• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بازی نومیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع manimonji
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید بهشتی
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1405
نومیک یه بازی خیلی خلاقانه و متفاوته. تو این بازی روند ثابتی نداریم؛ در واقع بازی کردن نومیک، همون تغییر دادن قوانینشه. شما با خلاقیتتون قانون جدید می‌سازید، قوانین قبلی رو تغییر می‌دید و سعی می‌کنید با پیدا کردن راه‌های دررو، بازی رو به نفع خودتون پیش ببرید.

برای شروع فقط ۵ تا قانون پایه داریم، ولی نکته مهم اینه که همه قوانین (حتی همین قوانین اولیه) قابل تغییرن!

قوانین اولیه بازی:

• قانون ۱: هر بازیکنی می‌تونه تو یه پست جدید، یه قانون کاملا جدید پیشنهاد بده یا بخواد یکی از قوانین فعلی رو تغییر بده یا کلا حذف کنه.
  • قانون ۲: یه قانون پیشنهادی فقط وقتی تصویب و اجرا می‌شه که بیشتر از ۳ تا لایک (یعنی ۴ لایک یا بیشتر) از طرف بقیه کاربرا بگیره.
  • قانون ۳ (اسکرین‌شات): چون ممکنه کاربرا بعدا لایکشون رو بردارن و تعداد لایک‌ها عوض بشه، کسی که قانون رو پیشنهاد داده می‌تونه به محض رسیدن لایک‌ها به حد نصاب، از پستش اسکرین‌شات بگیره و تو تاپیک بذاره. این اسکرین‌شات سند قطعی تصویب شدن اون قانونه.
  • قانون ۴: هر قانونی قابل تغییره! اگه کسی پیشنهاد بده یکی از همین قوانین پایه عوض بشه و پیشنهادش به اندازه کافی لایک بخوره، قانون رسما تغییر می‌کنه.
  • قانون ۵ (شرط برد): اولین کسی که بتونه ۵ تا از قوانین پیشنهادیش رو به تصویب برسونه، برنده بازی می‌شه.

چند تا مثال کوتاه:
  • مثال ۱ (تغییر قوانین پایه): مثلا پست می‌ذارید: "پیشنهاد می‌دم قانون ۲ عوض بشه و از این به بعد قوانین برای تصویب شدن به ۵ تا لایک نیاز داشته باشن." اگه این پست بیشتر از ۳ تا لایک بگیره، قانون بازی عوض می‌شه.
  • مثال ۲ (اضافه کردن قانون جدید): "پیشنهاد می‌دم هر کاربری که تو اسمش عدد داره، حق لایک کردن نداشته باشه!"
  • مثال ۳ (تغییر شرط برد): "پیشنهاد می‌دم قانون ۵ عوض بشه و شرط برنده شدن از تصویب ۵ قانون، به تصویب ۱۰ قانون تغییر کنه."
متن با هوش مصنوعی نوشته شده. تاپیک هم مطمئن نبودم کجا بزارم. بازیش جالبه و نفر ندارم حضوری بازی کنم، گفتم بزارم اینجا ببینم کسی بازی می کنه یا نه.

آخرین ویرایش:
-قانون جدید : کاربرایی که پروفایل لپ گومبولی دارن هر رای شون به اندازه دو رای محسوب بشه

قانون جدید: هیچ قانونی قابل تصویب نیست مگر اینکه من مجوز آن را بدهم. لذا این پست را لایک کنید تا بمحض تصویب قانون مورد حمایت من شوید
برای باز گذاشتن دست بقیه و ... این قانون ویرایش و اینجوری شد :
هر لایک من دولایک و هررای منفی من دو رای منفی

آخرین ویرایش:
پیشنهاد من:
کسی نمی تونه دو بار پشت سر هم (بدون هیچ پیشنهاد و پیام دیگه ای ما بینش) قانون پیشنهاد بده

پی نوشت: تصویب شد

آخرین ویرایش:
پیشنهاد من:
کسی نمی تونه دو بار پشت سر هم (بدون هیچ پیشنهاد و پیام دیگه ای ما بینش) قانون پیشنهاد بده
منم موافقم
رفع اسپم؛
قانون جدید، هرکی می‌تونه به طرز خرکی قانون بذار بدون نیاز لایک و...

قانون جدید، هر دیس لایک، دوتا لایکو خنثی می‌کنه
مخالفم، باعث میشه امتیاز ها از دست بره و کار به خون و خونریزی بکشه. همین قانون رو طور دیگه ای بیان می کنم. هر پوکرفیس دوتا لایک رو خنثی می کنه (در هر عمل و قانونی مربوط به لایک)

پی نوشت: دشمنان سعی بر این دارند که یه گزاره ی خود ارجاع درست کنند. ولی طبق مثالی که تو قوانین اصلی هست، مثلا تغییر حداقل لایک برای تصویب از 3 به 5، از اون به بعد اون قانون اجرا میشه و رو قبلیا تاثیر نداره. یعنی پوکرفیس زدن رو تصویب این قانون تاثیر نداره

تصویب شد.

آخرین ویرایش:
برنده جایزش چیه🙄
به مدت یک هفته مدیر بشه 🤣🤣
قانون جدید: کسایی که قانون میزارن و قانون شخص دیگه ای لایک میکنن اگر لایکشون بردارن اجازه ادامه بازی ندارن
کسایی هم که شرکت نمیکنن و لایکشون پاک میکنن هم نمیتونن قانون بزارن (اسکرین هاتون حتما بفرستید )

قانون جدید:
کابران دارای بیش از 500 ارسال لایک هاشون 2 تا رای مثبت حساب میشه
و لایک کاربران داری بیش از 100 ارسال لایک هاشون 3 رای مثبت حساب میشه

آخرین ویرایش:
برنده جایزش چیه🙄
به مدت یک هفته مدیر بشه 🤣🤣
قانون جدید: کسایی که قانون میزارن و قانون شخص دیگه ای لایک میکنن اگر لایکشون بردارن اجازه ادامه بازی ندارن
کسایی هم که شرکت نمیکنن و لایکشون پاک میکنن هم نمیتونن قانون بزارن (اسکرین هاتون حتما بفرستید )
سخته بفهمیم کسی لایکشو برداشته یا نه...
راستی من ادمین نیستم ولی بحث درباره ی قانون ها به نظرم اسپم نیست

قانون ۴: هر قانونی قابل تغییره! اگه کسی پیشنهاد بده یکی از همین قوانین پایه عوض بشه و پیشنهادش به اندازه کافی لایک بخوره، قانون رسما تغییر می‌کنه.
پیشنهاد میدم این قانون تغییر کنه هر قانونی قابل تغییر نیست
یکسری قانون ها ابدی باشن
(مثال داشته باشم میام و میگم)

پیشنهاد میدم این قانون تغییر کنه هر قانونی قابل تغییر نیست
یکسری قانون ها ابدی باشن
(مثال داشته باشم میام و میگم)
تو بازی اصلی چنین قانونی هست. اونجا قوانین اصلی بازی قابل تغییر نیست، مگر همه موافقت کنند. ولی اینجا سخته اجراش کرد! اونجا تعداد بازیکن ها محدوده. ولی خب یه معادل پیشنهاد می کنم.
عبارتی تعریف کنیم به نام قانون سخت. قانون سخت برای تصویب شدن به 5 لایک نیاز داره و برای عوض شدن به ده تا

تو بازی اصلی چنین قانونی هست. اونجا قوانین اصلی بازی قابل تغییر نیست، مگر همه موافقت کنند. ولی اینجا سخته اجراش کرد! اونجا تعداد بازیکن ها محدوده. ولی خب یه معادل پیشنهاد می کنم.
عبارتی تعریف کنیم به نام قانون سخت. قانون سخت برای تصویب شدن به 5 لایک نیاز داره و برای عوض شدن به ده تا
یه قانون ساده هم بندازیم که نیاز به یک لایک داره:))=))

وات. خب فرقش با قانون عادی چیه 😭
راستی تا به حال یک قانون هم تصویب نشده
پس باید کاری کنیم.
هرکی که میخواد قانون بسازه باید اول به قانون ها رای بده.
و آخرش هرکی بیشترین قانون تصویب شده رو داشت برندست

پیشنهاد میدم قانون ۴ تغییر کنه
از این به بعد قانونا قابل تغییر نباشن

Back
بالا