• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پشت کنکور ۱۴۰۶ ?is that you

HESAM.H

کاربر نیمه‌فعال
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
نفوذی از امام‌صادق
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1405
سلام بر همه دوستان کنکوری،دانشجو و فارغ التحصیل

من امسال دوازدهم تجربی بودم و دارم امتحانات نهایی رو میدم . سال تحصیلی نسبتاً خوبی رو شروع کردم (از اول تابستون ۱۴۰۴ شروع کردم تراز قلم چی روی ۷۰۰۰ بود سال یازدهم هم معدلم نهاییم ۱۹.۶ شد) همه چیز خوب بود ۸۰ الی ۹۰ درصد درسا رو هم با فیلم و تست پیش رفته بودم ولی از اسفند که این شرایط جنگ پیش اومد یه مدت دوماهه کلا از درس جدا شدم و بعدش تا همین امروز هم ناامیدی و کمالگرایی و بی انگیزه بودنم باعث شد نتونم اوضاع رو ردیف کنم و نه جمع بندی درستی کردم و نه واسه نهایی ها کار موثری، همش ناامیدی و امروز و فردا کردن و فکر.
توی ۵ ماه اخیر خودم رو به فنا دادم، تقریبا از همون فروردین به فکر پشت کنکور بودم ولی با شاهکاری که با شب امتحان خوندن نهایی ها دارم رقم میزنم الان شک ندارم باید بمونم پشت کنکور.
الان تصمیم گرفتم که پشت‌کنکور بمونم و هدفم پزشکی یه دانشگاه خوب هست.

چند تا سوال اساسی دارم که دوست دارم از تجربه خودتون راهنماییم کنید:

۱. کسایی که پشت‌کنکور موندن، بزرگترین اشتباهاتشون چی بود؟ چه کارهایی رو کاش زودتر شروع می‌کردن؟

۲. به نظرتون بهترین تقسیم‌بندی ماه‌های سال پشت‌کنکور برای یه نفر با پایه نسبتاً قوی چطوریه؟ چطور بین مرور پایه، درس جدید، و جمع‌بندی تعادل برقرار کنم؟

۳. چطور می‌تونم انگیزه و پیوستگی رو در طول سال حفظ کنم؟ با افت‌های روحی و روزهای بی‌حوصلگی چطور برخورد کنم؟

۴. برنامه‌ریزی روزانه‌تون چطور بود؟ چطور بین درس‌ها، تست، و مرور تعادل برقرار می‌کردید؟

۵. برای مدیریت زمان و جلوگیری از وقت‌تلفی‌هایی مثل فضای مجازی یا خیالبافی، چه تکنیک‌هایی جواب داده؟

از همه کسانی که تجربه‌شون رو به اشتراک می‌ذارن، بسیار سپاسگزارم. هدفم اینه که با استفاده از تجربه شما بتونم یه مسیر درست و اصولی رو طی کنم.

۱. کسایی که پشت‌کنکور موندن، بزرگترین اشتباهاتشون چی بود؟ چه کارهایی رو کاش زودتر شروع می‌کردن؟
بزرگترین اشتباهم همین کار تو بودش که باید تا آخر ماراتن می دوییدم و آخرا جار نمیزدم که قراره پشت بمونم و هدفمو بذارم سال بعد..
چون بعدش فهمیدم همون موقعی که ناامید بودم، اگه ادامه می دادم به اندازه ی کافی فرصت داشتم که دوباره فرصت ها رو بسازم.. و چون تجربه نکرده بودمش، توهم ناکافی بودن داشتم..
درحالی که بعدش متوجه شدم پتانسیلش بوده که اگه همون روزای آخر هم پرفشارتر ادامه میدادم، میتونستم پشت نمونم.. و انقدر کار فضایی ای نبوده..

بزرگترین اشتباهم همین کار تو بودش که باید تا آخر ماراتن می دوییدم و آخرا جار نمیزدم که قراره پشت بمونم و هدفمو بذارم سال بعد..
چون بعدش فهمیدم همون موقعی که ناامید بودم، اگه ادامه می دادم به اندازه ی کافی فرصت داشتم که دوباره فرصت ها رو بسازم.. و چون تجربه نکرده بودمش، توهم ناکافی بودن داشتم..
درحالی که بعدش متوجه شدم پتانسیلش بوده که اگه همون روزای آخر هم پرفشارتر ادامه میدادم، میتونستم پشت نمونم.. و انقدر کار فضایی ای نبوده..
ممنون بابت راهنماییت، خودمم هر چی جلو تر رفتم متوجه این موضوع شدم ولی ناامیدی و کمالگراییم باعث شد شروع نکنم دوباره، حرف شما درسته ولی برای این زمان نه چون ۳ تا نهایی (که حالت عادی ۲۰ میشدم) رو خراب کردم،واسه بقیه امتحانا هم همینه چون مطالعه شب امتحانیه، بعد نهایی ها نهایتا ۱۸ روز فرصت دارم و نه جمع بندی کردم و نه کنکورهای قبلی رو دادم (و چیزی که آزارم میده اینه که می‌تونستم و نکردم و این دلیل اینه که به پشت کنکور فکر میکنم)

• دیسلایک
امتیازات: Iliap
ممنون بابت راهنماییت، خودمم هر چی جلو تر رفتم متوجه این موضوع شدم ولی ناامیدی و کمالگراییم باعث شد شروع نکنم دوباره، حرف شما درسته ولی برای این زمان نه چون ۳ تا نهایی (که حالت عادی ۲۰ میشدم) رو خراب کردم،واسه بقیه امتحانا هم همینه چون مطالعه شب امتحانیه، بعد نهایی ها نهایتا ۱۸ روز فرصت دارم و نه جمع بندی کردم و نه کنکورهای قبلی رو دادم (و چیزی که آزارم میده اینه که می‌تونستم و نکردم و این دلیل اینه که به پشت کنکور فکر میکنم)
خب بقیشو خوب بده جبران کن
20 روز بعد نهاییا وقت داری. 17 تا کنکور داخل و خارجه.

سلام، نظرت چیه که نهایت زورتو بزنی تا ته این کنکور؟ ممکنه هزاربار دیگه تعویق بخوره و تایمت بیشتر شه، تو که حاضری یه سال پشت کنکور بمونی باید بتونی این نهایتا ۲ ماه رو خوب بخونی مگه نه؟
زورتو بزن چون ممکنه سال دوم کنکورت متوجه شی تنها چیزی که نیاز داشتی باور به خودت بوده، زورتو بزن و نهایتا نشد با یه قدرت بهتر می‌ری سراغ ۴۰۶، حرفی که فکر کنم هادیان فرد گفت، گفت پشت کنکور موندن با مثلا ۸۰۰۰ خیلی راحت تر از پشت کنکور مونده با ۱۸۰۰۰ عه. ولش نکن. شب امتحانی هم می‌شه خیلی نهایی ها رو خوب داد مخصوصا که پایه اینقدر قوی‌ای داشتی.:"
موفق و موید باشی.

کسایی که پشت‌کنکور موندن، بزرگترین اشتباهاتشون چی بود؟
تا وقتی که تمام نهایی ها + کنکور تموم نشده شما به پشت کنکور موندن و برنامه‌ ریزی برای سال بعد و دنبال راهبرد گشتن فکر کنی

از الان تا بعد از ظهری که از کنکور میای اصلا فک کن ۴۰۶ وجود نداره... بعد کنکورت هم بشین حدود نتیجه ات رو حساب کن و ببین چه قبولی داده بعد تحقیق کن اگه از اون رشته ها خوشت اومد و شرایطش خوب بود حتما برو و اصلا به فکر وایسم سال بعد ۷۴۶۸ منبع کار میکنم و روزی ۲۶ ساعت میخونم و ۴ تا آزمون شرکت میکنم نباش

الانم خیلی ها شب امتحانی کار رو جمع میکنن و نمره خوب میگیرن و واسه جمع بندی کنکور تو رسماً کل دوازدهم تمام دروس تخصصی رو خوندی+ هرچی از قبل پراکنده خوندی پس بعدش شروع کن آزمون جامع زدن و تثبیت همونا

ضمن اینکه زندگی تو ایران قماره، کنکور هم تحت تاثیر اون همینه، سال بعد ممکنه هزار و یک اتفاق دیگه بیفته که شرایط رو سخت‌تر کنه، کما اینکه اتفاقاتی که واسه کنکور ۴۰۴ افتاد باور نکردنی بودن، و ۴۰۵ هم که هیچ کدوم تو خوابم نمی‌دیدیم، کمال گراییت رو بذار کنار و بدون شرایط لزوما برای ما بهتر نمی‌شه، تلاشتو بکن به نظرم هنوزم وقت داری برگردی به بازی.

من امسال دوازدهم تجربی بودم و دارم امتحانات نهایی رو میدم . سال تحصیلی نسبتاً خوبی رو شروع کردم (از اول تابستون ۱۴۰۴ شروع کردم تراز قلم چی روی ۷۰۰۰ بود سال یازدهم هم معدلم نهاییم ۱۹.۶ شد) همه چیز خوب بود ۸۰ الی ۹۰ درصد درسا رو هم با فیلم و تست پیش رفته بودم ولی از اسفند که این شرایط جنگ پیش اومد یه مدت دوماهه کلا از درس جدا شدم و بعدش تا همین امروز هم ناامیدی و کمالگرایی و بی انگیزه بودنم باعث شد نتونم اوضاع رو ردیف کنم و نه جمع بندی درستی کردم و نه واسه نهایی ها کار موثری، همش ناامیدی و امروز و فردا کردن و فکر.
توی ۵ ماه اخیر خودم رو به فنا دادم، تقریبا از همون فروردین به فکر پشت کنکور بودم ولی با شاهکاری که با شب امتحان خوندن نهایی ها دارم رقم میزنم الان شک ندارم باید بمونم پشت کنکور.
الان تصمیم گرفتم که پشت‌کنکور بمونم و هدفم پزشکی یه دانشگاه خوب هست.

۲. به نظرتون بهترین تقسیم‌بندی ماه‌های سال پشت‌کنکور برای یه نفر با پایه نسبتاً قوی چطوریه؟ چطور بین مرور پایه، درس جدید، و جمع‌بندی تعادل برقرار کنم؟

۳. چطور می‌تونم انگیزه و پیوستگی رو در طول سال حفظ کنم؟ با افت‌های روحی و روزهای بی‌حوصلگی چطور برخورد کنم؟

۴. برنامه‌ریزی روزانه‌تون چطور بود؟ چطور بین درس‌ها، تست، و مرور تعادل برقرار می‌کردید؟

۵. برای مدیریت زمان و جلوگیری از وقت‌تلفی‌هایی مثل فضای مجازی یا خیالبافی، چه تکنیک‌هایی جواب داده؟

از همه کسانی که تجربه‌شون رو به اشتراک می‌ذارن، بسیار سپاسگزارم. هدفم اینه که با استفاده از تجربه شما بتونم یه مسیر درست و اصولی رو طی کنم.
من سال ۱۴۰۰ اولین کنکورم بود ولی ۱۴۰۲ وارد دانشگاه شدم. سیر روند سخت شدن کنکور (از این نظر که اولش فقط یه آزمون بود و بعد تبدیل شد به آزمون دو مرحله ای و بعد اومدن تاثیر نهایی ها رو گذاشتن و الی آخر) برای من خیلی سخت و طاقت فرسا شد. از این ور هم شرایط کشور رو داری میبینی دیگه. هر روز یه اتفاق ناگواری توش هست. از چیزی مثل جنگ گرفته تا خبر تعویق و تاثیر منفی و مثبت و خیلی چیزای دیگه. شرایط اقتصادی هم سخته. یه کتاب تست و یه کلاس برای فقط یه درس خودت میبینی که چه قدر هزینه اش نجومی میشه. من میگم از الان به این چیزا فک نکن و این کنکورت رو فعلا به عنوان کنکور آخرت درنظر بگیر. حتی بعد اینکه نتایج اومد باز اونجا هم جوگیرانه تصمیم نگیر (چون سال اولت هست دارم اینو میگم وگرنه اگه پشت کنکوری بودی، خودت متوجه میشدی پشت موندن مکرر تبدیل میشه به یه سیکل معیوب بدون نتیجه) ... بعد نتایج باز فکر کن و با خودت حساب کتاب کن آدم درس خون و اونقدر جدی ای هستی که بدون توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی باز پشت کنکور بمونی یا نه. اگه جوابت منفیه من واقعا توصیه نمیکنم. همون بهتر که دانشگاه رو ادامه بدی و از اون رشته ای که توش داری تحصیل میکنی دنبال این بری که چه طور به موفقیت برسی. من الان سال آخر دانشجوییمه و به عنوان کسی که سه سال کنکور در سالهای متوالی شرکت کرده به این تجربه رسیدم. نظر و تجربه دوستان ممکنه متفاوت باشه.

آخرین ویرایش:
خب بقیشو خوب بده جبران کن
20 روز بعد نهاییا وقت داری. 17 تا کنکور داخل و خارجه.
سلام، نظرت چیه که نهایت زورتو بزنی تا ته این کنکور؟ ممکنه هزاربار دیگه تعویق بخوره و تایمت بیشتر شه، تو که حاضری یه سال پشت کنکور بمونی باید بتونی این نهایتا ۲ ماه رو خوب بخونی مگه نه؟
تا وقتی که تمام نهایی ها + کنکور تموم نشده شما به پشت کنکور موندن و برنامه‌ ریزی برای سال بعد و دنبال راهبرد گشتن فکر کنی
من سال ۱۴۰۰ اولین کنکورم بود ولی ۱۴۰۲ وارد دانشگاه شدم.

ممنون از همگی، تا یک هفته پیش تصمیم خودم همین بود و با ناامیدی زیادی همراه بود، بعد نهایی ها مخصوصا دینی این فکر تو ذهنم تقویت شد، رفتم یه دو سه بار معدل گرفتم اگر ادامه رو خوب برم ۱۸.۸ میشم حدودا، کنکور رو هم شاید بتونم متوسط بزنم، نهایت تلاشم رو امسال میکنم ممنون از همه باعث شدید اشتباهم رو بفهمم (هنوز تموم نشده که بخوام واسه بعدش فکر کنم)

ممنون از همگی، تا یک هفته پیش تصمیم خودم همین بود و با ناامیدی زیادی همراه بود، بعد نهایی ها مخصوصا دینی این فکر تو ذهنم تقویت شد، رفتم یه دو سه بار معدل گرفتم اگر ادامه رو خوب برم ۱۸.۸ میشم حدودا، کنکور رو هم شاید بتونم متوسط بزنم، نهایت تلاشم رو امسال میکنم ممنون از همه باعث شدید اشتباهم رو بفهمم (هنوز تموم نشده که بخوام واسه بعدش فکر کنم)
وای این کار رو نکن
من پارسال همین اشتباهم بود که میومدم حساب میکردم اگه بقیه رو خوب بدم معدلم چند میشه..
انقدر با این طرز فکر رفتم جلو که بقیه رو هم خراب کردم و از اون نمره ای که اول فکر میکردم اگه بقیه رو بهتر بدم، فیکس میمونم روش، یه نمره هم حتی اومدم پایین تر

یکی از همکلاسیام با معدل 18.5 و تراز 9900 و خورده ای پزشکی روزانه نیمسال دوم زنجان آورد
هنوز چیزی رو از دست ندادی. کنکورتم هرچی بهتر بدی، بهتر هم میشه نتیجت

این نظر منه داداش
اگه واقعا میرسی تلاشت دریغ نکن
و گرنه
باتوجه به شرایط الان اگه میبینی به هدف نمیرسی خودتو گول نزن بچسب به 1406
حرفای تمام دوستان درسته ها غلط نیست
ولی اون مال پارسال بود که شما تیر ازمون کنکورت تموم میشد نه الان که 1 شهریوره انگار و اگه نخونده باشی تابستونت رفته

از هر مشاوری پرسیده باشی میگه یا بخون که برسی یا اگه میبینی 100 درصد به هدفت نمیرسی بمون پشت جون تابستون رو از دست میدی اگه کنکور 405 بدی
امسال فرق داره اگه بعد از ظهر کنکور امسال بخوای به مجدد فکر کنی باید دیگه به 407 فکر کنی
اگه میبینی میرسی که حرفی نیست میشه
و گرنه از الان با خودت رو راست باش

آخرین ویرایش:
خواستم واسه پشت موندن بنویسم دیدم حرف تمام بچه ها رو بایستی با طلا قاب گرفت و واقعا گفتنی ها رو بچه ها گفتن.

فقط کاش یه چیزی رو وقتی همسن شما بودم میدونستم و اونم اینه
کنکور مسابقه سرعت نیست؛
دو ماراتنه و فقط مهم اینه تا لحظه آخر بدوی
آقای ص.برادران از ضعیف ترین بچه های کلاس بود از نظر درسی حالا اسمش رو نمیبرم چون شاید راضی نباشه.
ترازش بعد نوروز به سختی به ۵۴۰۰ رسیده بود، اما ایشون یه ویژگی تحسین برانگیز داشت و اون هم این بود، یادم نمیره تا روز آخر و ساعت آخر اومد کتابخونه و حتی یه روز جا نزد؛

ایشون الان دانشگاه صنعتی شریف درس میخونه در یک رشته بسیار بسیار عالی.

این نظر منه داداش
اگه واقعا میرسی تلاشت دریغ نکن
و گرنه
باتوجه به شرایط الان اگه میبینی به هدف نمیرسی خودتو گول نزن بچسب به 1406
حرفای تمام دوستان درسته ها غلط نیست
ولی اون مال پارسال بود که شما 12 تیر ازمون کنکورت تموم میشد نه الان که 1 شهریوره انگار و اگه نخونده باشی تابستونت رفته

از هر مشاوری پرسیده باشی میگه یا بخون که برسی یا اگه میبینی 100 درصد به هدفت نمیرسی بمون پشت جون تابستون رو از دست میدی اگه کنکور 405 بدی
امسال فرق داره اگه بعد از ظهر کنکور امسال بخوای به مجدد فکر کنی باید دیگه به 407 فکر کنی
اگه میبینی میرسی که حرفی نیست میشه
و گرنه از الان با خودت رو راست باش
ممنون ولی فکرت اشتباهه، من توی این مدت به یه نتیجه رسیدم اونم اینه هرچقدر هم وقت کم داشته باشی حتی فقط ۱ ماه باز هم میشه اگر بخوای فقط باید شروع کنی، سر همین طرز فکر به این مرحله رسیدم وگرنه می‌تونستم از دو هفته قبل نهایی هم همشون رو جمع کنم، آخه مرد مومن واسه ۱۴۰۶ از مهر هم شروع کنی ۹ ماه وقت خالص داری

آخرین ویرایش:
شما تلاشتو تا لحظه آخر برای کنکور امسال بکن
سر جلسه هم برو، یهو دیدی همونی که میخواستی شد.
از الان برای پشت کنکوری شدن برنامه ریزی نکن که مسیر بس دشوار است : (
این نمره ی بدی که میگی برای نهایی ها زیر ۱۸ هست؟

آخرین ویرایش:
Back
بالا