• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sina

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
سلاممم به کنکوری های ۱۴۰۶ امیدوارم حالتون خوب باشه و همه چیز عالی پیش بره براتون؛ تاپیک های کنکور ۱۴۰۶ رو میزنم امیدوارم بهره ببرید

چه گلی به سرم بگیرم?تا کی استراحت کنم?
دبیر خوب برای زیست هم لطفا

بین حنیف عظیمی و فرهمند نیا باید ببینی با کدوم ارتباط میگیری
سئوال اول هم که فقط خدااا می دونهه میتونی با کلاسای ماز بیای جلو یعنی مثلا از همون ۱۶ ام شروع کنی

قسمت اولو که بچه ها گفتن به نظر منم تا همون شروع کلاسای ماز و ...
برای زیست، من حنیف می‌دیدم. بدون اینکه بقیه رو ببینم و بعد وقتی که واسه جمع بندی فرهمند دیدم فهمیدم با اون خیلی بهتر ارتباط می‌گرفتم و تمام این مدت میتونستم تو زیست بهتر باشم. پس جفتشون رو ببین و تصمیم بگیر.
و توی این یه هفته ده روز استراحت سعی کن خیلی به اینکه بعدش قراره چه کنی و برنامه‌هات فکر نکنی. ذهنت باید استراحت کنه که اون فرسودگی یک ساله از بین بره. و اینکه سعی کنین برین بیرون از خونه. حالا چه با دوست و خانواده چه حتی تنهایی. چون بیرون رفتن واقعا ذهن رو رفرش می‌کنه و با استراحت توی خونه قابل مقایسه نیست. حتی واسه کسایی که زیاد اهلش نیستن. خوابم که دیگه گفتن نداره:))

پناه بر خدا.😭
اینجارو.
بچه ها رحمانی (استاد فیزیک) مورد پسندتون هست؟؟

تصمیم گرفتم به این مشاور جدید اعتماد کنم و برم جلو
ولی در مورد استراحت واقعا نمیدونم باید چکار کنم ذهنم زیادی شلوغ و خستست حتی اسکرول کردنم بهم عذاب وجدان میده بیرون رفتنم یه جوریه

اینجارو دیدم استرس گرفتم ✨️

تصمیم گرفتم به این مشاور جدید اعتماد کنم و برم جلو
ولی در مورد استراحت واقعا نمیدونم باید چکار کنم ذهنم زیادی شلوغ و خستست حتی اسکرول کردنم بهم عذاب وجدان میده بیرون رفتنم یه جوریه
ببین من نمیدونم برنامه مشاورت چطوریه ولی اگه هنوز برنامه تو نداده بهش بگو باسه اولین آزمونی که پیش روته برنامه بچینه . اینطوری مغزت میدونه کارات قراره انجام بشه و عذاب وجدانش از استراحت کردن کم میشه . یا اینکه اکه اولین آزمون خیلی دوره سعی کن یه هدفی تعیین کنی که مثلا تا ۱۵ مرداد یه قسمت خیلی کوچیک رو پیش ببری مثلا و روزی ۲ ۳ ساعت بزار درس بخون اینطوری حس بهتری پیدا میکنی احتمالا مثلا یکی از درسای دهمت رو تقسیم کن این ۹ روز مرور کنی‌

آخرین ویرایش:
Back
بالا