• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خواب های عجیب‌تون؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mojo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mojo

the 8th greatest technician has ever lived
نام مرکز سمپاد
علامه‌ی حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
نیاوردم والا
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
سلام
موضوع واضحه، هر خوابی که دیدید بیاید اینجا بگید.

خودم دیشب یه خواب دیدم که با @ERFUN رفتیم خانه @_Khan_
بعدش من گفتم که بریم استخر و همه موافقت کردن، داشتیم می‌رفتیم که یهویی عموی @_Khan_ آمد با موتورش.
فکر کنم عموی @_Khan_ ورشکست شده بود و خواست موتورشو بفروشه.
بعد @_Khan_ موتورش رو دویست میلیون خرید.
با @ERFUN ترک موتور نشستن و رفتن استخر
من موندم جا و پیاده آمدم.
شب بود و رسیدم استخر، همه لامپ ها جز یکی خاموش بود و یکی دست بلند کرده بود، نمیدونم @_Khan_ بود یا @ERFUN ولی رفتم پیششون.
داشتیم شنا میکردیم همچی خوب بود یهویی یه اتفاقی افتاد و یادم رفت بقیه‌ش رو.

منم یبار خواب دیدم @Sina مدیر مدرسمون شده بود
یبارم خواب دیدم با سینا داشتیم تو بوشهر عملیات نظامی مخفی انجام می‌دادیم

چند شب پیش خواب دیدم پایان‌ ترم یه درسی که درست نخونده بودم دیقه نود حضوری شده
بعد محل برگذاریشم انداخته بودن ساختمون ته دانشگاه این وسط تعدادی زامبی هم رفت و آمد می‌کردن و بچه ها با کوله سعی می‌کردن بکشنشون منم دمپایی پام بود و نمی‌تونستم درست بدوعم و از دستشون فرار کنم.
امتحانه رو گند زدم و وقتی خواستم بیام بیرون یادم اومد کوله‌مو جا گذاشتم و دیگه بیدار شدم.

والا از اونجایی که دیروز خیلی درگیر رنگ تگ کنکوری ١۴٠۶ بودیم
و من بعد از تغییر رنگ صورتی به ارغوانی و علاقه نداشتن به ارغوانی خودم کنکوری ١۴٠۵ کردم
دیشب خواب می دیدم که همه برای اعتصاب تگشون رو کنکوری ١۴٠۵ کردن و مطهری و عده ی کمی میگفتن همینی که هست نمیخواید نخواید و بقیه هم هی میگفتن که نه باید تگ تغییر کنه
خلاصه کل سایت به نشانه اعصاب دیشب تگشون رو سبز کرده بودن حتی کسایی که کنکوری نبودن://

رونالدو تو استقلال بازی می‌کرد.
یبار دیگه هم مسی اومد مدرسمون تو حیاطمون فوتبال کردیم
یبارم زیدان معلم کامپیوتر و ورزشم بود
فوتبال :))

آخرین ویرایش:
خونه مادربزرگم بودیم داشتیم تلویزیون می‌دیدیم که دیدم گزارشگر باب اسفنجی و پاتریک هستن بعد یهو کیک اوردن گفتن تولدت مبارک و رونالدو اون وسط داشت واسه تولدم قر می داد و شادمهر هم اون طرف داشت شجریان میخوند:))

وای اتفاقااااا دیشب یه خواب مرتبط با سمپادیا دیدم
خواب دیدم دارم از دانشگاه بر می‌گردم خونه که یهو معاون مدرسه قبلیمون زنگ زد که ما یه جشنی داریم میای واسه کنکوریای جدید صحبت کنی؟ منم گفتم باشه.
بعد یهو دیدم تو مترو یکی آشناس قیافش برام. فهمیدم @Sina ست. بهش گفتم من یسنام تو سمپادیا. کی اومدی اصفهان؟ گفت اومدم سفر اینجا. بعد گفتم من دارم میرم مدرسم میخوای شما هم بیای چون دانشجوی امیرکبیری براشون صحبت کنی؟:)) هیچی دیگه با سینا رفتیم فرزانگان ۲ اصفهان

Back
بالا