• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام جهانی ۲۰۲۶ فوتبال - آمریکا؛ کانادا؛ مکزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

قهرمان این دوره؟

• رای‌دهندگان
    66
  • Poll closed .
اقا من ۵۰ بار تاکید کردم که این کار حرفه ای نبوده و... ولی قبول کن اینا رو با پر قو هم میاوردن بازیشون همین بکش زیرش بود که میدید ، هیچ رشدی نمی دیدی و حرفم اینکه اینها همه بهونه هایی که دارن میتراشن و ننه من غریبم بازی هاشونه . دوره قبل دردشون چی بود که ۶ تا از انگلیس خوردن . چه می دونم هزار تا کثافتی که دارن میزنن یا این سطح فوتبال دوزاریشون . اقا اینا تاکیتک ندارن توجیه پرواز و شمسی کوره و... هم قابل پذیرش نیست

سرمایه گذاری رو فوتبالمون نکردیم؛ با این اقتصادی که هم داریم توجیهی هم نداره بکنیم؛ به قول خودت از یه مشت باشگاه اماتور و تپه و چاله و.... پاشدن رفتن
اتفاقا این موضوع ربطی به اقتصاد مملکت نداره . بحث دزدی و فساد و کوفت مرضی که توی این فوتبال هست . وقتی بازیکنی که ۱۰۰ هزارتا ارزش نداره باهاش میان ۲ میلیون میبندن طرف بلد نیست مثل ادم شوت کنه این مشکل اقتصادیه؟ فولاد مبارکه کم پول داره؟ فولاد کم پول داره؟؟ خیلی راحت میتونستن توی مقطع پایه سرمایه گذاری کنن که اصلا کمک کنن به اقتصاد این مملکت

بازیکن تیم ملی داره بالای ۱ میلیون در سال از تیم های ایرانی دریافت میکنه . انقدر این بازیکن تن پرور و آماتوره که یک سبک زندگی استاندارد ازش نمی بینی .خیلی راحت میتونه روی خودش کار کنه ، مثل همین رامین رضائیان که موفق بوده . بعد که به ریکاوری و پول و امکانات میرسه شروع میکنه به ننه من غریبم بازی

دوره قبل دردشون چی بود که ۶ تا از انگلیس خوردن
من اتفاقا تیم ملی دوره قبل رو ملی تر میدیدم چون اگر یادت باشه بازی با انگلیس که اولین بازی جام بود از خوندن سرود امتناع کردن؛ در حالی که انگار توی این ۴ سال رمز حضور توی تیم میلی رو پیدا کردن؛ ساحت مقدس پاچه خواری!

اقا اینا تاکیتک ندارن توجیه پرواز و شمسی کوره و... هم قابل پذیرش نیست

خب درد من همینه؛ الان تماممم مشکلات تیم پشت اون داستان ها پنهان شد؛ چون به هر حال میدونیم اثر داشتن؛ اگر این تیم مثل همه تیم های دیگه باهاش رفتار میشد دیگه مطلقا هیچ بهونه ای برای ادامه ندادن با این کادر و تفکر وجود نداشت؛ ولی الان کلی بهونه خوب دارن؛ بهونه های واقعا قابل توجه.

اتفاقا این موضوع ربطی به اقتصاد مملکت نداره . بحث دزدی و فساد و کوفت مرضی که توی این فوتبال هست . وقتی بازیکنی که ۱۰۰ هزارتا ارزش نداره باهاش میان ۲ میلیون میبندن طرف بلد نیست مثل ادم شوت کنه این مشکل اقتصادیه؟ فولاد مبارکه کم پول داره؟ فولاد کم پول داره؟؟ خیلی راحت میتونستن توی مقطع پایه سرمایه گذاری کنن که اصلا کمک کنن به اقتصاد این مملکت
خب این تناقضی با این حرف من که ما سرمایه گذاری توی فوتبالمون نکردیم و توجیحی هم نداره چون عملا همش هپلی هپو میشه نداره
چون مدیریت نهادینه خرابه

بازیکن تیم ملی داره بالای ۱ میلیون در سال از تیم های ایرانی دریافت میکنه . انقدر این بازیکن تن پرور و آماتوره که یک سبک زندگی استاندارد ازش نمی بینی .خیلی راحت میتونه روی خودش کار کنه ، مثل همین رامین رضائیان که موفق بوده . بعد که به ریکاوری و پول و امکانات میرسه شروع میکنه به ننه من غریبم بازی

این بخش اخر کاملا درسته؛ کلا بازیکنای ایران تو زمینم خیلی با داور ور میرن

من اتفاقا تیم ملی دوره قبل رو ملی تر میدیدم چون اگر یادت باشه بازی با انگلیس که اولین بازی جام بود از خوندن سرود امتناع کردن؛ در حالی که انگار توی این ۴ سال رمز حضور توی تیم میلی رو پیدا کردن؛ ساحت مقدس پاچه خواری!

خب درد من همینه؛ الان تماممم مشکلات تیم پشت اون داستان ها پنهان شد؛ چون به هر حال میدونیم اثر داشتن؛ اگر این تیم مثل همه تیم های دیگه باهاش رفتار میشد دیگه مطلقا هیچ بهونه ای برای ادامه ندادن با این کادر و تفکر وجود نداشت؛ ولی الان کلی بهونه خوب دارن؛ بهونه های واقعا قابل توجه.

خب این تناقضی با این حرف من که ما سرمایه گذاری توی فوتبالمون نکردیم و توجیحی هم نداره چون عملا همش هپلی هپو میشه نداره
چون مدیریت نهادینه خرابه

این بخش اخر کاملا درسته؛ کلا بازیکنای ایران تو زمینم خیلی با داور ور میرن
طبق معمول نظراتمون به هم نزدیک شد :))

من اتفاقا تیم ملی دوره قبل رو ملی تر میدیدم چون اگر یادت باشه بازی با انگلیس که اولین بازی جام بود از خوندن
میدونی چیه ملت اشتباها فکر میکنن که این ۲۳ نفر تیم ملی حتما ادم های پاچه خواری هستن . اصلا اینجوری نیست بیشترشون اصلاااا خوب رو از بد تشخیص نمیدن هیییچ درکی ندارن از زندگی . اینا اگر فوتبالیست نمیشدن یکی از اونایی بودن که توی سلسبیل شبای محرم دنبال کارناوالشون بودن و زندگی به کتفشون نبود .تو بهترین حالت
اینا احمقن واقعا ، وگرنه هیچ ادم عاقلی روی اسب بازنده شرط نمیبنده اینا خیلی راحت میتونستن صرفا خفه بشن و وسط بازی کنن مثل عادل فردوسی پور . منتهی عقلشون نمیکشه.

با این شانس افتضاح قلعه‌نویی، الجزایر و اتریش هم مساوی می‌کنند تا صعود نکنیم.
یه آدم مگه چقدر میتونه بدشانس باشه؟

یه حس دوگانه دارم

از یه نظر دوست داشتم تو ۳۲ تا باشیم به هر حال ۹۰ درصد جهان عقب افتادن؛ اونا اینطورین که ایران حذف شد و صعود نکرد و چه کشور داغونی دارید

از یک طرف خوشحالم که شایددد شایددد این آخرین باری باشه که ما همچین کادر عقب افتاده ای؛ همچین ارکان فدراسیون داغونی رو داریم میبنیم

قلعه نویی قبلا توی جام ملت ها نشون داده بود آدم ترسویی هست و به فکر برد نیست؛ حالا اگر بردیم چه بهتره

ولی اینجا و این بازی ها جاش نبود

از ۳۲ تیم برتر ۳۱ تیم برد کسب کرده بودن؛ حتی از بین ۱۶ تیم حذفی بازم ترکیه و فکر کنم چند کشور دیگه هم برد کسب کرده بودن و حذف شدن

برای من فوتبالی تیمی که بردی کسب نکرده و با مساوی و اما اگر بخواد بره جلو هیچ ناراحتی وجود نداره حذف شدنش.

ایبابا
الحزایر و اتریش یکی دقیقه ۹۰+۶ گل زده انگار اگه اون نمی‌زد صعود میکردیم...

ایبابا
الحزایر و اتریش یکی دقیقه ۹۰+۶ گل زده انگار اگه اون نمی‌زد صعود میکردیم...
بازیشون تا دقیقه ۹۴ هم حذف ایران بود

الجزایر یکی زد ولی وا دادن بعدش؛ به هر حال وظیفه ای نداشتن در قبال ایران؛ اگر دوم میشدن میخورن به اسپانیا

منم بودم دلم میخواست نخورم

بازیشون تا دقیقه ۹۴ هم حذف ایران بود

الجزایر یکی زد ولی وا دادن بعدش؛ به هر حال وظیفه ای نداشتن در قبال ایران؛ اگر دوم میشدن میخورن به اسپانیا

منم بودم دلم میخواست نخورم
یعنی از عمد گذاشتن گل بخورن؟

عمد گذاشتن گل بخورن؟
ببین الجزایر با مساویم صعود میکرد؛ تازه سوییس و کلمبیا قطعا تیمای بهتری بودن برای روبرو شدن؛ اتریش هم اگر میباخت حذف میشد

در اصل الجزایر با برد تیمش رو عوض میکرد

ولی این انگیزه تو اتریش نبود

حقیقتا من توقعی از این بازی نداشتم؛ تبانی هم نبود؛ جفت تیم ها راضی بودن به شرایطشون تو جدول؛ اما وقتی گل سوم رو الجزایر زد به هر دلیلی؛ شاید مثلا فرار کردن از اتهام تبانی و ... گل سوم رو خوردن توی اون شرایط که معمولا تیم حریف تسلیم میشه و ... خیلی عجیبه خوردنش

• لایک
امتیازات: DAMUS
یکم سخته توضیحش ولی میخواستم دانشکده ای بررسیش کنم

بذار نیم ساعت دیگه میام میگم
ببین تقریبا اونقدری که ما ایرانی ها جهان میشناسیم، جهانی ها مارو نمیشناسن، البته بچه های خارج بهتر میتونن توضیح بدن قطعا ولی من بر حسب تجربه بعضی از اون اونها جز همین خاورمیانه ای ها

خیلی ها ایران رو هنوز احمدی نژاد میدونن، یسریا عراق اشتباهش میگیرن، یسریا یچیزایی شنیدن خیلی خبر ندارن و ....

ما همین مشکل رو توی دانشگاه هم سر داستان فوتبال داشتیم

مثلا توی فوتبال معدن امیرکبیر همیشه قهرمان میشه تقریبا، ماهم فوتبالشون رو میدیدیم میگفتیم اینا چه دانشکده خوبین، این همه بها میدن به ورزش پس تو فیلد های دیگشون هم خوبن(لباس تر و تمیز)، حالا بری پیششون میبینی یا استاد ندارن یا ازمایشگاه خالیه

برعکسشم بود، دانشکده توی پول خوابیده بود تیم اصلا به حد نصاب نرسید شرکت نکردن

ما خودمون میدونیم کشورمون داغون شده(داغون نبود)

سیاست مدار های جهان هم میدونن، مردمانشون نمیدونن، خیلیم اهل سیاست و تفکیک و ... نیستن، تعمیم میدن به همه چیز

ببین تقریبا اونقدری که ما ایرانی ها جهان میشناسیم، جهانی ها مارو نمیشناسن، البته بچه های خارج بهتر میتونن توضیح بدن قطعا ولی من بر حسب تجربه بعضی از اون اونها جز همین خاورمیانه ای ها
کاملا درسته

یسریا عراق اشتباهش میگیرن
درسته

مثلا توی فوتبال معدن امیرکبیر همیشه قهرمان میشه تقریبا، ماهم فوتبالشون رو میدیدیم میگفتیم اینا چه دانشکده خوبین، این همه بها میدن به ورزش پس تو فیلد های دیگشون هم خوبن(لباس تر و تمیز)، حالا بری پیششون میبینی یا استاد ندارن یا ازمایشگاه خالیه
الان شوخی می کنی یا جدی هستی؟؟؟ چون فوتبالشون خوبه روی دید علمی شما تاثیر گذاشته بوده؟

سیاست مدار های جهان هم میدونن، مردمانشون نمیدونن، خیلیم اهل سیاست و تفکیک و ... نیستن، تعمیم میدن به همه چیز
ببخشید ولی به درک . ما انقدر مسائل مهم تر داریم که چه فرقی داره ادمی که عراق و ایران رو از هم تشخیص نمیده واسه یه مرحله صعود فوتبال میخواد چی فکر کنه

چیزی که مهم بود هو کردن و پرچم شیر خورسید بود که کلی روی رسانه ومردم غرب تاثیر گذاشت چند تا گزارشگر های خارجی واسه مردمشون داستان رو توضیح دادن روی انتن زنده

الان شوخی می کنی یا جدی هستی؟؟؟ چون فوتبالشون خوبه روی دید علمی شما تاثیر گذاشته بوده؟

بحث دید علمی نیست؛ منظورمم این نبود

بها دادن اون رییس؛ اون دانشکده به همه جوانب دانشکده بود؛ ناخودآگاه روی جوانب علمی هم البته تاثیر میذاره

چیزی که مهم بود هو کردن و پرچم شیر خورسید بود که کلی روی رسانه ومردم غرب تاثیر گذاشت چند تا گزارشگر های خارجی واسه مردمشون داستان رو توضیح دادن روی انتن زنده

من اتفاقا احساسم اینه تو ۲۰۲۲ خیلی بیشتر به چشم اومد Woman Life Freedom طوری که تو اکثر کاریکاتور های خلاصه جام جهانی بود

متاسفانه فیفا هم ممنوع کرد هم سانسور کرد؛ توی بازی با مصر که علنا دوربین میرفت روی پرچم های جمهوری اسلامی؛ البته کاری هم نمیشد کردا طرف پرچم میبرد اخراجش میکردن ولی خب دیگه جو فوتباله دیگه
چه فرقی داره ادمی که عراق و ایران رو از هم تشخیص نمیده واسه یه مرحله صعود فوتبال میخواد چی فکر کنه
خودتم جواب خودت رو دادی البته؛ اونی که فرق ایران و عراق رو نمیفهمه حتی داستان پرچم شیر و خورشید رو هم نخواهد فهمید

تیم های اسیایی تقریبا عامل صعود مابقی تیم های هر جدول شدن

ما ۹ تا تیم اسیایی داشتیم

۳ تاشون جانانه با صفر امتیاز ته جدول هستن که تیمای سوم همه این گروه ها اومدن بالا

عربستان با ۲ امتیاز ته جدول شد

قطر هم با یک امتیاز و قبول زحمت ۱۰ ۱۲ تا گل ته جدولش شد

کره و ایران با ۳ امتیاز سوم جدولشون شدن ولی تو ۴ تا تیم اخر

و استرالیا و ژاپن هم صعود کردن؛ که البته توی گروه ژاپن هم تنها زنگ تفریح آفریقایی حاضر بود و ژاپن اونو برد

حالا بحث این بدشانسی تیم ملی و اینا به کنار
ولی امیدوارم سطح فوتبالمان به جایی برسه که صعود دیگه به اما و اگر وابسته نشه
الان جدا این تیم ملی با میانگین سنی بالا واقعا هیچ انتظاری ازش نمی‌رفت
توقع داشتیم صعود کنه ولی گویا تا وقتی درست با موضوعات ورزشی برخورد نکنیم واقعا فوتبالمون درست بشو نیست
گروه مسخره تر از گروه ایران نبود اما همونطور که دیدید فقط سر هر بازی میخواستن بکشن زیر توپ...

Back
بالا