• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درک ناپذیر

اها اینم یادم رفت بگم
کسایی که دعانویسی میکنن و به این چیزا اعتقاد دارن خصوصا برای نابود کردن کسی و از سر حسادت که زندگی کسی رو خراب کنن
در واقع شاید درست بشه ولی جبر زندگی رو که نمیشه تغییر داد بدتر بر میگرده تو صورت خودت :/

هرجور فکر میکنم این دسته افراد و این گونه رفتار هم نمیتونم درک کنم

کلا حسادت کردن شاید یه حس طبیعی باشه ولی نابود کردن کسی بخاطر حسادت رو درک نمیکنم خب خودت رشد کن چیکارش داری:/

آخرین ویرایش:
تعصب روی تیم خاص فوتبال ،اینفلوئنسر هاو سلبریتیا و ...

غیبت کردن:)
واقعا کار جالبی نیست از نظرم

مقدس بودن شغل معلمی و قشر فرهنگی در کل
من بعضی از بی‌شخصیت‌ترین و لوزرترین آدمهایی که میشناسم معلم و ناظم بودن.
معلم خوب هم خیلی زیاد داشتم مخصوصا توی سمپاد ولی اصلا دیفالت ذهنیم این نیست که یه نفر چون قشر فرهنگیه آدم خوبیه مخصوصا توی این سیستم آموزشی ما با اون شکل گزینش و داستاناش.

افرادی که واسه چیزایی که واضحا نیاز به مراجعه به پزشک داره اول میرن سراغ طب سنتی
به نظرم یکی از بزرگ ترین حماقت هاست و چندین بار به چشم خودم دیدم که منجر به طولانی تر شدن روند درمان یا حتی از دست دادن عضو بدن طرف شده

بلند کردن صدای ضبط ماشین تا........ تو خیابون
جدای همه چیز، گوش خودشون اذیت نمیشه تو ماشین؟

اینکه چرا اکثر مردم حتی تلاشی برای درک بقیه نمیکنن

(اینکه مثلا درک کنی صدای ضبط ماشینش رو بالا برده مورد انتظار نیستا. اون خلاف اخلاق شهرنشینیه.)

پادکست گرفتن رو هم نمیفهمم
یه عده آدم بدون هیچ تخصصی میشینن یک ساعت در مورد همه چی حرف میزنن-:

یاد دادن جمع و تفریق قبل از آموزش فکر کردن به کودکان.
سیستم آموزشی تمام دنیا.
زامبی کردن مغز انسانی.
سیستم آکادمیک مریض.
نابود کردن تفکر تحلیلی در سنین آغازین حیات به بهای ساختن زندگی بهتر‌.

حرف‌هایی مثل "نه ببینید عقاید همه قابل احترامه، اونا هم آدمن، نباید با عقاید سیاسی افراد رو قضاوت کرد، همشون آدمای بدی نیستن و..."

آدمایی که دوستی معمولی بین دختر و پسر براشون عجیب غریبه و همه چیزو رمانتیک میبینن، بسیار عقب‌مانده‌‌ هستن.

کسایی که وقتی میرن بیرون فقط عکس میگیرن و اصلا از اصل قضیه لذت نمی‌برند

این به اصطلاح "سلیطه بازی" که بین بعضی زن ها و حتی مرد ها افتاده واقعا غیرقابل درکه برام
توجه کنید منظورم این نیست که آدم حقشو بگیره که اون خیلی هم واجبه
منظورم این مسخره بازیاست که به این اسم انجام میدن.

Back
بالا