• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دیسکوگرافی [سری هفتم]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sinara
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sinara

Wilᦔflꪮwꫀr
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
آبادان
سال فارغ التحصیلی
1402
رشته دانشگاه
هوشبری
سلام، به سری جدید دیسکوگرافی خوش اومدین؛
می‌تونید به دلخواه، به دو تا از سوالات پاسخ ندید.

• اسم:
• رشتهٔ تحصیلی / شغل:
• قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟
• الآن چند سالتونه؟ یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال پیش‌تون بنویسید.
• یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال بعدتون بنویسید.
• به نظرتون چه مهارت یا مهارت‌هایی لازمه که در مدارس به بچه‌ها یاد داده بشه ولی انجام نمیشه؟
• به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟
• دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟
• تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید.
• چه ویژگی یا ویژگی‌هایی دارید که دوست داشتید تغییر بدید؟
• یک آهنگ آپلود کنید که دوست دارید دیگران با شنیدنش به یاد شما بیفتند.
• اگر می‌تونستید یک سوال (از آینده، گذشته، درباره علم، آدم‌ها و...) بپرسید و یک پاسخ قطعی و حقیقی بگیرید، چه سوالی می‌پرسیدید؟
• اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟
• آیا دغدغهٔ تبدیل دنیا به یک جای بهتر رو دارید؟ یک راه عملی و نسبتاً ساده پیشنهاد بدید برای اینکه این دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه.
• در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟
• در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟
• غذا یا غذاهای مورد علاقه:
• یک متن از کتاب (به همراه ذکتر نام کتاب و نویسنده) یا یک شعر (به همراه ذکر نام شاعر) به سلیقهٔ خودتون بنویسید:
• فکر می‌کنید مهم‌ترین حسرت زندگی‌تون چیه؟ آیا در حال حاضر یا در آینده می‌تونید کاری کنید که دیگه حسرت‌تون نباشه؟
• اگر تشکیل خانواده بدید، فکر می‌کنید تا چه حد شبیه به والدین‌تون خواهید بود؟
• لطفاً یک سریال یا یک فیلم یا یک کتاب (یا همه‌شون) رو پیشنهاد بدید.

دوستان امیدوارم از سوال‌ها راضی باشید. ۲۱ سوال نوشتم چون ۲۱ سالمه ر‌:

به به خیلی هم عالی, یکم دیگه میام کامل پرش میکنم
• اسم:  سارا
• رشتهٔ تحصیلی / شغل: تجربی
• قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟ فعلا درس، صحبت با خانواده، تلویزیون
• الآن چند سالتونه؟ یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال پیش‌تون بنویسید. ۱۷، چندتا توصیه دارم برای ۵ سال پیشم.
۱‌. در انتخاب دوست تجدید نظر کن:)
۲. زبان و درست رو درست بخون.
۳. خودتو به گوشی عادت نده.
۴. آفرین که ورزش رو رها نکردی.
۵. اون اشتباهو نکن:)
۶. با مهاجرت مخالفت نکن.
۷. بیشتر با والدینت وقت بگذرون.
۸. بیشتر برای تیزهوشان درس بخون.

۱. خوب درس بخون.
۲. والدینت رو روز به روز خوشحال‌تر کن.
۳. پیشرفت کن، به جایی برس که بالاتر از اون نباشه.

• به نظرتون چه مهارت یا مهارت‌هایی لازمه که در مدارس به بچه‌ها یاد داده بشه ولی انجام نمیشه؟
مهارت بقا. مثل مسیریابی در کویر، تهیه غذا در اوضاع خطرناک. نحوه برخورد با افراد سودجو و غیره‌. توی همین جنگ، توی داستان کرونا و... این مهارت ها می‌تونست زندگی خیلی ها رو نجات بده.
حتی نحوه درست درس خوندن و سبک زندگی سالم.

• به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟ صبح زود بیدار شدن. سناریوپردازی.
• دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟ هیچی.
• تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید. نه. و قصدش رو هم ندارم فعلا.
• چه ویژگی یا ویژگی‌هایی دارید که دوست داشتید تغییر بدید؟ همونایی که خودم میدونم.
آهنگ همسفر از گوگوش.
• اگر می‌تونستید یک سوال (از آینده، گذشته، درباره علم، آدم‌ها و...) بپرسید و یک پاسخ قطعی و حقیقی بگیرید، چه سوالی می‌پرسیدید؟ چندتا می‌پرسیدم.
از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می‌روم؟

• اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟ الانشم اهمیت نداره. پزشکی/نویسندگی
• آیا دغدغهٔ تبدیل دنیا به یک جای بهتر رو دارید؟ یک راه عملی و نسبتاً ساده پیشنهاد بدید برای اینکه این دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه.
آره. بهتره از خودمون شروع کنیم‌.
در گام اول، مهربان باشید.
در گام دوم، بی تفاوت باشید! گرچه نظر نامحبوبیه.
در گام سوم، نگاهتون رو پاک نگه دارید! و یا کنید.
در گام چهارم، خودتون و افکارتون رو آپدیت نگهدارید.

• در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟  گوینده
• در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟ میانه‌رو ام
• غذا یا غذاهای مورد علاقه: زیادن. ولی عدسی غذای سبکِ خوشمزه ایه.
• یک متن از کتاب (به همراه ذکتر نام کتاب و نویسنده) یا یک شعر (به همراه ذکر نام شاعر) به سلیقهٔ خودتون بنویسید:
هر نفس آواز عشق می‌رسد از چپ و راست
ما به فلک می‌رویم عزم تماشا که راست؟

ما به فلک بوده‌ایم یار ملک بوده‌ایم
باز همان جا رویم جمله که آن شهر ماست

خود ز فلک برتریم وز ملک افزونتریم
زین دو چرا نگذریم منزل ما کبریاست

-مولانای عزیزم.

• فکر می‌کنید مهم‌ترین حسرت زندگی‌تون چیه؟ آیا در حال حاضر یا در آینده می‌تونید کاری کنید که دیگه حسرت‌تون نباشه؟ اونی باشم که باید.
• اگر تشکیل خانواده بدید، فکر می‌کنید تا چه حد شبیه به والدین‌تون خواهید بود؟ ۸۰درصد.
کتاب: پیامبر (یا پیامبر و دیوانه) از جبران خلیل جبران.

آخرین ویرایش:
اسم: آرمان
رشتهٔ تحصیلی/شغل: ریاضی و فیزیک
قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟
درس + یوتیوب شورت + تلگرام + سمپادیا + خرده‌ ریز
الآن چند سالتونه؟ یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال پیش‌تون بنویسید.
۱۷ سال
۵ سال پیش تازه وارد سمپاد شده بودم. پس نامه‌ای که مینوشتم خیلی پر و پیمون بود.
به این اشاره میکردم که روی درس هایی که دوست داره توی راهنمایی پا رو از مدرسه فراتر بذاره و براشون وقت بذاره. میگفتم دوست های بهتر و عمیق تری بسازه و تفریح های خارج از خونه داشته باشه. بعد از کرونا شنا رو ادامه بده.
به جز شنا، یه پشیمونی دیگه دارم کلا که اونم میگم انجام نده
یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال بعدتون بنویسید.
صرفا یه سری آرزوعه برای اینکه به هدف های الانم برسم
به نظرتون چه مهارت یا مهارت‌هایی لازمه که در مدارس به بچه‌ها یاد داده بشه ولی انجام نمیشه؟
مهارت اعتراض کردن و در کل ارتباط با بقیه آدما.
اینکه چطور اعتراض کنیم، نارضایتیمون رو از کار افراد مقابل ابراز کنیم و در کل باهاشون در ارتباط باشیم.
به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟
یوتیوب شورت دیدن که الان معتادش شدم تقریبا.
بهم حس این رو میده که دارم توی خونه مردم توی اروپا و آمریکا زندگی میکنم.
دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟ از چه نظر؟
تغییر خاصی حس نمیکنم
تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید.
عشق رو این همه شاعر و عارف سعی کردن توضیح بدن نتونستن.
چه ویژگی یا ویژگی‌هایی دارید که دوست داشتید تغییر بدید؟
تنبلم و خیلی کم استرس میگیرم. شاید دوست داشتم یکم بیشتر استرس میگرفتم
یک آهنگ آپلود کنید که دوست دارید دیگران با شنیدنش به یاد شما بیفتند.
ایده ای ندارم راستش
اگر می‌تونستید یک سوال (از آینده، گذشته، درباره علم، آدم‌ها و...) بپرسید و یک پاسخ قطعی و حقیقی بگیرید، چه سوالی می‌پرسیدید؟
الان اگه روی چه چیزی سرمایه‌گذاری کنم بعدا بیشترین سود رو میبرم.
مثلا آیا چیزی شبیه بیت کوین وجود داره که بعدا بگم چرا الان که ارزون بود نخریدم؟
اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟
خیلی دوست داشتم یه فضایی داشته باشم که ایده‌های عجیب خودمو پیاده کنم.
چیزایی که زندگی انسان رو فانتزی تر کنه
آیا دغدغهٔ تبدیل دنیا به یک جای بهتر رو دارید؟ یک راه عملی و نسبتاً ساده پیشنهاد بدید برای اینکه این دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه.
بله
تلاش همگانی برای پیشرفت خود و کمک به یکدیگر و عدم حسادت به یکدیگر.
در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟
جمع به جمع متفاوته ولی اکثرا هر دوش. ترجیح میدم شنونده باشم ولی
در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟
خوش‌بینی
غذا یا غذاهای مورد علاقه:
هر چیزی که توش کرفس، کدو و بادمجون نداشته باشه. و همچنین زیادی چرب هم نباشه.
انواع کباب و جوجه و جگر
انواع خورشت‌های ایرانی
انواع فست فود (اگه از جایی تهیه شه که زیاد چرب نیست)
سوشی و این جور خوراکی های نامتعارف رو هم دوست ندارم.
یک متن از کتاب (به همراه ذکتر نام کتاب و نویسنده) یا یک شعر (به همراه ذکر نام شاعر) به سلیقهٔ خودتون بنویسید:
علاوه بر پایینی، غزل های ۱۸۴ و ۲۵۵ هم قشنگن
دوش وقتِ سَحَر، از غُصّه نجاتم دادند
واندر آن ظلمتِ شب، آبِ حیاتم دادند

چه مبارک‌سَحَری بود و چه فرخنده‌شبی
آن شبِ قدر که این تازه‌براتم دادند

بعد از این رویِ من و آینهٔ وصفِ جمال
که در آن جا خبر از جلوهٔ ذاتم دادند

من اگر کامروا گشتم و خوش‌دل چه عجب؟
مستحق بودم و این‌ها به زکاتم دادند

هاتف آن روز به من مژدهٔ این دولت داد
که بِدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند

این همه شهد و شِکر کز سخنم می‌ریزد
اَجرِ صبری‌ست کز آن شاخِ نباتم دادند

همّتِ حافظ و انفاسِ سحرخیزان بود
که ز بندِ غمِ ایّام نجاتم دادند
- غزل ۱۸۳ حافظ
فکر می‌کنید مهم‌ترین حسرت زندگی‌تون چیه؟ آیا در حال حاضر یا در آینده می‌تونید کاری کنید که دیگه حسرت‌تون نباشه؟
دو سه تا چیزه.
یکی ادامه ندادن شنا که بعد کنکور میتونم دوباره ادامه بدم و امیدوارم مشکلی نباشه
یکی خوب استفاده نکردن از راهنماییه که به نظرم این هم قابل جبرانه.
اگر تشکیل خانواده بدید، فکر می‌کنید تا چه حد شبیه به والدین‌تون خواهید بود؟
نمیدونم. شاید ۷۵٪
لطفاً یک سریال یا یک فیلم یا یک کتاب (یا همه‌شون) رو پیشنهاد بدید.
بازم ایده‌ ای ندارم راستش

اسم: طاها
رشتهٔ تحصیلی / شغل: ریاضی-فیزیک / برنامه‌نویس، علاقه‌مند به شبکه و امنیت
قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟ درس خوندن، مطالعه راجع به فناوری‌های جدید
لآن چند سالتونه؟ یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال پیش‌تون بنویسید.
۱۷ سالمه. نامه هم:
سلام کودک بچه، کنجکاوی‌ت رو از دست نده، راهی که انتخاب می‌کنی از تصورت سخت‌تره ولی باحاله خوش می‌گذره تازه همون سختی‌ها هم کلی چیز بامزه بهت یاد میده، خودتو کمتر مقایسه کن، از اشتباه کردن نترس چیزای اشتباهی بهت خیلی کمک می‌کنن
واسه اهدافت و خواسته‌هات بجنگ پشیمون نمیشی به هزینه‌ش
یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال بعدتون بنویسید.
سلام عمو :))، امیدوارم هنوز به یادگیری علاقه داشته باشی، به زدن شرکت خودتت نزدیک‌تر شده باشی و تخصصی که دوست داری رو توش به نتیجه برسی. اگر موفق شدی یادت نره به کسایی که مثل گذشته خودتن کمک کنی و هواشونو داشته باشی :-"
به نظرتون چه مهارت یا مهارت‌هایی لازمه که در مدارس به بچه‌ها یاد داده بشه ولی انجام نمیشه؟
سواد مالی، تفکر انتقادی، مذاکره، مدیریت زمان، کمک‌های اولیه، مهارت حل مسئله و حقوق پایه شهروندی(!)
به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟ میشینم پشت کامپیوتر سعی می‌کنم یاد بگیرم
دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟
 هیچی
تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید.
تقریبا هرکی منو تو این سایت میشناسه میدونه من تو رابطه‌ام( @درس بخون۲😭 ) دیگه داستانشم اصلا از شیپ کن همین سایت شروع شد نیازی به تعریف کردن نداره
چه ویژگی یا ویژگی‌هایی دارید که دوست داشتید تغییر بدید؟
کمال‌گرایی بیش از حد، سخت‌گیری رو خودم، زیاد فکر کردن‌های بی‌خودی
یک آهنگ آپلود کنید که دوست دارید دیگران با شنیدنش به یاد شما بیفتند.
لینک: وطن - حمید هیراد
اگر می‌تونستید یک سوال (از آینده، گذشته، درباره علم، آدم‌ها و...) بپرسید و یک پاسخ قطعی و حقیقی بگیرید، چه سوالی می‌پرسیدید؟
موثرترین کاری که میشه کرد تا بیشترین تاثیر مثبت رو روی پیشرفت کشور و مردم گذاشت چیه؟
اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟
بنیان‌گذار یک شرکت فناوری و زیرساخت میشدم :-"
آیا دغدغهٔ تبدیل دنیا به یک جای بهتر رو دارید؟ یک راه عملی و نسبتاً ساده پیشنهاد بدید برای اینکه این دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه.
آره خب، هرکسی دانش و مهارت و درس‌هایی که گرفته رو رایگان یا با هزینه کم به ۴ تا آدمی که تواناییشو دارن یاد بده. این اتفاق روی کیفیت زندگی و اتفاقات بلند مدت به شدت تاثیر چشم‌گیری میزاره
در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟
بستگی به جمعش داره ۹۰٪ شنونده
در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟
واقع‌بین همراه با چاشنی بدبینی
همیشه خودمو واسه بدترین حالت آماده می‌کنم حالا اگر اتفاق بهتری افتاد که چه خوب نیفتاد هم من آماده به فنا رفتنم :))

غذا یا غذاهای مورد علاقه: کباب، پیتزا، پاستا، فلافل و...
یک متن از کتاب (به همراه ذکتر نام کتاب و نویسنده) یا یک شعر (به همراه ذکر نام شاعر) به سلیقهٔ خودتون بنویسید:
موفقیت را به خود نسبت می‌دهیم و شکست را به عوامل بیرونی. این همان خطای خدمت به خود است...
هنر شفاف اندیشیدن - رولف دوبلی

فکر می‌کنید مهم‌ترین حسرت زندگی‌تون چیه؟ آیا در حال حاضر یا در آینده می‌تونید کاری کنید که دیگه حسرت‌تون نباشه؟
خیلی فرصت.ها رو بخاطر شرایط مضخرف از دست دادم اما خب به نظرم هنوز میشه جبرانش کرد
حداقل امیدوارم که بشه

اگر تشکیل خانواده بدید، فکر می‌کنید تا چه حد شبیه به والدین‌تون خواهید بود؟
تلاشم اینه که تو شیوه ارتباط، گفتگو، محدودیت‌ها، طرز فکر و... بازتر رفتار کنم و کمتر واسش آسیب روانی ایجاد کنم که حداقل مثل خودم از ۱۵ سالگی زیرنظر روانپزشک نباشه 🤝
لطفاً یک سریال یا یک فیلم یا یک کتاب (یا همه‌شون) رو پیشنهاد بدید.
سریال: Mr. Robot😂😂
فیلم: Interstellar
کتاب: The little Prince

دفعه قبلی ترمه و مریم زورم کردن که دیسکوگرافی رو پر کن و من هیچ دلم نمی‌خواست، خفتم کرده بودن و تا لحظه آخر در تلاش واسه پیچوندن بودم و شکست خوردم. هنوزم خوش ندارم ولی خب، یه کوچولو دلم تنگ شد، گفتم پرش کنم:‌)

• اسم:
صبا

• رشتهٔ تحصیلی / شغل:
ریاضی فیزیک

• قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟
درس خوندن

۱۷.
بچه، می‌دونم خیلی گناه داری ولی خب، خودتو بکشی هم نمی‌تونی عادت نکنی. الکی کوفت خودت نکن فرزانگان رو. چشم به هم می‌زنی می‌بینی خرِ اندازه(:))) شدی ولی هنوز نتونستی فراموش کنی. آخرشم به خودت می‌آی می‌فهمی بهترین چیزی که تا حالا داشتی فرزانگان بوده و تو سر بچگی بیخود بیخود خودتو از آدما دور کردی و نمی‌بیننت.

ای آقا، چه انتظاری دارین از ما.

فکر نکنم اصلا قابل آموزش باشه، ولی مهارت این‌که آدما منطقی وارد یه بحث بشن و جای این‌که فقط دهنشون باز باشه و فکر کنن همه حقا گرفتنیه، فکر کنن و درک کنن و بپذیرن می‌تونن اشتباه داشته باشن، چیزیه که من هر چی می‌ریم جلوتر تو بچه‌ها کمرنگ‌تر می‌بینمش.

• به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟
بافتنی یا دستبند بافتن احتمالا.

• دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟
فهمیدم که جنگنده از فاصله نزدیک صدای مشعل ایزوگام می‌ده🙏🏻

• تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید.
e59637_-6183700927475290895_120.jpg

متاسفانه عکسی که توش دکتر کل چونه‌شونو گاز گرفته بودن پیدا نکردم.

اهمیت زیادی به همه چی دادن و حساسیت زیادی. تعارف بیخود داشتن.

حافظ - آیدا شاه‌قاسمی

• اگر می‌تونستید یک سوال (از آینده، گذشته، درباره علم، آدم‌ها و...) بپرسید و یک پاسخ قطعی و حقیقی بگیرید، چه سوالی می‌پرسیدید؟
از آینده راجع‌به خودم می‌پرسیدم.

• اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟
راه انداختن یه پرورشگاه یا مهدکودک یا هر چیزی که با بچه‌ها و تربیتشون سر و کار داشته باشه و وقت گذاشتن براشون.

بچه‌ها، بچه‌ها و تربیت و بها دادن درست بهشون به‌نظرم چیزی هست که بتونه یه جامعه رو تغییر بده.

• در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟
خیلی به جمعش بستگی داره، چون به شدت وراجم ولی تو بیشتر جمع‌ها شنونده‌م.

• در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟
اگه تعریف عینک خوش‌بینی، عینکی که @Ali pasha زدن به چشمشون و زندگی رو می‌گذرونن باشه، ابدا:))
ولی جدای از شوخی، چیزی که خیلی صریح هم گاهی بهش اشاره می‌کنم اینه که از بیخ همه چیز رو با بدبینی نگاه می‌کنم و اعتماد کردن خیلی سخته برام، ولی نسبت به اتفاقا اون‌قدرام گلام(من می‌دونستم) نیستم.

• غذا یا غذاهای مورد علاقه:
سیب‌زمینی تو هر وضعیتی، کتلت مامان و عزیز، عدس پلو، آش رشته، کشک بادمجون، گوجه بادمجون، الویه، سالاد ماکارونی، پیتزا، مرغ سوخاری و...

پیش از من و تو بسیار، بودند و نقش بستند
دیوار زندگی را، زین‌‌گونه یادگاران
شفیعی کدکنی

-----
ای کاش
آدمی وطنش را
همچون بنفشه‌ها
می‌شد با خود ببرد هر کجا که خواست

شفیعی کدکنی

• فکر می‌کنید مهم‌ترین حسرت زندگی‌تون چیه؟ آیا در حال حاضر یا در آینده می‌تونید کاری کنید که دیگه حسرت‌تون نباشه؟
اسکیت!
اگه برگردم عقب حتما شروعش می‌کنم، چون مقصر اول و آخرش خودم بودم. واسه حسرت نموندنش هم بایستی سر پیری(سال بعد) برم دنبالش که امیدوارم ازش خجالت نکشم.

حس می‌کنم هیچ وقت نمی‌تونم به خوبی اونا باشم. چون حتی تو جایگاه بچه‌شون، من همیشه اخلاقای مامان و باباهایی که بچه‌های هم‌سن و سالم ازشون ناراضین رو نسبت به خودم داشتم، برعکس مامان و بابام. می‌ترسم بچه‌هام مثل خودم نباشن و شکل اغلب بچه‌ها باشن و من یه وقت نتونم شرایط تربیت بی‌عیب و نقصی براشون فراهم کنم. چون همین الانش با وجود علاقه خیلی زیادم به بچه‌ها و ارتباط خیلی خوبم باهاشون، از درک دلیل تفاوتشون با خودم وقتی سن اونا بودم قاصرم.

نظری ندارم.

• اسم:  شادمهر
• رشتهٔ تحصیلی / شغل: ریاضی‌فیزیک
• قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟ مطالعه و موسیقی
۱۶ سالمه
نامه ای به منِ ۱۱ ساله:
تلاشتو بکن
چند سال بعد وارد مسیری میشی که بسیار زیباست و تلاشت رو می‌طلبه
سعی کن توی مطالبی که میخونی عمیق شی
موسیقی، هنر و زبان رو جدی بگیر
موسیقی و هنر به خاطر اینکه سر زنده نگهت میداره
و زبان به خاطر لزوم و مزایای بینهایتش
و در نهایت اینکه از لحظاتی به بهترین شکل استفاده کن و سعی کن لذت ببری!
به امید خدا دانشجویی و در رشته مورد علاقت تحصیل میکنی و دامنه ارتباطات خوبی داری، رزومه المپیاد داری و سودای مهاجرت و فعالیت در زمینه علاقت رو داری
موفق باشی!
سبک زندگی سالم و مدیریت مالی
• به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟ آهنگ گوش دادن

• تا حالا عاشق شدید؟ نمیدونم، شاید آره! بگذریم... D‌: تعریف کنید.
نگرانی های بیهوده ...
شیدایی؛ استاد محمدرضا شجریان
• اگر می‌تونستید یک سوال (از آینده، گذشته، درباره علم، آدم‌ها و...) بپرسید و یک پاسخ قطعی و حقیقی بگیرید، چه سوالی می‌پرسیدید؟ آیا در نهایت بشر شادتر خواهد زیست؟
• اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟ سوال سختیه! خیلی کارا هست که دوست دارم تو اون شرایط انجام بدم ولی احتمالا یا موزیسین میشدم و یا میرفتم سراغ فیزیک نظری!
• آیا دغدغهٔ تبدیل دنیا به یک جای بهتر رو دارید؟  بله یک راه عملی و نسبتاً ساده پیشنهاد بدید برای اینکه این دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه. بیشتر بیاندیشیم
• در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟ بستگی داره
• در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟ سعی میکنم خوش‌بین باشم! ولی خب احساس میکنم اغلب واقع بین باشم!
شعری از استاد فریدون مشیری با نام‌ آه باران:

ریشه در اعماق اقیانوس دارد، شاید
این گیسو پریشان کرده؛
بید وحشی باران
یا نه، دریایی ست گویی واژگونه؛
برفراز شهر؛
شهر سوگواران

هر زمانی که فرومیبارد از حد بیش
ریشه در من میدواند، پرسشی پیگیر، با تشویش؛
رنگ این شبهای وحشت را
تواند شست آیا از دل یاران؟

چشمها و چشمه ها خشکند
روشنیها محو در تاریکی دلتنگ
همچنان که نامها در ننگ

هرچه پیرامون ما، غرق تباهی شد
آه، باران
ای امید جان بیداران؛
بر پلیدیها، که ما عمری ست در گرداب آن غرقیم
آیا چیره خواهی شد؟

۸۰ درصد
کتاب: کیمیاگر؛ قلعه حیوانات؛ سپید دندان
فیلم: Interstellar؛ 12Angry men

• اسم: محمدهانی
• رشتهٔ تحصیلی / شغل: تجربی
• قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟ توی تلگرام ولگردی مینمایم.
الآن چند سالتونه؟ یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال پیش‌تون بنویسید.16
توی انتخاب دوست هات درست تصمیم گیری کن
۵‌ سال دیگه بزرگترین ضرر زندگیت رو ازشون میبینی

امیدوارم که الان توی جایی که باید باشی باشی (:D)
و اون چیزی که پنج سال پیش توی ذهنت داشتی به حقیقت پیوسته باشه

• به نظرتون چه مهارت یا مهارت‌هایی لازمه که در مدارس به بچه‌ها یاد داده بشه ولی انجام نمیشه؟ موسیقی بیشتر به ذهنم میاد
• به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟آهنگ گوش دادن
• دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟ اینکه واقعا واسه کسی مهم نیست که تو چیکار می‌کنی و چقدر تلاش میکنی و زحمت می‌کشی و لاب لاب لاب واقعا
پس کارتو بکن و از این شاخه به اون شاخه نرو و متمرکز باش

• تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید. عجب سوال خوبیه
اتفاقا جواب خوبی هم داره
نمی‌دونم:D

• چه ویژگی یا ویژگی‌هایی دارید که دوست داشتید تغییر بدید؟ خیلی کم عصبانی میشم ولی وقتی عصبانی میشم خیلی خیلی سخت میتونم خودمو کنترل کنم😭😂 این خیلی بده
ولی خب زیاد طول نمی کشه مثلاً ۵ دقیقه نهایتا

https://cdn.imgurl.ir/uploads/6865_03_-_Nostalgia_Live.mp3

• اگر می‌تونستید یک سوال (از آینده، گذشته، درباره علم، آدم‌ها و...) بپرسید و یک پاسخ قطعی و حقیقی بگیرید، چه سوالی می‌پرسیدید؟ خیلی سوال کلی ای هست نمی‌دونم چیزی به ذهنم نمیاد
• اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟ من کلا به تدریس و کار توی بیمارستان به عنوان پزشک علاقه مندم
یکیشون
زیاد فرقی ندارن

• آیا دغدغهٔ تبدیل دنیا به یک جای بهتر رو دارید؟ نشدنیه به نظرم، سعی میکنم دنیای خودمو بهتر کنم چون همیشه یک سری افراد هستن که قدرت رو به بقیه چیز ها ترجیح بدن یک راه عملی و نسبتاً ساده پیشنهاد بدید برای اینکه این دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه.
• در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟ جفتش
• در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟ مسائل زندگی بقیه سعی میکنم عینک خوش‌بینی بزنم براشون برای خودم بدبینی😂
• غذا یا غذاهای مورد علاقه: واقعا سادست ولی سیب زمینی و هات داگ😶‍🌫️
• یک متن از کتاب (به همراه ذکر نام کتاب و نویسنده) یا یک شعر (به همراه ذکر نام شاعر) به سلیقهٔ خودتون بنویسید:
واعظان کین جلوه در محراب و منبر می‌کنند
چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر میکنند
حافظ-غزل۱۹۹

• فکر می‌کنید مهم‌ترین حسرت زندگی‌تون چیه؟ آیا در حال حاضر یا در آینده می‌تونید کاری کنید که دیگه حسرت‌تون نباشه؟ حسرت نمی‌خورم
بیشتر سرزنش میکنم که چرا همچین تصمیمی گرفتم
همونی که توی نامه به ۵ سال پیشم گفتم.انتخاب دوست:)

نمیدونم اصلا بهش فکر نکردم تاحالا
فیلم
بچگونست ولی فیلم های مارول رو ببینید😂:D
ی فیلم جدا از اینا بخوام بگم interstellar
کتاب هم قلعه حیوانات جالب بود

آخرین ویرایش:
اسم: ملینا
رشتهٔ تحصیلی / شغل: ریاضی فیزیک
قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟ خواب درس
الآن چند سالتونه؟ یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال پیش‌تون بنویسید. ١٧ و نیم
عزیزکم خودت رو اذیت نکن به چیزی که میخوای می رسی به خودت فشار نیار حالت معمولی تو معادل حالت پرایم بقیه است روی پرورش استعداد هات کار کن و چیزی رو ول نکن بیا بغلم
یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال بعدتون بنویسید.نمیدونم کجایی ولی امیدوارم سعی کرده باشی به چیز هایی که آگی (پیکولا ملینا) میخواسته رسیده باشی در غیر این صورت خاک تو سرت
به نظرتون چه مهارت یا مهارت‌هایی لازمه که در مدارس به بچه‌ها یاد داده بشه ولی انجام می نمیدن؟مهارت شنیدن و منطقی بودن ولی اصولا آنقدر آموزش و پرورش نقص داره که باید همه چیز یاد بدن :))
به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟ نقاشی و خط
دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟ دوران جنگ دوره خوبی برای پیدا کردن خودم بعد از یه دوره سخت روحی بود بهم یاد داد که به خودم برگردم و به روحم اهمیت بدم
تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید. نه والا بچه چش به عاشقی؟:/
چه ویژگی یا ویژگی‌هایی دارید که دوست داشتید تغییر بدید؟ نمیدونم شاید اگر کمی برون‌گرا تر و راحت تر با بقیه کنار اومدن
یک آهنگ آپلود کنید که دوست دارید دیگران با شنیدنش به یاد شما بیفتند.ایده ای ندارم ولی آهنگ مورد علاقه م in my tears / skyfall
از آینده خودم میپرسیدم
اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟ موسیقی یا همین رشته ای که در ذهنم برای خودم شاید هم جامعه شناسی و یا بیوتکنولوژی
آیا دغدغهٔ تبدیل دنیا به یک جای بهتر رو دارید؟ یک راه عملی و نسبتاً ساده پیشنهاد بدید برای اینکه این دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه. بله زیاد هست و ایده های زیادی دارم
در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟ شنونده:)
در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟ روند مشخصی نیست ولی اخیرا بدبین و غرغرو هستم
غذا یا غذاهای مورد علاقه: پاستا، اش رشته، سوپ ورمیشل
یک متن از کتاب (به همراه ذکتر نام کتاب و نویسنده) یا یک شعر (به همراه ذکر نام شاعر) به سلیقهٔ خودتون بنویسید: گاهی سرنوشت مثل طوفان شنی است که مدام تغییر سمت می‌دهد. تو سمت را تغییر می‌دهی، اما طوفان دنبالت می‌کند. تو بازمی‌گردی، اما طوفان با تو میزان می‌شود. این بازی مدام تکرار می‌شود، مثل رقص شومی با مرگ پیش از سپیده دم. چرا؟ چون این طوفان چیزی نیست که دورادور بدمد، چیزی که به تو مربوط نباشد. این طوفان خود توست. چیزی است در درون تو؛ بنابراین تنها کاری که می‌توانی بکنی تن در دادن به آن است، یک راست قدم گذاشتن درون طوفان، بستن چشمان و گذاشتن چیزی در گوش‌ها که شن تویش نرود و گام به گام قدم نهادن در آن. در آن نه ماهی هست، نه خورشیدی، نه سمتی، و نه مفهوم زمان…
و طوفان که فرونشست، یادت نمی‌آید چی به سرت آمد و چه طور زنده مانده‌ای. در حقیقت حتی مطمئن نخواهی شد که طوفان واقعاً به سر رسیده. اما یک چیز مشخص است. از طوفان که درآمدی، دیگر همان آدمی نخواهی بود که به طوفان پانهاده بودی. معنی این طوفان همین است.
هاروکی موراکامی
خیلی از استعداد هام رو رها کردم که باید دوباره بهشون بپردازم از طرفی بازه ای جا زدم و باید به مسیر برگردم
اگر تشکیل خانواده بدید، فکر می‌کنید تا چه حد شبیه به والدین‌تون خواهید بود؟ نمیدونم شاید شصت درصد
• لطفاً یک سریال یا یک فیلم یا یک کتاب (یا همه‌شون) رو پیشنهاد بدید
سریال Dark و سینمایی هم فیلم جنگ ستارگان و...
کتاب زیادن ولی کتاب مورد علاقه ی خودم کافکا در ساحل :)

آخرین ویرایش:
• اسم: عسل
• رشتهٔ تحصیلی / شغل: ریاضی
• قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟ درس، چَت، خواب
• الآن چند سالتونه؟ یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال پیش‌تون بنویسید. ۱۷، راهی که داری میری تهش هیچی نیست، باید از همین موقع شروع بکنی به عوض کردن زندگیت، و، به طرز عجیبی واقعی، {زندگی همین لحظه هاییه که منتظری بگذرن}
• یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال بعدتون بنویسید.همه ی نشدن ها فدای سرت، لیاقت بخشیده شدن رو داری، برای واقعی، فقط خودت رو ببخش
• به نظرتون چه مهارت یا مهارت‌هایی لازمه که در مدارس به بچه‌ها یاد داده بشه ولی انجام نمیشه؟ چگونگی برقراری ارتباط اجتماعی، توانایی تعقل و تشخیص درست و غلط
• به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟ دیدن ابرو ماه
• دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟ چه تغییری رو نمیتونم توضیح بدم، ولی اره به چیزایی ایجاد کرد
• تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید. نوپ، البته من عشق رو خیلی چیز مقدس و عجیبی می‌دونم نمی‌دونم اصلا یه روز به اون چیز آرمانی‌ای که تو ذهنمه میرسم یا نه
• چه ویژگی یا ویژگی‌هایی دارید که دوست داشتید تغییر بدید؟ تلاش برای دختر/آدم خوب بودن رو بذارم کنار، خوبه سعی کنی آدم خوبی باشی، ولی بخاطرش دارم عسل درونمو میکشم
• یک آهنگ آپلود کنید که دوست دارید دیگران با شنیدنش به یاد شما بیفتند. شهزاده ی رویای من شاید تویی
• اگر می‌تونستید یک سوال (از آینده، گذشته، درباره علم، آدم‌ها و...) بپرسید و یک پاسخ قطعی و حقیقی بگیرید، چه سوالی می‌پرسیدید؟ خودم آخر آخرش پشیمون میشم؟
• اگر سرمایه، شرایط، پول و نظر دیگران هیچ اهمیتی نداشتند، چه شغلی رو انتخاب می‌کردید؟ بازیگری
• آیا دغدغهٔ تبدیل دنیا به یک جای بهتر رو دارید؟ امیدی به بهتر شدن وضعیت موجود ندارم
یک راه عملی و نسبتاً ساده پیشنهاد بدید برای اینکه این دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه.
• در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟ شنونده
• در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟ احتمالا بدبینی
• غذا یا غذاهای مورد علاقه: خانواده فست‌فودیان 🧘🏻‍♀️ خورشت بادمجون و قرمه سبزی 🧘🏻‍♀️
• یک متن از کتاب (به همراه ذکتر نام کتاب و نویسنده) یا یک شعر (به همراه ذکر نام شاعر) به سلیقهٔ خودتون بنویسید: همیشه یادت باشه که تو ارزش داری، تو مهمی، تو عزیزی، و چیزی رو به دنیا اضافه میکنی که هیچکس دیگه ای از پسش بر نمیاد(پسرک موش کور روباه و اسب، چارلی مکسی)
• فکر می‌کنید مهم‌ترین حسرت زندگی‌تون چیه؟ آیا در حال حاضر یا در آینده می‌تونید کاری کنید که دیگه حسرت‌تون نباشه؟ میتونم کاری کنم دیگه نباشه، ولی میتونم با عواقبش کنار بیام؟ نمی‌دونم
• اگر تشکیل خانواده بدید، فکر می‌کنید تا چه حد شبیه به والدین‌تون خواهید بود؟ نمی‌دونم، سوال سختیه، ولی خب، نمیتونی شبیه نشی، تو بعضی چیزا اره، تو بعضی چیزا نه
• لطفاً یک سریال یا یک فیلم یا یک کتاب (یا همه‌شون) رو پیشنهاد بدید. سریال Once upon a time
فیلم I, Tonya

آخرین ویرایش:
• اسم: آرمیتا
• رشتهٔ تحصیلی / شغل: کلاس هفتم :)
• قسمت زیادی از روزتون رو مشغول چه کاری هستید؟ تلف کردن وقت:(( ،حرف زدن در مورد ایده های یهوییم با چت جپت و پیدا کردن رود مپاشون،بر گشادی خود غلبه میکنم و محض رضای خدا یکم کد میزنم،شروع کردن چیزای جدید.
• الآن چند سالتونه؟ یک نامهٔ کوتاه به خودِ ۵ سال پیش‌تون بنویسید.13 سالمه.
نامه به آرمیتای8ساله:
سلام خوبی؟! احتمالا خوبی چون هنوز بچه ای.ببین بچه یسری فرصت ها پیش رو داری که اگه پیگیریشون کنی زندگیت خیلییی قشنگتر و مفید تر میشه پس لطفا این یبار یه گوشت در یه گوشت دروازه نباشه به حرف اون یارو توجه کن و اون کارو زودتر شروع کن،به نفعته.راه جالبی پیش رو داری فکر نکن بزرگ شدن جالبه و حداقل یبارم که شده تو لحظه زندگی کن و انقد خودتو با کسایی که n سال ازت بزرگترن مقایسه نکن.نگاه نکن مامان بابا چیمیخوان ببین خودت چیمیخوای.اینو خیلی جدی دارم بهت میگم حداقل تو اون سن تایمتو فدای درس خوندن نکن،در اینده جاهایی هست که مجبور باشی واسشون درس بخونی.بد آموزی داره ولی درس نخون و از زندگی لذت ببر اون ورزش کوفتیو هم ول نکننن. کتاب خوندنتو دوسدارم ادامش بده و ول نکن در آینده یه طور دیگه قراره بدردت بخوره.

نامه به آرمیتای 18ساله:
سلاامم چطوری بزرگ؟!مدال المپ گرفتی یا داری برای کنکور میخونی؟اگه گرفتی که ایول اگرم نگرفتی(فحش به دلایل امنیتی نوشته نمیشود :-").تونستی اولین درآمدتو کسب کنی؟باهاش چی خریدی؟اونو راه انداختی؟اگه اره الان احتمالا 4-5 ساله داریش:) خوشگذشت بهت توی اون؟به چیزی که میخوای چند درصد نزدیک شدی؟بالاخره تونستی راهتو پیدا کنی؟ببین میدونم من خیلی آدم جالبی نبودم و ریدم تو زندگیت ولی امیدوارم منو ببخشی:)

ارتباط گرفتن با آدمای مختلف،فراهم کردن بیسیک ترین چیزای مورد نیاز برای زندگی،طرز فکر انتقادی،مدیریت پول و زمان،فکر کردن(متاسفانه ما توی نظام آموزشی حفظ کردن یاد میدیم نه فکر کردن!)
• به چه فعالیت ساده و پیش پا افتاده‌ای، خیلی زیاد علاقه دارید به طوری که بهتون احساس زنده بودن میده؟ حرف زدن درمورد ایده هایی که به ذهنم میاد و پیدا کردن راه رسیدن بهشون واقعا حالمیده.
• دوران جنگ و فشارهای اون، چه تغییری در دیدگاه‌ها و طرز تفکر شما ایجاد کرد؟ تغییری حس نمیکنم.
• تا حالا عاشق شدید؟ D‌: تعریف کنید. نه و ترجیح میدم هیچوقت تجربش نکنم.
• چه ویژگی یا ویژگی‌هایی دارید که دوست داشتید تغییر بدید؟ بیخیالی (نسبتم به تمام اتفاقات زندگیم یه حالت به چپم طوری دارم)،ادامه ندادن،فکر کردن بی مورد.
• یک آهنگ آپلود کنید که دوست دارید دیگران با شنیدنش به یاد شما بیفتند. ایده ای ندارم واقعیت.
آیا درنهایت بشر به اون آزادی واقعی میرسه؟
دوسندارم فقط یه شغل داشته باشم.اگه رژیم تغییر کرده بود میرفتم تو حوزه نظامی،استارتاپ ران میکردم یا شایدم سیاستمدار میشدم.
آره،پذیرفتن انسانها،یادگیری و آموزش،تفکر.
• در جمع‌ها معمولاً شنونده هستید یا گوینده؟ بستگی داره واقعا.
• در نگاه به مسائل زندگی معمولاً عینک بدبینی دارید یا عینک خوش‌بینی؟ خوش بین نیستم زیاد.بیشتر ترکیب واقع بینی با بدبینی.
• غذا یا غذاهای مورد علاقه: من به جز یه تعداد محدودی بقیه غذاهارو دوسدارم،کلا آدم خوش غذاییم.
عام شاید این؟ "همه‌چیز به انسان بستگی دارد و انسان همه‌چیز را به گردن شرایط می‌اندازد." جنایت و مکافات-داستایوفسکی.
3-4 سال پیش یسری فرصت ها و پیشنهاد ها داشتم که نشد که بشه به دلایلی.فکر کنم آره،زمان بیشتری میبره ولی یه بخش خوبیش قابل جبرانه.البته امیدوارم...
نه در تشکیل خانواده و نه در تربیت فرزندان از روش اونها استفاده نمیکنم.
سریال: اهل سریال نیستم شاید کلا تو عمرم یدونه سریالو کامل دیده باشم ولی ونزدی باحاله.
فیلم: inception و هری پاتر.
کتاب: میخوام 1984 رو شروع کنم بخونم پس همینو پیشنهاد میدم:))

آخرین ویرایش:
Back
بالا