• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

AI استفاده از هوش مصنوعی

سـیـمـرغ

لنگر انداخته ⚓⚓⚓⚓⚓
نام مرکز سمپاد
دستغیب
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
0000
تاپیک مشابهی ندیدم. اگر هست انتقال بدید لطفا

خب اکثر افراد از کودک تا پیر امروزه از هوش مصنوعی استفاده میکنن و حالا کاربرد های مختلفی برای هر نفر میتونه داشته باشه: کسی بخواد برنامه نویسی کنه، برای تکالیف مدرسه و دانشگاه، پژوهش و تحقیق بخواد انجام بده، یا صرفا جهت سرگرمی و افزایش اطلاعات عمومی ساعت ها با هوش مصنوعی بحث کنه و خیلی کاربرد های دیگه ..
استفاده از ai به حدی گسترده شده که دیگه قسمتی از زندگی مردم شده
طبیعتا سود ها و زیان هایی هم داره: کار رو سریع انجام میده، دیگه نیاز نیست ساعت ها مطالعه کنی و بگردی و...
در پیشرفت دنیا هم نقش به سزایی داشته البته. همونطور که شنیدید حل یکی از مسائل ریاضی ای که مدت ها ذهن ریاضیدان ها رو درگیر کرده بود، یکی از پیشرفت هاست
از طرف دیگه چیزی که خیلی قابل بحثه اینه که خلاقیت و حوصله رو ازت میگیره و شاید در برخی موارد کار تحویل داده شده خیلی دقیق نباشه و غلط هایی وجود داشته باشه
خب وقتی که کار ها رو میشه با کمک ai سریع انجام داد، چرا وقت خودت رو تلف کنی؟ این فکریه که تو ذهن مردم شکل بسته ولی حالا اومدیم و سر یه کار اضطراری هوش مصنوعی نتونست پاسخگو باشه. میخوای چیکار کنی؟
_نه بابا خودم میتونمااا فقط حوصله شو ندارم. اگه اضطراری باشه میتونم انجامش بدم
که باز هم غلطه. در مرور زمان کم کم خلاقیت و حوصله از بین میره و تبدیل به یک معتاد ai میشی.
حالا سوالی که دارم اینه: 1.آیا همه ی سود هایی که ai داره در مقابل زیان هاش میارزه؟

2.و آیا استفاده از ai برای پیشرفت در کار/علم/تکنولوژی و غیره درسته؟

آخرین ویرایش:
۱- بله به شدت می‌ارزه
۲-چرا نباشه؟ کاملا درسته

آخرین ویرایش:
۱- بله به شدت می‌ارزه
۲-چرا نباشه؟ کاملا درسته
(اگه میشه یه اینتر بزن سوال دوم بیاد خط بعدی)
اولی رو کاری ندارم
ولی دومی
به نظر من در حد یه دستیار کمکی خوبه نه اینکه همه کار ها رو تحمیل کنی بهش
خب اینجوری که پیش میره مردم تبدیل شدن به اون دستیار
و در ابعاد بزرگتر مثل شرکت ها فکر نکنم ai بتونه کار زیادی رو پیش ببره

• لایک
امتیازات: Mojo
تاپیک مشابهی ندیدم. اگر هست انتقال بدید لطفا

خب اکثر افراد از کودک تا پیر امروزه از هوش مصنوعی استفاده میکنن و حالا کاربرد های مختلفی برای هر نفر میتونه داشته باشه: کسی بخواد برنامه نویسی کنه، برای تکالیف مدرسه و دانشگاه، پژوهش و تحقیق بخواد انجام بده، یا صرفا جهت سرگرمی و افزایش اطلاعات عمومی ساعت ها با هوش مصنوعی بحث کنه و خیلی کاربرد های دیگه ..
استفاده از ai به حدی گسترده شده که دیگه قسمتی از زندگی مردم شده
طبیعتا سود ها و زیان هایی هم داره: کار رو سریع انجام میده، دیگه نیاز نیست ساعت ها مطالعه کنی و بگردی و...
در پیشرفت دنیا هم نقش به سزایی داشته البته. همونطور که شنیدید حل یکی از مسائل ریاضی ای که مدت ها ذهن ریاضیدان ها رو درگیر کرده بود، یکی از پیشرفت هاست
از طرف دیگه چیزی که خیلی قابل بحثه اینه که خلاقیت و حوصله رو ازت میگیره و شاید در برخی موارد کار تحویل داده شده خیلی دقیق نباشه و غلط هایی وجود داشته باشه
خب وقتی که کار ها رو میشه با کمک ai سریع انجام داد، چرا وقت خودت رو تلف کنی؟ این فکریه که تو ذهن مردم شکل بسته ولی حالا اومدیم و سر یه کار اضطراری هوش مصنوعی نتونست پاسخگو باشه. میخوای چیکار کنی؟
_نه بابا خودم میتونمااا فقط حوصله شو ندارم. اگه اضطراری باشه میتونم انجامش بدم
که باز هم غلطه. در مرور زمان کم کم خلاقیت و حوصله از بین میره و تبدیل به یک معتاد ai میشی.
حالا سوالی که دارم اینه: 1.آیا همه ی سود هایی که ai داره در مقابل زیان هاش میارزه؟

2.و آیا استفاده از ai برای پیشرفت در کار/علم/تکنولوژی و غیره درسته؟
سوال ۱ : صد درصد می‌ارزه و با هزینه کم‌تر می‌شه همون کارایی رو گرفت.
سوال ۲ : استفاده ازش خیلی مفیده فقط یک ذره نیاز به کنترل داره وگرنه خیلی سرعت رو زیاد می‌کنه

اولی رو کاری ندارم
ولی دومی
به نظر من در حد یه دستیار کمکی خوبه نه اینکه همه کار ها رو تحمیل کنی بهش
خب اینجوری که پیش میره مردم تبدیل شدن به اون دستیار
خب طبیعتا نمیشه تمام چیز ها رو بهش سپرد.
مثلا نمیتونه کل یه انیمیشن رو بسازه ولی وقتی تیکه تیکه میکنی و بهش میدی و روی هر بخش نظارت داری، میتونی باهاش انیمیشن بسازی

اتفاقا برعکسه
تو اکثر شرکت های بزرگ ai عملا داره یه بخش عظیمی از کار رو پیش میبره

ولی اینجا دیگه ارزش ها عوض میشن تو دیگه بجای نیروی متخصص خالی که فقط مدرک گرفته باید نیروی متخصص و خلاق استخدام کنی که بتونه از ai بیشترین بهره رو ببره.

آخرین ویرایش:
یه ویدئوی مربوط در YOUTUBE هست که پیشنهاد میکنم ببینید تا وضع فاجعه رو درک کنید.
به نظرم کسی که ازش استفاده میکنه باید از عواقبش آگاه باشه. به معنای واقعی کلمه آگاه باشه. اینکه میگن ازش درست استفاده بشه خوبه منظور از درست استفاده کردن چیه؟ تا کجا اگه ازش استفاده کنیم مرز اخلاقی هست و کجا نه؟‌ اینها سوالاتی نیست که کسی بخواد و بتونه جواب بده چون بسته به اینکه در چه جایگاهی باشید فرق میکنه. با وجود اینکه گفته میشه یادگیری رو راحت میکنه هم مشکل دارم. مردم دارن فراموش میکنن زندگی قبلش چطور بود. یادگیری از روی جزوه با چند بار خوندن یه صفحه و ورق زدن و عقب و جلو رفتن چطور بود. فکر میکنن اون تایم بیهوده و اتلاف وقت بود در حالیکه فرایند یادگیری در مغز انسان همینه و اون اعمال لازم بود طی بشه. قدرت یادگیری رو به نظرم پایین هم میاره و آدم‌ها رو کودن میکنه. مصرف منابعش از لحاظ زیست محیطی در این مقیاس عظیم هم فاجعه محسوب میشه.

و در نهایت فکر میکنم جوابم مشخصه. ۱ - نمی ارزه ۲- پیشرفت در کار اگه لازمهش یادگیری باشه نه جالب نیست. چون مهم ترین مرحله داره اسکیپ میشه. ولی اگه در حد کاربرد ماشین حسابی باشه میتونه کارمون رو جلو بندازه. پیشرفت در علم رو ولی موافقم و واقعا هم دستاورد محسوب میشه و ممکنه در آینده یه کارهایی هم بکنه. ولی برای استفاده عموم؟ نه. چون به جایی خواهیم رسید که توی فیلم ها میدیدیم. مردم شغل هاشون رو از دست میدن. اگه جوابتون اینه نه مردم یاد میگیرن که چطور ازش استفاده کنن در اون شغل به خصوص باید بگم الان به اون مرز رسیدیم که لازم نیست حتی هیچ چیزی بلد باشید و صرفا بتونید بنویسید کافیه. و این از دست دادن شغل به صورت آبشاری پیش میره تا همه شغل‌ها رو ببلعه. اینطوری شکافی که بین پژوهشگران و عموم وجود داره شکسته میشه و بعد این ادامه پیدا میکنه به قدری که حتی نیازی به آدم برای نوشتن اون تسک ها و انجامشون وجود نداره. ماشین خودکار تسک ها رو با توجه به صورت مسئله تولید میکنه پیاده سازی میکنه و خروجی میده و خودش خودش رو تصحیح میکنه و این تصحیح و تولید هی یکدیگر رو بهبود میدن. و حتی به وضعی خواهیم رسید که دیگه ایده و مسئله‌ای هم به ذهن مدیران نمیرسه و ماشین خودش نیازمندی و ایده و طرح مسئله رو مطرح میکنه. اونوقت هست که انسان دیگه جایی در این چرخه نخواهد داشت. حتی ماشین میتونه خودش اطلاعات مورد نیاز برای TRAIN کردن رو جمع کنه و دسته بندی کنه و خودکار خودش رو بهبود بده. یه مقدار آخرالزمانی شد:) تازه همون بیکار شدن در حجم گسترده مردم رو به سمت افسردگی هم میبره و جنبه انسانیش رو هم میشه بررسی کرد.

Back
بالا