر یک ساعت ۲۰ دقیقه بعد کم کم میتونی تایم مطالعه هر پارت افزایش بدی
و بهتر که بازم سراغ گوشی به خصوص اینستا نری موزیک گوش بده و راه برو تا بدنت بدون تحرک نباشه

واسه ذهن شلوغت باید بگم منم بهش دچارم و راهکار خاصی ندارم شاید نوشتن بهت کمک کنه
ممنونم واسه راهنمایی و تایمی که گذاشتی

Back
بالا