- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی 2
- شهر
- نیویورک ، پایتخت استرالیا
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
- مدال المپیاد
- نیاوردم والا
سلام به همگی. احتمالا منو بشناسید دیروز عضو این سایت شدم با موضوع ورودی کیبورد
که یکی از دوستان راهنماییم کرد و راه افتاد. حدود 2 سال پیش که 14 سالم بود شروع کرده بودم با سی شارپ و Cosmos OS یک سیستم عامل بسازم به نام Weliua که بخاطر اینکه خیلی محدودیت ها داشت و کاملا هم آماده با سی شارپ نوشته می شد و عملا برنامه نویس هنر خاصی به جز چینش ساختار ui سیستم عامل برای کاربر پیاده نمیکرد، ولش کردم. پس تصمیم گرفتم یک بوت لودر و کرنل از صفر با اسمبلی بنویسم. یکسری مفاهیم و مباحث ابتدایی از اسمبلی رو یاد گرفتم. شروع کردم با دیباگ ام اس داس ور رفتن. اخرش که یکسری چیزا رو یاد گرفتم شروع کردم بوت لودر و کرنلم رو بنویسم که الان خدایی ابتداییه و خیلی باگ داره بخاطر همینا اول اسمشو گذاشته بودم باگ بیس
بعد دیدم خب باگ توی دنیای برنامه نویسی نباشه کلا دنیای کامپیوتر دارک میشه پس باگ ها هستن که دنیا رو رنگی رنگی میکنن ( فعکککک نکنم) اخرش تصمیم گرفتم بجای باگ بیس اسمشو بذارم کورشل او اس. هنوز هم که کرنلم کار خاصی مثل مدیریت اتومات حافظه و سی پی یو رو انجام نمیده اما خب فعلا ران میشه و میتونه ورودی بگیره و هیچ پاسخی نده ( جواب ابلهان خاموشیست). عکسشو پایین میذارم
https://uploadkon.ir/uploads/d44a01_26scr.jpg
که یکی از دوستان راهنماییم کرد و راه افتاد. حدود 2 سال پیش که 14 سالم بود شروع کرده بودم با سی شارپ و Cosmos OS یک سیستم عامل بسازم به نام Weliua که بخاطر اینکه خیلی محدودیت ها داشت و کاملا هم آماده با سی شارپ نوشته می شد و عملا برنامه نویس هنر خاصی به جز چینش ساختار ui سیستم عامل برای کاربر پیاده نمیکرد، ولش کردم. پس تصمیم گرفتم یک بوت لودر و کرنل از صفر با اسمبلی بنویسم. یکسری مفاهیم و مباحث ابتدایی از اسمبلی رو یاد گرفتم. شروع کردم با دیباگ ام اس داس ور رفتن. اخرش که یکسری چیزا رو یاد گرفتم شروع کردم بوت لودر و کرنلم رو بنویسم که الان خدایی ابتداییه و خیلی باگ داره بخاطر همینا اول اسمشو گذاشته بودم باگ بیس
بعد دیدم خب باگ توی دنیای برنامه نویسی نباشه کلا دنیای کامپیوتر دارک میشه پس باگ ها هستن که دنیا رو رنگی رنگی میکنن ( فعکککک نکنم) اخرش تصمیم گرفتم بجای باگ بیس اسمشو بذارم کورشل او اس. هنوز هم که کرنلم کار خاصی مثل مدیریت اتومات حافظه و سی پی یو رو انجام نمیده اما خب فعلا ران میشه و میتونه ورودی بگیره و هیچ پاسخی نده ( جواب ابلهان خاموشیست). عکسشو پایین میذارمhttps://uploadkon.ir/uploads/d44a01_26scr.jpg
آخرین ویرایش:

خیلی هم عالی.