• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تغذیه

Thea

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سال فارغ التحصیلی
1405
اگه من رو بشناسید و خونده باشید احتمالاً می‌دونید چقدر علاقه‌مند به حوزه سلامت هستم و در همین راستا قصد دارم مسائلی رو که می‌خونم به اشتراک بذارم. این تاپیک جهت اشتراک و بحث در مورد مسائل مربوط به تغذیه (بیشتر تغذیه ورزشی) هست. سعی می‌کنم منابع و رفرنس هر مطلب رو هم بذارم. پیشاپیش با تشکر از شرکت و مباحثت شما

در یک وعده غذایی از یک نوع پروتئین استفاده کنید

برای مثال، ناهار گوشت و تخم مرغ رو با هم مصرف نکنید به قصد دریافت پروتئین بیشتر، پروتئین رو در اون وعده یا از تخم مرغ بگیرین یا گوشت، و در واقع پروتئین مصرفی رو بین وعده های طول روز تقسیم کنین و هر وعده از یک نوع، می‌تونه همه وعده ها از یک یا چند نوع باشه، مهم اینه که در یک وعده از یک نوع باشه و از چند نوع، پروتئین دریافت نکنین

در یک وعده غذایی از یک نوع پروتئین استفاده کنید
این مسئله یک اصل علوم تغذیه نیست، آزمایش ها و مقالاتی که اومدن بررسی کردن به این نتیجه رسیدن که این موضوع نمی‌تونه یک اصل باشه و برای همه درست نیست، ممکنه شما بتونید چند نوع پروتئین رو باهم مصرف کنین و بدنتون در هضم و دریافت آمینواسید ها دچار سنگینی التهاب و ... نشه و ممکنه دچار این موارد بشید و در نتیجه دریافت از چند نوع پروتئین انتخاب خوبی برای شما نباشه، و البته که در شرایط های مختلف بدن عملکرد متفاوتی می‌تونه داشته باشه و شما همیشه از چند نوع پروتئین دریافت می‌کردین و مشکلی نبوده اما در شرایطی استرس‌زا و ... عملکرد معده و گوارش براتون متفاوت باشه، در نتیجه این یک پیشنهاد و انتخاب امن هست.

Back
بالا