- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
اقا من ۵۰ بار تاکید کردم که این کار حرفه ای نبوده و... ولی قبول کن اینا رو با پر قو هم میاوردن بازیشون همین بکش زیرش بود که میدید ، هیچ رشدی نمی دیدی و حرفم اینکه اینها همه بهونه هایی که دارن میتراشن و ننه من غریبم بازی هاشونه . دوره قبل دردشون چی بود که ۶ تا از انگلیس خوردن . چه می دونم هزار تا کثافتی که دارن میزنن یا این سطح فوتبال دوزاریشون . اقا اینا تاکیتک ندارن توجیه پرواز و شمسی کوره و... هم قابل پذیرش نیستداموس
اتفاقا این موضوع ربطی به اقتصاد مملکت نداره . بحث دزدی و فساد و کوفت مرضی که توی این فوتبال هست . وقتی بازیکنی که ۱۰۰ هزارتا ارزش نداره باهاش میان ۲ میلیون میبندن طرف بلد نیست مثل ادم شوت کنه این مشکل اقتصادیه؟ فولاد مبارکه کم پول داره؟ فولاد کم پول داره؟؟ خیلی راحت میتونستن توی مقطع پایه سرمایه گذاری کنن که اصلا کمک کنن به اقتصاد این مملکتسرمایه گذاری رو فوتبالمون نکردیم؛ با این اقتصادی که هم داریم توجیهی هم نداره بکنیم؛ به قول خودت از یه مشت باشگاه اماتور و تپه و چاله و.... پاشدن رفتن
بازیکن تیم ملی داره بالای ۱ میلیون در سال از تیم های ایرانی دریافت میکنه . انقدر این بازیکن تن پرور و آماتوره که یک سبک زندگی استاندارد ازش نمی بینی .خیلی راحت میتونه روی خودش کار کنه ، مثل همین رامین رضائیان که موفق بوده . بعد که به ریکاوری و پول و امکانات میرسه شروع میکنه به ننه من غریبم بازی