• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تجربیات، پیشنهادات، حدسیات

ببینیم چی پیش میاد

کاربر حرفه‌ای
کنکوری 1406
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
لطفا فقط کنکوری های ۴۰۲ تا ۴۰۷ پاسخ بدن.
۴۰۲، ۴۰۳، ۴۰۴، ۴۰۵، ۴۰۶، ۴۰۷.

حالا که اولین تجربه نهایی ها (کنکوریای۴۰۶) رو به دست آوردین، و همینطور سایر دوستان، لطفا این فرم رو پر کنید. لازم نیست به همه سوالات جواب بدین.
حتی اگه یه دونه سوال رو می‌دونید هم اوکیه.
ولی خب چه بهتر اگه همه رو بگین:)

بیشترین تطابق با نهایی از نظر شما کدوم کتاب کمک آموزشی بود؟

برای زیست:
 شیمی
ریاضی
فیزیک

ادبیات
عربی
دینی
زبان

بهترین کتاب تست/درسنامه برای کنکور از نظر شما؟
زیست
شیمی
ریاضی
فیزیک
زمین

درضمن بچه های سایر رشته ها هم میتونن پرسش و پاسخ داشته باشن.

آخرین ویرایش:
_توی عمومی‌ها مدرسه خیلی کمک‌کننده است ب نظرم. با برنامه دبیرا پیش برید تو این درسا می‌تونید تو نهایی نمره خوبی کسب کنید.

- فارسی: فرمول۲۰ ترجمه‌اش بهتره، ماجرای بیست بعضی جاها دستور و آرایه. در کل فرمول۲۰ بهتر بود به نظرم.

- عربی: با دبیر مدرسه پیش رفتم. شب امتحان فقط ویدیو قواعد فلاح رو دیدم و خوب بود. بخش ترجمه فعل فرمول۲۰ هم خیلی خوبه.

- دینی: کتاب درسی + دور اولی که می‌خوندم هر درسی رو کنارش فرمول۲۰ رو یه نگاهی می‌نداختم. سعی کنید مطابق باهاش هایلایت کنید کتابتونو و پیام‌های آیه‌ها و... رو بنویسید.

- زبان: پیشنهادی ندارم، خودم خوندم و با مدرسه‌ پیش رفتم.

برای دروس اختصاصی من از بزرگترین پشیمونی‌هام اینه که نسبت به کلاس آنلاین گارد داشتم و ندیدم!

تحت تاثیر کمال‌گرایی و تصور این که "وقت‌گیره" و خودم مفیدتر می‌خونم و البته حرف یه سری مشاورین که با فضای کلاسای امروزی آشنایی ندارن و می‌گن تا خودت درسنامه نخونی و تست کتاب نزنی فایده نداره!

تست زدن باید باشه ولی چیزی که کمتر می‌گن اینه تو تا آموزش درست و اصولی نبینی نمی‌تونی تست بزنی! واقعا گیر می‌کنی و مطالب تو ذهنت نامنظمن. حداقل برای من اینطور بود.

اکثرا جزوات دبیرهایی که من دیدم از کتابای تست بهتر بوده.

با دبیر پیش برین مجبوری دونه دونه به ترتیب مناسب تستا رو بزنی ولی خودخوان هی قلقلکت می‌ده ضریب دارش کنی و جا بندازی و... .

برنامه مشخص دارن! خودت هی نباید گیج بزنی و نگران این باشی که آیا برسم آیا نرسم و...

اگه مشکل کندخوانی، وسواس مطالعاتی یا ترس از اشتباه دارین کلاس آنلاین به شدت کمک کننده است و دیگه مجبوری با دبیر پیش بری و تست بزنی! قفل نمی‌کنی رو درسنامه و نکته خوندن و...

فقط تنها نکته‌اش اینه که آفلاین ببینی و بسته به دبیر رو سرعت دو تا چهار ایکس. سر هر تست پاز کنی، خودت حل کنی و بعد حل اونو ببینی!

شیمی:
کتاب: مبتکران واقعا شاهکاره. با اینکه حجیمه ولی درسنامه و تست‌های VITیش به تنهایی می‌تونه شما رو به درصد بالای ۷۰ آزمون‌های آزمایشی برسونه.
من دهم یازدهم خیلی خوب پیش رفتم شیمی رو همینجوری، دوازدهم متاسفانه یه ذره شل کردم و سعی کردم بقیه درسایی که ضعف داشتم رو بیشتر وقت بذارم که شیمیم هم با مشکل مواجه شدم
دبیر: من خیلی فراهانی ندیدم، در حد یکی دو مبحث. اما تو همونا هم به نظرم خوب بود و کسایی که دیدن می‌پرسم راضی بودن.

فیزیک:
کتاب: بهترین منبع برای تست زدن این درس سوالات کنکوره. یه منبع طبقه‌بندی شده پیدا کنید یا یه کتابی که کنکورا رو جدا گذاشته باشه میکرو یازدهم رو می‌زدم اینجوری بود مثلا.
دبیر: برای دبیر و آموزش قضاتی خوبه نظرم

در کل فرمول طلایی فیزیک اینه که فرمولا رو ستونی تو یه کاغذ بنویسی، بذاری کنار دستت و باهاشون تست بزنی.

حسابان: کرمی کرمی کرمی. تا ابد کرمی. هر جوری می‌گه پیش برین و نگران هیچی نباشین.

هندسه: من طول سال تقریبا ۷۰درصد تستای نشرالگو جامع رو زدم. عید شد‌. رفتم سراغ کنکورها و انگار هیچی هندسه نخونده باشم! واقعا افتضاح بود و مدل تستا خیلی با کنکور فاصله داشت. کتاب خوب جامع IQ رو شنیدم ولی خودم استفاده نکردم خیلی.

دبیر: عمید. واعظین خیلی کم دیدم ولی اونم اوکی بود.

گسسته: جامع خیلی سبز خوب بود به نظرم. هم درسنامه هم تستاش، ولی برای اینم IQ رو باز خیلی شنیدم.

دبیر: بازم عمید.

آخرین ویرایش:

در رابطه با عمومی ها

بهتره برای درس‌های عمومی از PDF کتاب‌ها استفاده کنید؛ چون هم زود تموم می‌شن و مجبور می‌شید برای تهیه‌ی کتاب جدید هزینه کنید، هم هرچقدر سؤال بیشتری حل کنید، کارتون برای شب‌های امتحان سبک‌تر می‌شه.

سعی کنید حداقل یک ماه قبل از امتحانات نهایی، جمع‌بندی این درس‌ها رو شروع کنید. آزمون‌های جامع بزنید و کتاب درسی و جزوه‌هاتون رو چندین بار مرور کنید.

برای حل نمونه‌سؤال، اول از امتحان‌های نهایی اصلی شروع کنید. اولویتتون نهایی‌های ۱۴۰۲ به بعد باشه، چون سطحشون به نهایی‌های جدید نزدیک‌تره. بعد از اون سراغ آزمون‌های دبیرخانه و مؤسسه‌ها برید؛ مخصوصاً خیلی‌سبز و زودبیست ماز که سطح خیلی خوبی دارن.

ادبیات​

اگر از معلم مدرسه‌تون راضی نیستید یا احساس می‌کنید تدریسشون کامل نیست، کلاس‌های استاد جعفری می‌تونه گزینه‌ی خوبی باشه.

نمونه‌سؤال زیاد حل کنید و سعی کنید هر هفته یک روتین کوتاه برای مرور حفظیات (لغات، تاریخ ادبیات و شعرهای حفظی) داشته باشید.

در مورد کتاب‌ها، حواستون باشه که فرمول بیست توی بخش دستور و آرایه چندتا اشتباه داره؛ بهتره فقط برای معنی و مفهوم ازش استفاده کنید.

بین کتاب‌ها، سطح ماجرای بیست از همه به نهایی نزدیک‌تره. موج بیست هم سطح خوبی داره و برای دوران جمع‌بندی می‌تونه منبع مناسبی برای آزمون زدن باشه.

فقط حواستون باشه چند منبع رو هم‌زمان پیش نبرید. زمانی سراغ منبع جدید برید که کتاب قبلی رو کامل تموم کرده باشید.

عربی​

اگر با ماز پیش می‌رید، به نظر من نیازی به کلاس استاد شاهرودی نیست؛ چون شیوه‌ی تدریسشون برای من پراکنده بود و باعث می‌شد مطالب خوب جمع‌بندی نشن. به نظرم استاد ترابی نسبت به ایشون منظم‌تر بودن.

اما بهترین دبیر، از نظر من، استاد فلاح بودن. من طول سال جزوه‌شون رو خودخوان می‌خوندم و قبل از امتحان نهایی هم کلاس جمع‌بندی ۶ ساعته‌ی قواعدشون رو دیدم که واقعاً مفید بود.

سطح عربی توی سال‌های اخیر سخت‌تر شده و تراز خوبی هم می‌ده. اگر هدفتون تراز بالاست، از طول سال کتاب پرسؤال مهر و ماه رو کار کنید. کتاب کامل و سطح بالاییه، ولی حجمش هم زیاده؛ برای همین بهتره از همون اول سال شروعش کنید.

زبان انگلیسی​

مباحث اصلی زبان شامل واژگان، گرامر، رایتینگ، ریدینگ و لیسنینگ هستن.

معلم زبان مدرسه‌ی ما خیلی خوب بود، ولی من چند جلسه هم کلاس استاد قیومی رو برای گرامر دیدم که تدریس جذابی داشتن.

من فرمول بیست و پرسؤال رو کامل کار کردم و از ماجرای بیست فقط بخش گرامرش رو زدم.

از فرمول بیست خیلی راضی نبودم؛ مخصوصاً چون اولین منبعم بود، اوایل به خاطر حجمش اذیت می‌شدم. البته سؤال‌های تألیفی ریدینگ و لیسنینگش برای تمرین خوب بودن.

پرسؤال نسبتاً ساده‌تر و روان‌تر بود. (در کل، پرسؤال فقط برای عربی سطح سختی داره و بقیه‌ی درس‌هاش ساده‌ترن.)

اما در نهایت، به نظرم ماجرای بیست بهترین کتاب بود. اگر برمی‌گشتم عقب، احتمالاً فقط همین کتاب رو کار می‌کردم. هم سطحش بالاتر بود و هم سؤال‌های چالشی‌تری داشت.

توی تلگرام هم کانال‌های خوبی هستن که سؤال‌های تألیفی ریدینگ و لیسنینگ منتشر می‌کنن. اگر احساس کردید توی این بخش‌ها ضعف دارید، حتماً ازشون استفاده کنید.

برای گرامر خلاصه‌نویسی داشته باشید و هر چند وقت یک‌بار به‌صورت جامع مرورش کنید.

بخش رایتینگ هم واقعاً سخت نیست؛ کافیه نکات کتاب درسی رو رعایت کنید و با جمله‌های ساده و درست بنویسید تا نمره‌ی کاملش رو بگیرید.

دینی​

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌تونم داشته باشم اینه که نسبت به دینی گارد نداشته باشید. اون‌قدرها هم که فکر می‌کنید سخت نیست.

باز هم تأکید می‌کنم که سؤال زیاد حل کنید، اما جواب‌ها رو فقط ذهنی یا شفاهی نگید؛ حتماً بنویسید. خیلی زیاد بنویسید.

زیاد درگیر درسنامه‌ی کتاب‌ها یا جزوه‌های طولانی معلما نشید؛ مخصوصاً جزوه‌های ترکیبی.

من برای دینی پرسؤال و فرمول بیست رو کار کردم. از نظر سطح و حجم تفاوت خیلی زیادی نداشتن، اما چیزی که باعث شد نمره‌ی ۲۰ بگیرم، مرور خیلی زیاد کتاب درسی بود.

درس‌های ۸، ۹ و ۱۰ متأسفانه سخت‌ترین بخش‌های دینی هستن. اول برای این درس‌ها سؤال‌محور پیش برید تا متوجه بشید طراح‌ها ازتون چه نوع جوابی می‌خوان، بعد هم تا جایی که می‌تونید متن کتاب درسی رو مرور کنید.

اگر می‌خواید تابستون برای درس‌های عمومی وقت بذارید، سعی کنید روی مباحثی تمرکز کنید که برای تسلط به زمان بیشتری نیاز دارن؛ مثل قواعد عربی، گرامر زبان و مباحث پیش‌نیاز ادبیات، مثل دستور زبان و آرایه‌های ادبی.

حالا که همه امتحانامو دادم بریم که جواب بدیم.

بیشترین تطابق با نهایی از نظر شما کدوم کتاب کمک آموزشی بود؟
من فقط برای ادبیات فرمول بیست داشتم و برای سایر درس ها منبعم فقط کتاب وزارتی، استاد و نهایی ها بود.

ادبیات: فرمول بیست رو اگه از اول سال مستمر بخونید واقعا جواب میده. اما اگه شب امتحانی قصد خوندنش رو داشته باشید چیزی بارتون نمیشه.
سوالای فرمول۲۰ به نهایی ها نزدیک بود.

برای دینی، زبان و عربی بنظرم نهایی های سال های قبل دید خوبی بهتون میده و اگه آموزش

درست دیده باشید کافیه و نیاز به حل سوال اضافه نیست.

برای زبان، کلاس‌های قیومی ماز خوبه.
برای دینی اگه نیاز دارید، صائلی اوکیه فقط با خانواده نبینین.
برای عربی هم پیشنهادی ندارم.

کلا ماز خوبه.

برای دروس تخصصی هم نظری ندارم.

بهترین کتاب تست/درسنامه برای کنکور از نظر شما؟
برای زیست، بنظرم آی کیو تست های خوبی داره. حالا هنوز کنکور ندادم که دقیق بدونم چطوریه و اینا.
راستی برای کلاس حتما حتما حتما فرهمند نیا رو ببینید. از هرچی درسنامه‌ست بی نیازتون میکنه.

برای ریاضی کتاب اول قلمچی برای پیشخوانی مناسبه.

شما برای شیمی و فیزیک چه پیشنهادی دارید؟
برای اینکه همه استفاده کنند: درصد ۲۰ قلمچی چی بزنه؟
درصد ۵۰ چی بزنه؟
درصد ۸۰ به بالا چی بزنه؟

آخرین ویرایش:
شما برای شیمی و فیزیک چه پیشنهادی دارید؟
برای اینکه همه استفاده کنند: درصد ۲۰ قلمچی چی بزنه؟
درصد ۵۰ چی بزنه؟
درصد ۸۰ به بالا چی بزنه؟
در رابطه با اختصاصی ها

زیست:
اگه پایه ی زیستتون ضعیف هست با پینوکیو شروع کنید اگه قوی هستین آی کیو جامع بزنید.
آی کیو های تک پایه هم اگه دارین کتاب بدی نیست اما آی کیو جامع خیلی کامل تره و سطحش نزدیک کنکوره.
نسبت به کلاس زیست دیدن گارد نداشته باشید مخصوصا اگه درصد زیستتون پایینه.فرهمند نیا به روز و کنکوری درس میده.
رمز افزایش درصد زیست مرور زیاد و تسلط روی کتابه. حتما قبل و بعد تست زدن کتاب رو مرور کنید.مخصوصا بعدش که کمتر کسی انجام میده.
شما وقتی بعد تست برین سراغ کتاب اون نگاه طراح گونه باعث میشه بتونین نکات جدیدی پیدا کنید و به نکات کمک درسی ها اکتفا نکنید.
روی شکل ها جداگانه وقت بذارین و خودتون نکته دربیارید حتی نکاتی که به نظرتون ممکنه عجیب غریب بیاد هم ممکنه روزی سوال طرح بشه ازش
ازمون موسسه هارو جدی بگیرین.آرمان و زیستاز و خیلی سبز تو زیست فوق العاده ان.مخصوصا آرمان.اگه اولش درصدتون پایین بود نترسید و فرار نکنید.من اولین درصدم تو ازمون ارمان 33 بود و اخر سر رسید به 93 درصد و زیست من رو دگرگون کرد منی که یادمه اوایل یازدهم نمیتونستم تست زیست بزنم.
زیستاز هم ازمون های شکل محور داره که واقعا موثره

شیمی:
محاسبات+مفاهیم
اکثر دانش اموزا تو محاسبات ضعف دارن چون همیشه ازش ترسیدن و کمتر تمرینش کردن. با یه ترتیب مشخصی شروع کنید به روتین محاسبات زدن با کتاب محاسبات خیلی سبز.روتین زدن باید در حد یه ربع باشه بیشتر باشه ممکنه خستتون کنه و بعد مدت کوتاهی ولش کنید. اول از استکیومتری شروع کنید بعد غلظت و محلول ها و اخر سر برین سراغ مباحث دیگه.
برای مفاهیم شیمی باز بهتره مباحث هدف کتاب رو به صورت دوره ای دو_سه بار در هفته مرور کنید.دقیقا مثل چیزی که برای زیست گفتم،قبل و بعد از تست زدن.میتونید از کتاب درست نادرست خیلی سبز یا عبارتنامه ی مهروماه هم استفاده کنید.برای تسلط روی متن کتاب موثره.
اگه شیمیتون پایین 70 درصده همون با مبتکران شروع کنید.از حجمش فرار نکنید وقت بذارین و تک تک سوالارو حل کنید و تحلیل کنید.من خودم یادمه 3 ماه خیلی شیمی میخوندم و نتیجش شد 40 درصد افزایش تراز و درصدم رسید به 80 به بالا و شیمی از نقطه ی ضعف رسید به نقطه قوتم.
من کتاب ای کیو جامع و نردبام هم زدم برای شیمی که نردبام واقعاااااا فوق العاده بود.اگه دنبال منبع دوم بودید و درصد شیمیتون بهتر شده بود میتونین برین سراغ نردبام اگه منبع کمی اسونتر مد نظرتون بود برین سراغ ای کیو جامع
از آزمون های تک درس آزمون اپکس برای شیمی فوق العادست.
من یه چند جلسه هادیان فرد دیدم برای شیمی و بقیه رو خودخوان پیش بردم که به نظرم کار درستی بود.

فیزیک:
خب فیزیک درسیه که چند سال اخیر اسون اومده با این حال هیچی قابل پیش بینی نیست و دور از ذهن نیست یهو بخوان سبک سوالاتو تغییر بدن.
کتاب نشرالگو برای منبع اول و حتی تنها منبع خیلی کامله.
من کتاب ای کیو جامع و نردبام هم داشتم براشون . ای کیو جامع رو برای جمع بندی میزدم تو فروردین و همون برای جمعبندی مناسب بود سطحش بین نردبام و نشر بود . اما نردبام پر ایده ی جدید بود و مناسب منبع دوم طول سال بود.
و اینکه باید بگم سطح فیزیک ازمون ها مخصوصا ماز خیلی بالاست و نذارین درصد این ازمون هاتون باعث بشه از فیزیک بترسین یا زده بشین.فیزیک کنکور خیلیییی خیلی اسون تر و روان تر از این حرفاست
من چند جلسه استاد رحمانی دیدم که به نظرم تدریس جذابی داشتن.راه های تستی موثری میگفتن.

ریاضی:
من با کلاس معین کرمی رفتم که خیلی راضی بودم خیلیییییی زیاد.جزوش خیلی کامله.
اگه سطح ریاضیتون ضعیف و متوسطه با مهروماه جامع شروع کنید.
اگه قوی هستین با ای کیو جامع شروع کنید. هرکول اریان حیدری هم کتاب خوبیه شاید اگه برگردم به عنوان منبع اول بزنمش حتی.
نردبام فکر میکنم خیلی با ای کیو تفاوت نداره همون در یه سطحن فقط جدیدا یه سری اشتباه هایی داشته که مشاور من گفته بود روش وقت نذارم به جاش برم سراغ ازمون زیاد زدن براش.
خیلی سبز تکمیلی رو شاید خیلی بشنوین که واقعا کتاب سختیه.اگه خواستین شروع کنید نذارین برای دوران جمعبندی و اینا همون طول سال بزنینش.

آخرین ویرایش:
خب من تازه اول راهم .
برای دروس عمومی فعلا هیچ نظری ندارم .
زیست : بنظرم دبیر 100 درصد فرهمندنیا . واقعا محشره . تنها بدیش کلاسای طولانی شه .
کتاب خیلی سبز + ای کیو . ازمون های ارمان و زیستاز هم خیلی چالشی بودن .
شیمی : من فراهانی دیدم و میبینم فعلا راضیم
کتاب هم بنظرم خیلی سبز خیلی واسه منبع اول همه مباحثو پوشش میده
فیزیک : منبع اول نشر الگو بعد نردبام/ای کیو
از من به شما نصیحت شجاعی نبینید . اولش خیلی خوب فکر میکنید متوجه شدید ولی بعد اصلا نمیتونید تست بزنید و نتایج ازمون های ازمایشیتون هم خیلی ناامیدتون میکنه .
حاتم خانی تو اپکس واقعا راضی ام . کلاس های کوتاه و مفید .

یه چند تا سوال هم دارم کسی میدونه جواب بده
بنظرتون واسه شیمی بین فراهانی و مصلایی و هادیان فرد کدوم بهتره ؟
برای ریاضی بنظرتون واسه کسی که میره 11 ام تک پایه ی کیو بخرم یا جامع ای کیو ؟

آخرین ویرایش:
دقیقا در مورد شجاعی باهات موافقم.
من امسال مولایی رو انتخاب کردم. در مورد فراهانی تجربه ندارم اما اسمشو زیاد شنیدم. هادیان فرد هم مشهوره اما من خوشم نیومد، برای نهایی که خوب درس نمیده اصلا. برای کنکور خوبه بد نیست.

تک پایه بخر یا اگر جامع پایه (۱۰،۱۱) پیدا کردی اونو بخر

@parnian-

بنظرتون واسه شیمی بیت فراهانی و مصلایی و هادیان فرد کدوم بهتره ؟
برای ریاضی بنظرتون واسه کسی که میره 11 ام تک پایه ی کیو بخرم یا جامع ای کیو ؟
من خودم با مصلایی بیشتر ارتباط گرفتم ، قشنگگگگگ مفهوم رو میکنه تو مغزت
برای ریاضی هم من شنیدم آی کیو جامع بخری بهتره

Back
بالا