• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کرنل و بوت لودر من Nirasm

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ArmanBadpa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اسم سیستم عامل کدوم بهتره

• Nirasm

رای‌ها: 7 87.5%
  • CoreShell

رای‌ها: 1 12.5%

• رای‌دهندگان
    8

ArmanBadpa

مجهز به ADHD
کنکوری 1406
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
نیویورک ، پایتخت استرالیا
سال فارغ التحصیلی
1406
مدال المپیاد
نیاوردم والا
سلام به همگی. احتمالا منو بشناسید دیروز عضو این سایت شدم با موضوع ورودی کیبورد :( که یکی از دوستان راهنماییم کرد و راه افتاد. حدود 2 سال پیش که 14 سالم بود شروع کرده بودم با سی شارپ و Cosmos OS یک سیستم عامل بسازم به نام Weliua که بخاطر اینکه خیلی محدودیت ها داشت و کاملا هم آماده با سی شارپ نوشته می شد و عملا برنامه نویس هنر خاصی به جز چینش ساختار ui سیستم عامل برای کاربر پیاده نمیکرد، ولش کردم. پس تصمیم گرفتم یک بوت لودر و کرنل از صفر با اسمبلی بنویسم. یکسری مفاهیم و مباحث ابتدایی از اسمبلی رو یاد گرفتم. شروع کردم با دیباگ ام اس داس ور رفتن. اخرش که یکسری چیزا رو یاد گرفتم شروع کردم بوت لودر و کرنلم رو بنویسم که الان خدایی ابتداییه و خیلی باگ داره بخاطر همینا اول اسمشو گذاشته بودم باگ بیس :| بعد دیدم خب باگ توی دنیای برنامه نویسی نباشه کلا دنیای کامپیوتر دارک میشه پس باگ ها هستن که دنیا رو رنگی رنگی میکنن ( فعکککک نکنم) اخرش تصمیم گرفتم بجای باگ بیس اسمشو بذارم کورشل او اس. هنوز هم که کرنلم کار خاصی مثل مدیریت اتومات حافظه و سی پی یو رو انجام نمیده اما خب فعلا ران میشه و میتونه ورودی بگیره و هیچ پاسخی نده ( جواب ابلهان خاموشیست). عکسشو پایین میذارم
https://uploadkon.ir/uploads/d44a01_26scr.jpg

آخرین ویرایش:
سلام به همگی. احتمالا منو بشناسید دیروز عضو این سایت شدم با موضوع ورودی کیبورد :( که یکی از دوستان راهنماییم کرد و راه افتاد. حدود 2 سال پیش که 14 سالم بود شروع کرده بودم با سی شارپ و Cosmos OS یک سیستم عامل بسازم به نام Weliua که بخاطر اینکه خیلی محدودیت ها داشت و کاملا هم آماده با سی شارپ نوشته می شد و عملا برنامه نویس هنر خاصی به جز چینش ساختار ui سیستم عامل برای کاربر پیاده نمیکرد. پس تصمیم گرفتم یک بوت لودر و کرنل از صفر با اسمبلی بنویسم. یکسری مفاهیم و مباحث ابتدایی از اسمبلی رو یاد گرفتم. شروع کردم با دیباگ ام اس داس ور رفتن. اخرش که یکسری چیزا رو یاد گرفتم شروع کردم بوت لودر و کرنلم رو بنویسم که الان خدایی ابتداییه و خیلی باگ داره بخاطر همینا اول اسمشو گذاشته بودم باگ بیس :| بعد دیدم خب باگ توی دنیای برنامه نویسی نباشه کلا دنیای کامپیوتر دارک میشه پس باگ ها هستن که دنیا رو رنگی رنگی میکنن ( فعکککک نکنم) اخرش تصمیم گرفتم بجای باگ بیس اسمشو بذارم کورشل او اس. هنوز هم که کرنلم کار خاصی مثل مدیریت اتومات حافظه و سی پی یو رو انجام نمیده اما خب فعلا ران میشه و میتونه ورودی بگیره و هیچ پاسخی نده ( جواب ابلهان خاموشیست). عکسشو پایین میذارم
https://uploadkon.ir/uploads/d44a01_26scr.jpg
سلام سلام
پروژه‌ای عالیه و بی‌نظیره، یه فردی با سن تو هیچ وقت نمی‌تونه به این حد درک از اسمبلی و مفاهیم سطح پایین برسه. ماشاالله واقعا
ولی دو نکته بنظرم از ویندوز ایکس‌پی استفاده نکنید بهتره، اگه بخاطر نوستالژی هست درسته کار باحالیه و دستتو توی مراحل بعدی می‌بنده چونکه VMX ها دیگه توی ویندوز ایکس‌پی ساپورت نمی‌شن.
می‌تونی به لینوکس مهاجرت کنی، خیلی ساده‌تر و بهتر و البته تکنولوژی های بیشتری برات هست.
دوم اینکه اسمبلی خیلی زبان سختیه و زجرکشی می‌کنه آدمو
قطعا بعداً هرچی اسمبلی الان یادگرفتی از یادت می‌ره بخاطر سینتکس‌(سینتکس‌ که ندارن ولی خب) پیچیده‌اش
نیازی به اسمبلی نداری مگه بخوای سیستم‌عامل‌ت با سرعت نور رقابت کنه یا دلت چالش بخواد:))
اسمبلی تهش توی بوت لودر و یکسری درایور های پایه بدردت‌ می‌خوره و بقیش با سی ویا راست اگه بخوای امن تر باشه کارت راه میفته‌.
من خودم توی دوران جاهلیتم یه سیستم‌عاملی نوشتم با Cosmos OS به اسم Mojo OS و به درک خیلی خوبی توی ILL2CPU رسیده بودم ولی چون استفاده کردن از زبان های سی و سی‌پ‌پ‌ تقریبا غیرممکن بود ازش دور شدم‌‌.
ولی اگر می‌خوای یه سیستم عامل بنویسی اگر قراره از اسمبلی استفاده کنی آخر عاقبت نداره و خیلیی سخته بهتره بری سمت کاسموس‌
اگر می‌تونی سی یاد بگیری که خیلی بهتر.
با سی خیلی دستت بازه. من تونستم یه سیستم عامل با سی بسازم که تقریبا همون قابلیت های Mojo OS رو داشت با زمان خیلی کم‌تر و راحت‌تر
اما سی بازم یادگیریش سخت تره.

بهرحال خوشحال می‌شم پروژه‌ت رو ادامه بدی، آفرین واقعا دمت گرم.
پرقدرت ادامه بده

سلام سلام
پروژه‌ای عالیه و بی‌نظیره، یه فردی با سن تو هیچ وقت نمی‌تونه به این حد درک از اسمبلی و مفاهیم سطح پایین برسه. ماشاالله واقعا
ولی دو نکته بنظرم از ویندوز ایکس‌پی استفاده نکنید بهتره، اگه بخاطر نوستالژی هست درسته کار باحالیه و دستتو توی مراحل بعدی می‌بنده چونکه VMX ها دیگه توی ویندوز ایکس‌پی ساپورت نمی‌شن.
می‌تونی به لینوکس مهاجرت کنی، خیلی ساده‌تر و بهتر و البته تکنولوژی های بیشتری برات هست.
دوم اینکه اسمبلی خیلی زبان سختیه و زجرکشی می‌کنه آدمو
قطعا بعداً هرچی اسمبلی الان یادگرفتی از یادت می‌ره بخاطر سینتکس‌(سینتکس‌ که ندارن ولی خب) پیچیده‌اش
نیازی به اسمبلی نداری مگه بخوای سیستم‌عامل‌ت با سرعت نور رقابت کنه یا دلت چالش بخواد:))
اسمبلی تهش توی بوت لودر و یکسری درایور های پایه بدردت‌ می‌خوره و بقیش با سی ویا راست اگه بخوای امن تر باشه کارت راه میفته‌.
من خودم توی دوران جاهلیتم یه سیستم‌عاملی نوشتم با Cosmos OS به اسم Mojo OS و به درک خیلی خوبی توی ILL2CPU رسیده بودم ولی چون استفاده کردن از زبان های سی و سی‌پ‌پ‌ تقریبا غیرممکن بود ازش دور شدم‌‌.
ولی اگر می‌خوای یه سیستم عامل بنویسی اگر قراره از اسمبلی استفاده کنی آخر عاقبت نداره و خیلیی سخته بهتره بری سمت کاسموس‌
اگر می‌تونی سی یاد بگیری که خیلی بهتر.
با سی خیلی دستت بازه. من تونستم یه سیستم عامل با سی بسازم که تقریبا همون قابلیت های Mojo OS رو داشت با زمان خیلی کم‌تر و راحت‌تر
اما سی بازم یادگیریش سخت تره.
بهرحال خوشحال می‌شم پروژه‌ت رو ادامه بدی، آفرین واقعا دمت گرم.
پرقدرت ادامه بده
درود بر شما مهندس.
خیلی ممنون بابت نظر لطفتون. بله واقعا اسمبلی یه لول دیگست از نظر پیچیدگی :) و بله اتفاقا کاملا درسته من از ویندوز ایکس پی بخاطر نوستالژی بودنش استفاده میکنم و چون از کمترین سن با ویندوز ایکس پی کار کردم باهاش خیلی راحت ترم تا ویندوز 10 یا 11.و اینکه چشم حتما سعی میکنم به لینوکس مهاجرت کنم که خیلی دستم بازه در کار باهاش. و تلاش میکنم پروژه ام رو با سی یا راست سینک کنم که بتونم خیلی راحت تر کد بزنم. بازم بابت نظر و پیشنهادتون خیلی متشکرم.

آخرین ویرایش:
  • دابل‌لایک
امتیازات: Mojo
درود بر شما مهندس.
خیلی ممنون بابت نظر لطفتون. بله واقعا اسمبلی یه لول دیگست از نظر پیچیدگی :) و بله اتفاقا کاملا درسته من از ویندوز ایکس پی بخاطر نوستالژی بودنش استفاده میکنم و چون از کمترین سن با ویندوز ایکس پی کار کردم باهاش خیلی راحت ترم تا ویندوز 10 یا 11.و اینکه چشم حتما سعی میکنم به لینوکس مهاجرت کنم که خیلی دستم بازه در کار باهاش. و تلاش میکنم پروژه ام رو با سی یا رابی سینک کنم که بتونم خیلی راحت تر کد بزنم. بازم بابت نظر و پیشنهادتون خیلی متشکرم.
خواهش می‌کنم:GreenHeart خیلی هم عالی.
پیشنهاد من این هست که از سی و راست باهم استفاده کنی.
و اینکه پروژه ت رو توی گیت‌هاب‌هم بذار تا شاید کسی مشارکت کرد.
اگر کمکی هم خواستید بگو خوشحال می‌شم کمک کنن

خواهش می‌کنم:GreenHeart خیلی هم عالی.
پیشنهاد من این هست که از سی و راست باهم استفاده کنی.
و اینکه پروژه ت رو توی گیت‌هاب‌هم بذار تا شاید کسی مشارکت کرد.
اگر کمکی هم خواستید بگو خوشحال می‌شم کمک کنن
بله حتما در گیتهابم قرار میدم. ادرس گیتهابم github.com/Alendra405 هست و پروژه های قبلیم در خصوص کوانتوم کامپیوتینگ بود.
دست شما درد نکنه حتما کمکی لازم بود بی تعارف همینجا مینویسم

آخرین ویرایش:
  • دابل‌لایک
691409_26Screenshot-9-.png

دیگه کرنلم رو طوری نوشتم که بعد از هر اینتر ورودی رو دوباره برمیگردونه.
بالاخره دیگه جواب ابلهان خاموشی نیست😀

ولی دکمه backspace رو نمیدونم کد اسکیش چی هست
@Hriend شما میدونی کد اسکیش چی هست؟

به دلایلی دارم سیستم عامل رو دیرتر توسعه میدم
تازه دکمه backspace رو تعریف کردم که کاراکتر ها رو پاک کنه و ویدیوشو توی لینک زیر آپلود کردم. از اونجایی که با ویندوز xp دارم کار میکنم همین الان واسه همین نتونستم اسکرین رو رکورد کنم پس فقط 4 تا اسکرین شات گرفتم و با windows movie maker تبدیل به فیلمش کردم
https://uploadkon.ir/uploads/f18e15_26movie-0001.zip

516120_26Untitled.png

الان یکم بهتر شد!
الان بجای اینکه مثل سیستم عامل های کامندی سنتی متن ها رو زیر هم چاپ کنه، خروجیو رو به روی ورودی و ورودی ها رو زیر هم چاپ میکنه
یکم باگ توی بک اسپیس هم داشت که اگر بک اسپیس میخورد متن پاک می شد و اگر ادامشو تایپ میکردید روی تصویر نشون میداد ولی ادامشو ذخیره نمیکرد که مشکل از رجیستر bx بود.

میخوام اسم سیستم عاملم رو تغییر بدم اگه مایلید در نظرسنجی شرکت کنید.

• دابل‌لایک
امشب داشتم به مرتب کردن کرنلم فکر میکردم و داشتم دستور nirac رو مینوشتم که اجازه میداد کدنویسی با زبان nirax انجام بدی توی سیستم عامل. که دیدم اینطوری با فایل ها و سگمنت و افست ها ور رفتن کمی زمان بر و حوصله سر بره پس با ویژوال استودیو 2010 یک نرم افزار مختص سیستم عامل خودم ( و کامپیوتر خودم ) رو نوشتم به نام نیرینک (nirync) که برای مرتب سازی میتونم کرنل و دیگر اجزای پروژمو (بجر بوت لودر) توی پوشه syncf قرار بدم و با اجرای فایل بیلدر ( بیلدر من یک فایل .bat هست که پروژه رو اجرا میکنه)، علاوه بر اجرای پروژه، نیرینک رو ران میکنه و نیرینک خیلی ساده فقط فایل های اضافی رو با کرنل ادغام میکنه و بعد پروژه ران میشه همین!
میدونم امنیت کرنلم میاد پایین اما چه میشود کرد.
ویدیوش
https://uploadkon.ir/uploads/be8e24_26Video-2026-07-24-1.zip

• دابل‌لایک
Back
بالا