• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی ریحونِ خشکیده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع riαꪀα
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

riαꪀα

یک ریحون خشکیده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1407
سلالالالالام
خب باتوجه به اینکه این آزمون مازی که الان زدم رو گند زدممم و حتی نمیخوام بهش فکر کنم تصمیم گرفتم اینجارو بسازم بلکه تا جمعه هفته دیگه یه فرجی بشه و من آزمون اصلی رو اینجوری گند نزنم
خب امروز فقط میخوام آزمون رو تحلیل کنم و جاهایی که غلط داشتم رو توی هفته دیگه می چینم تا هم بخونمشون هم ازشون تست بزنم
اگه دنبال یکی هستین که هر وقت می بینینش با خودتو بگین "خداروشکر من عقل و هوش دارم" اینجارو پیگیری کنید ، مرسی خداحافظ

خب مثل اینکه نتیجه آزمون اونقدرا بد نبود ولی سایتش جوابام رو جا به جا وارد کرده بود ، خانومه بهم گفت در طول آزمون سایت رو رفرش کنم تا جوابام درست ثبت بشه ولی احساس میکنم جواب نمیده ، اگه شما تجربه ای دارین بگین
خب دیروز زیست و فیزیکش رو تحلیل کردم امروز فقط باید شیمی و ریاضیش رو تحلیل کنم ، مباحثی که دوباره باید بخونم رو هم میام اینجا می نویسم

خب دوستان اینم از چیزایی که دوباره میخوام یه مرور سریع بکنم تا پنج شنبه هفته دیگه و اگه وقت شد تست هم بزنم ازشون
پنج شنبه هم آزمون پارسال ماز رو میدم
زیست
کودها ، یاخته های بافت زمینه ای ، فصل ۷ ، حجم های تنفسی ، گلبول قرمز ، شکل غدد دهانی و مجاری لنفی ، لایه های نای ، ساختار غدد معده ، ساختار کربوهیدارت و ..

فیزیک
واحد یکاها ، آب و جیوه در لوله مویین ، انبساط ها ، مسائل گرمای ویژه و ظرفیت گرمایی

شیمی
تمرین نوشتن آرایش الکترونی عنصر های ردیف ۴ جهت سریع تر شدن ، رسم ساختار لوییس ترکیبات ، مرور جزوه استوکیومتری مصلایی ، نمودار انحلال پذیری نمک ها و گازها ، فرآند هابر ، کاربرد گازها

ریاضی
قوانین مجموعه ها ، اتحاد چاق و لاغر ، حل معادله درجه دوم ، تعیین علامت ، نامعادلات ، وارد کردن جزوه انتقال تابع

آخرین ویرایش:
مطالب زیست رو کااامل خوندم و ۷۰ تا تست هم از جاهایی که مونده بود تست زدم
آزمونم عقب افتاد و الان چیل می کنیم و با آرامش یوتیوب گردی می کنی-
نمونه بارز ۴ ساعت درس خوندن و ۶۰ سال استراحت کردن:

خب دوستان اینم از چیزایی که دوباره میخوام یه مرور سریع بکنم تا پنج شنبه هفته دیگه و اگه وقت شد تست هم بزنم ازشون
پنج شنبه هم آزمون پارسال ماز رو میدم
زیست
کودها ، یاخته های بافت زمینه ای ، فصل ۷ ، حجم های تنفسی ، گلبول قرمز ، شکل غدد دهانی و مجاری لنفی ، لایه های نای ، ساختار غدد معده ، ساختار کربوهیدارت و ..

فیزیک
واحد یکاها ، آب و جیوه در لوله مویین ، انبساط ها ، مسائل گرمای ویژه و ظرفیت گرمایی

شیمی
تمرین نوشتن آرایش الکترونی عنصر های ردیف ۴ جهت سریع تر شدن ، رسم ساختار لوییس ترکیبات ، مرور جزوه استوکیومتری مصلایی ، نمودار انحلال پذیری نمک ها و گازها ، فرآند هابر ، کاربرد گازها

ریاضی
قوانین مجموعه ها ، اتحاد چاق و لاغر ، حل معادله درجه دوم ، تعیین علامت ، نامعادلات ، وارد کردن جزوه انتقال تابع
دیشب یادم رفت گزارشکار بدممممم
ریاضیارو مرور کردم همه شون رو
از فصل یک هم ۷۰ تا تست زدم چون ۱۶ مرداد ازش امتحانه
ولییی لامصب تموم نمیشههه😭
چون دیر خریدم کتابمو فقط همین فصل یک و سه (چون ازش بدم میاد) بیشترش مونده
بقیه شون تقریبا تمومه
ولی چه کنم که باید فصل ۳ رو هم بلد باشم با اینکه خیلی نفرت انگیزه
هر وقت تمومش کردم به خودم جایزه میدم
امروزم شیمی هارو میخونم
هورااا

Back
بالا