• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقدس والدین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Liminal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Liminal

404BrainNotFound
نام مرکز سمپاد
باغ وحش2
شهر
تیمارستان
سال فارغ التحصیلی
1410
دانشگاه
پیام نور سرکوچمون
رشته دانشگاه
دیوانگی
آیا واقعا والدین مقدسند یا فقط اینم یکی از باور های غلط فکر نشده ست؟

آخرین ویرایش:
بنظر من والدین به صورت دیفالت مقدس هستند مگر اینکه تقدس خودشون رو خدشه دار کنن ، والدین بالاخره کسانی هستن که هرکس موجودیت و وجود خودش رو وابسته به آنهاست، به تعبیر دیگه خداوند به وسیله والدین به هرکس وجود بخشیده یعنی بدون اونها من یا تو نبودیم ، یعنی باعث و بانی پیدایش من و شما خدا و بعد پدر مادر هستن ، بنابر این من ایشان رو مقدس میدونم حداقل برای خودم .

بنظر من والدین به صورت دیفالت مقدس هستند مگر اینکه تقدس خودشون رو خدشه دار کنن ، والدین بالاخره کسانی هستن که هرکس موجودیت و وجود خودش رو وابسته به آنهاست، به تعبیر دیگه خداوند به وسیله والدین به هرکس وجود بخشیده یعنی بدون اونها من یا تو نبودیم ، یعنی باعث و بانی پیدایش من و شما خدا و بعد پدر مادر هستن ، بنابر این من ایشان رو مقدس میدونم حداقل برای خودم .
چرا کسی که با به دنیا آوردن یه شخص باعث رنج کشیدنش میشه مقدس شمرده بشه؟
قبول داری که اگه به دنیا نمی اومدیم رنج هم نمیکشیدیم؟
یسری والدین هم که تعدادشون کم نیست فرزندشون رو مورد آزار و آذیت ومحدودیت قرار میدن.
بنظر من این نوع انسان نمیتونه مقدس باشه.

من مخالف هستم
والدین مورد احترام هستند ولی بی نقص نیستند و درجایگاه مقدس بودن نیستن
صرفا بچه اوردن باعث کامل شدن یک فرد نمیشه منطق خاصی نیست که کسی با بچه اوردن کامل شه
مثلا پدری که بچه ش رو میکشه و مجازات نمیشه ایا چون پدر بوده حق داره که بچه ش رو بکشه؟ مسلما نه

خودم موافق نیستم کاملا ولی کلا اگه بدنیا نیایم وجود و معنایی نداریم
این زندگی بهرحال رنج داره
پدر و مادر مقدس هستند مگر اینکه آن را هدشه دار کنند

خودم موافق نیستم کاملا ولی کلا اگه بدنیا نیایم وجود و معنایی نداریم
این زندگی بهرحال رنج داره
پدر و مادر مقدس هستند مگر اینکه آن را هدشه دار کنند
اینکه وجود و معنایی نداشته باشی بهتر از اینه که رنج بکشی
تعداد کمی از والدین باعث رنج کشیدن بچه هاشون نمیشن.
تعداد قابل توجهی شون بخاطر مفاهیمی مثل آبرو،حیثیت،حرف مردم و... باعث رنج کشیدن فرزندانشون میشن.

اگه به دنیا نمی اومدیم رنج هم نمیکشیدیم؟
با دنیا اومدن مخالفم ولی ما به دنیا میایم که براساس ظرفیت روحمون و برای ارتقا روحمون یه سری چیز ها رو تجربه کنیم تا روحمون پخته بشه
سوای این ها پیشنهاد میکنم اگر انیمیشن سول رو ندیدی ببینی:)

با دنیا اومدن مخالفم ولی ما به دنیا میایم که براساس ظرفیت روحمون و برای ارتقا روحمون یه سری چیز ها رو تجربه کنیم تا روحمون پخته بشه
درسته تا حدی ولی هرکسی صلاحیت بچه دار شدن نداره و میتونه تبدیل به دلیل اصلی رنج فرزندش بشه!
سوای این ها پیشنهاد میکنم اگر انیمیشن سول رو ندیدی ببینی:)
ممنون^^

تعداد قابل توجهی شون بخاطر مفاهیمی مثل آبرو،حیثیت،حرف مردم و... باعث رنج کشیدن فرزندانشون میشن.
ببین اگه زندگیت خوبیش منفی باشه وقتی بدنیا نیای صفر نیست
اصلا معنی ای نمیدی
چرته بگیم اصن چرا بدنیا اومدیم

• لایک
امتیازات: Iliap
درسته تا حدی ولی هرکسی صلاحیت بچه دار شدن نداره و میتونه تبدیل به دلیل اصلی رنج فرزندش بشه!
بله معتقدم که باید قبل از بچه دار شدن از افراد تست بگیرن و ازمایش بگیرن و کلی جلسه روانشناسی برن
توی کشور ما این نادیده گرفته میشه و هرکس و ناکسی بچه دار میشه
و تازههه یک مشکل دیگه هم که داریم دقیقا همین تقدس والدین هست که در کشور ما وجود داره...

ممنون^^
والدین مقدس هستن.
خدا و اسلام و تمامی ادیان بر مقدس بودن والدین تأکید دارند.
والدین مقدس هستن تحت هر شرایطی، و هرکاری هم بگن فرزند وظیفه داره انجام بده جز از بین بردن ایمان به خدا.

اونها کل حق برگردن‌ ما دارن.

چرا کسی که با به دنیا آوردن یه شخص باعث رنج کشیدنش میشه مقدس شمرده بشه؟
یسری والدین هم که تعدادشون کم نیست فرزندشون رو مورد آزار و آذیت ومحدودیت قرار میدن.
بنظر من این نوع انسان نمیتونه مقدس باشه.
دنیا با رنج هاش قشنگه اگه رنج نداشته باشه هیچ چیز دیگه ای به چشم نمیاد همه تو زندگیشون رنج دارن . بالاخره هرچی هست تو بدون اونا هیچ معنی و وجودی نداشتی . دنیارو اونا به تو دادن و دنیا مجموعه ای از فرصت ها هست و بدون اینکه بدنیا بیایم توسط پدر و مادر اون فرصت ها رو به دست نمیاوردیم پس من نظرم اینه زندگی نسبتا رنج دار بهتر از هیچوقت وجود نداشتن هست . منم گفتم بعضی والدین تقدس خودشونو خدشه دار میکنن نسبت به بچهاشون. چطور میتونی تصور کنی که هیچوقت هستی ای نداشتی اصلا تهی تهی مگه میشه .

• خنده
امتیازات: ili
ببین اگه زندگیت خوبیش منفی باشه وقتی بدنیا نیای صفر نیست
اصلا معنی ای نمیده
پس چنده؟
یعنی بین بدنیا نیومدن و کشته شدن به دست پدر،دومی رو انتخاب میکنی؟

این ماهیت دنیا و ادماست و تو توی دنیا و توسط خدا جوری سنجیده میشی که چگونه خودتو با اون شرایط وفق میدی و از فرصت ها استفاده میکنی

والدین مقدس هستن.
خدا و اسلام و تمامی ادیان بر مقدس بودن والدین تأکید دارند.
والدین مقدس هستن تحت هر شرایطی، و هرکاری هم بگن فرزند وظیفه داره انجام بده جز از بین بردن ایمان به خدا.

اونها کل حق برگردن‌ ما دارن.
چه حقی دارن؟
خب جوابت به منی که هیچ اعتقادی ندارم چیه؟ میخوای با تکیه بر دین متقاعدم کنی؟

چه حقی دارن؟
خب جوابت به منی که هیچ اعتقادی ندارم چیه؟ میخوای با تکیه بر دین متقاعدم کنی؟
والدین هرچی هم باشن بالاخره زندگی به ما دادن فرصت تجربه کردن چیزای باحال رو به ما دادن و (در بهترین حالت) نیاز هامونو برطرف کردن و (دربهترین حالت) باعث شدن ما توی زندگیمون احساس مهم بودن حتی برای دو ثانیه بکنیم. اصن تهش همینه که هست خدا خواسته به وجود بیایم. در غیر این حالات و شرایط و محیطِ به دنیا اومدنمون،این تویی که هستی اصلا موجود در جهان نمیشدی😃

پس چنده؟
یعنی بین بدنیا نیومدن و کشته شدن به دست پدر،دومی رو انتخاب میکنی؟
خدایا من نگفتم اینو
گفتم اینکه بگی کسی بدنیا نیاد همیشه درست نیست

هیچکسی مقدس نیست

آدم ها با توجه به احترامی که میزارن و کار هایی که برای تو انجام دادن یا میدن احترام بدست میارن ولی این به معنای تقدس نیست
تو هرچقدر هم که آدم تقدس گرایی باشی اگر احترام متقابل رو نبینی تقدس برات کمتر و کمتر میشه.

والدین هرچی هم باشن بالاخره زندگی به ما دادن فرصت تجربه کردن چیزای باحال رو به ما دادن و (در بهترین حالت) نیاز هامونو برطرف کردن و (دربهترین حالت) باعث شدن ما توی زندگیمون احساس مهم بودن حتی برای دو ثانیه بکنیم.
"هرچی هم که باشن"درست نیست.
کسی که باعث رنجش فرزندش میشه نه تنها مقدس نیست بلکه لایق نکوهش هم هست.
بنظرت این بهترین حالت هارو چند درصد داشتن؟
بنظر من درصد کمی هستن که اینو داشته باشن و خب والدی که بهترین حالت هارو برای فرزندش آماده میکنه،محترمه.

• لایک
امتیازات: Iliap
هیچکسی مقدس نیست

آدم ها با توجه به احترامی که میزارن و کار هایی که برای تو انجام دادن یا میدن احترام بدست میارن ولی این به معنای تقدس نیست
تو هرچقدر هم که آدم تقدس گرایی باشی اگر احترام متقابل رو نبینی تقدس برات کمتر و کمتر میشه.
یعنی تو هرچی از پدر مادرت سود ببری و احترام ببینی به همون اندازه براشون احترام و ارزش قائلی؟ هیچ حقی جدای از اون چیزی که به تو میرسونن و ندارن؟ بنظرم به طور معمول کارایی که خانواده برای فرزند میکنن به شدت بیشتر از اون چیزی که ما براشون قائلیم ارزش داره و نیازمند پاسخ متقابل هست . ۹ ماه مارو حمل کردن ۲ سال بهمون شیر دادن هرچی برای رشد کردن لازم داشتیم برامون فراهم کردن بچگیمونو تحمل کردن بهمون محبت دادن(شاید) و ... اینها تک تکشون به اندازه صد ها سال احترام ارزش داره حالا شاید بگی وظیفشون بوده ( نبوده) گیریم بوده ، آیا ما هم حق اونها رو در قبال انجام وظیفه هاشون به علاوه لطف های بی نهایتشون به جا اوردیم؟

• خوشحال
امتیازات: ili
Back
بالا