• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درک ناپذیر

کارتون هایی که توش دیالوگ نداره

دوست شدن بایکی صرفا بخاطر منافع شخصی
طبیعتا بخش عظیمی از دوستی باید از روی احساسات باشه نه منطق.
و اگر بخاطر منافع شخصیت وارد دوستی بشی حسادت به دوست هم به وجود میاد که کار غیر اخلاقی ایه.

کسایی که مواد مخدر،مشروبات الکلی یا حتی سیگار رو میان به بقیه تعارف میکنن یا تبلیغ میکنن

استرس زیاد خاورمیانه ای بودن

هیچوقت آدمایی که زود عصبانی و یا ناراحت میشن رو درک نکردم
این که برای هر چیز ساده ای بدون فکر کردن و تحلیل کردن و به تعداد زیاد عصبانی بشن و توهین کنن تو کتم نمیره
خب عزیز روی خودت مسلط باش یکم

آدم هایی که برای تعویق جنوب خودشون رو میکشن که ای وای وای وای چرا ما تعویق نخوردیم?ما هم استرس و بلا بلا بلا داریم!
درسته عزیز من قانونا باید همه تعویق میخوردیم که نشد ولی اینکه به بچه های جنوب فحش میدی و اون ها رو مقصر میدونی ثابت میکنه که از نظر شعور و عقل هیچ فرقی با اون مسئولی که باعث این وضعیت شده نداری🥰

هیچوقت درک نکردم بچه ها تو کار بزرگ ها دخالت کردن رو

یه چیزی هست بین مردم ایران
که فکر میکنن هر کی ماشین شاسی بلند داره خیلی پولداره
بعد تناقض اینجاست که یارو جک s3 داره میگن وای پسره شاسی بلند داره
یکی دیگه پورشه کاین داره و اونم میگن وای پسره شاسی بلند داره !
واقعا درک نمیکنم چرا ملت اینجوری ان
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

و راستی اینکه یکی اخبار سلبریتی ها رو دنبال کنه هم به نظرم واقعا ازار دهنده و نشان دهنده زوال عقله
به این شکلی که وااای امروز گلزار دستبندش چیبود و ....
اینکه هر کدومشون با کیا بودن و ...
کلا این از نظر من زوال عقله
. از یه حدی بیشترش برای بازیکن های فوتبال هم هست
مثلا فلانی قبلا با باباش دعواش شده و ....
تا یه حدیش که مثلا یارو میخواد بره کدوم باشگاه و اینا منطقیه ها
ولی از یه جایی به بعد نه واقعا نیست

آخرین ویرایش:
اینایی که نوشتن «هرکس بالاخره یه اعتقادی داره» یا خود «دین» رو مشکل دونستن. مشکل اصلا از دین‌دار بودن نیست. من کثیف‌ترین آدم‌ها رو هم بین آدم‌های ظاهرا دین‌دار دیدم، هم بین آدم‌های بی‌دین. مهربون‌ترین و ساده‌ترین آدم‌ها رو هم همین‌طور. همه‌چیز رو انقدر ساده نکنید. من اصلا درباره‌ی سیاست حرف نزدم. درباره‌ی اعتقادات شخصی و مذهبی حرف زدم. کسی که بخواد به اسم دین سوءاستفاده کنه، می‌کنه. می‌دونم خیلیا هم با حرفم مخالفن.

با کفش وارد شدن به خونه یا هرجایی که بقیه کفش درمیارن یا مثل زیرانداز توی پیک‌نیک
آخه چطور؟ مگه شما توی ایران به دنیا نیومدین ؟ اصلاً توی فیلما دیدین چرا آخه دقیقاً درک نمیکنم با اون کفش هرجایی رفتی میای میذاری رو تخت /مبل
افراطی بودن
تکرار جمله ی «هنز نزد ایرانیان است و بس» گنجور در بخش نظرات کلی توضیحات و نوشته هست من کاربردی که مردم از این جمله دارن رو نمیفهمم یعنی چی ؟معماری کاخ های سنت پترزبورگ کشکه؟ سازه هایی که توی آمریکای جنوبی هست کشکه؟خونه های ونیز چی؟ شعر های اسپانیایی انگلیسی عربی ایتالیایی و... کشکه؟آلت های موسیقی در نقاط مختلف جهان یا نقاشی های متعدد و.... یا ابعاد دیگه هنر! اصلاً باشه سینما و تئاتر بیخیال
مگه میشه هنر دست یک افراد خاص در یک جغرافیای خاص باشه؟
نظر خودم هنر کلاً خوبه مثلاً ادبیات یه چیز خوبیه فرقی داره به چه زبونی باشه از دل و روح یکی خلق میشه و توی دل مخاطب اثر میذاره
همینو توی طبیعت هم میگن ایران بهشته دنیا این همه جای دیدنی داره زیبا مرطوب خشک سرسبز دریا و...همه ی خوبی ها اینجا جمع شده
این سفید /سیاه /تیره آریایی کردن مردم توی فضای مجازی سال چند شما زندگی میکنی؟ گذشته از اون تنوع اینقدر توی ایران زیاده به هررنگی توهین کردی یه ایرانی هم شامل میشه!! چرا یه سریا نمیخوان قبول کنن فرقی بین قیافه من ایرانی با مردم منطقه مون همسایه هامون نیست ؟
یه پستی بود مقایسه بلوچ ایرانی: خوشگل بلوچ پاکستانی: زشت :)) عرب ایرانی خوشگل عرب خارج ایران زشت :))

یکی از نزدیکان من از صبح تا ظهر می‌رفت مدرسه و بعد از ظهر تا ۱۲ شب بیرون، الانم از ۸ تا ۴ میره سر کار (یه کار خیلی جسمی) و بعد از اون هم بیرون گردش و این واقعا تمام روز های هفته و ساله، فکر کنم بیش فعالی همین باشه

Back
بالا