• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام جهانی ۲۰۲۶ فوتبال - آمریکا؛ کانادا؛ مکزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

قهرمان این دوره؟

• رای‌دهندگان
    66
  • Poll closed .
بلههه
مسی نمی‌ذاره آرژانتین ببازه‌
چشم حسود کور ایشالله

اینفانتینو، بعد از بازی با کیپ‌ورد: من واقعا ترسیده بودم، خیلی عذاب کشیدم، چون کیپ ورد داشت آرژانتین رو حذف میکرد، من همه رو در آرژانتین می‌بوسم، چون قلب هایمان با شما بود.

اینفانتینو (رئیس FIFA= Fixed it for Argentina) بعد از گل اول مصر:

c064875_HMpIggqWgAAlrEG.jpeg

جریان این چیه؟
گل مصر با VAR مردود شد:
s03282_HMpUqnhWwAAHDru.jpeg

و در دقیقه ۹۳ خطا بر روی محمد صلاح در محوطه جریمه آرژانتین گرفته نشد و بعد از اعتراض کادر فنی، مربی این تیم از زمین اخراج شد:
b281970_HMpVSgaXAAAJmvM.jpeg

گل مصر با VAR مردود شد:

و در دقیقه ۹۳ خطا بر روی محمد صلاح در محوطه جریمه آرژانتین گرفته نشد و بعد از اعتراض کادر فنی، مربی این تیم از زمین اخراج شد:
صحنه اول با استوک لگد کرده رسما. دیگه خطا از این واضح تر؟ نکنه باید با مشت بزنه تو صورتش خطا بگیره؟
صحنه دوم هم برخورد واقعا جزئی بود. اگه قراره هر برخوردی تو محوطه پنالتی بشه که بار و بندیلو ببندیم بریم.
(بازی کرواسی پرتغال هم کم از این حاشیه ها نداشت. هم خطای پنالتی و هم گل افساید کرواسی)

اگه اون توپ گل نمیشد باز هم داور سراغ VAR می‌رفت؟
نه خب چه لزومی داشت.
کلا توی جام هر گل رو بررسی میکنن مبادا جایی چیزی شده باشه ولی وقتی توپ مثلا اوت بشه چرا وار باید دخالت کنه

نه خب چه لزومی داشت.
کلا توی جام هر گل رو بررسی میکنن مبادا جایی چیزی شده باشه ولی وقتی توپ مثلا اوت بشه چرا وار باید دخالت کنه
بازی را ۵ دقیقه به عقب برگرداندند برای ابطال گل مصر. اون توپ گذشته بود و بازی مجددا به جریان افتاده بود. این مدل استفاده ابزاری از VAR اگه باب بشه میشه هر گلی که باب میل داور نبود را برگرداند به عقب و باطل کرد.

گل مصر با VAR مردود شد:
حالا این که اولیش نسبتا منطقیه و دومی رو هم نظری ندارم ولی کلا این کنایه به آرژانتین رو قبل از امروز توی فضای مجازی خیلی دیدم، مخصوصا از طرف بقیه اهالی آمریکای جنوبی، مثلا این:
r11761_Screenshot_20260707_224321_Instagram.jpg

بازی را ۵ دقیقه به عقب برگرداندند برای ابطال گل مصر. اون توپ گذشته بود و بازی مجددا به جریان افتاده بود. این مدل استفاده ابزاری از VAR اگه باب بشه میشه هر گلی که باب میل داور نبود را برگرداند به عقب و باطل کرد.
بازی رو تو هم دیدی دیگه.
مصر بعد از گل اولش به شدت وحشیانه داشت بازی میکرد.
و به نظرم داوری که از یه عالمه آزمون فیفا رد شده و از نزدیک دیده و وی ای آری که ما حتی نزدیکش رو هم توی ایران نداریم، از یه ایرانی با هزاران کیلومتر فاصله بهتر موقعیت رو تشخیص بده.
استفاده ابزاری از وی ای آر؟ کل کاربرد وی ای آر اینه که یه ابزار باشه که قضاوت دقیقتر بشه. توجه کن که اگه وی ای آر نبود، الان ایران با ۷ امتیاز صعود کرده بود.

گل مصر با VAR مردود شد:

توی عکس اول یه بازیکن ۷۰ ۸۰ کیلویی با یه پاش روی پات اومده و بعدش که افتادی زمین توپ رو ازت میگیره.
توی عکس دوم توپ از صلاح رد شده بوده و توپ دستش نبوده، برخورد به صورتی نبوده که یکی با پا بیاد روی پاش و ...

5 دقیقه:))

حالا این که اولیش نسبتا منطقیه و دومی رو هم نظری ندارم ولی کلا این کنایه به آرژانتین رو قبل از امروز توی فضای مجازی خیلی دیدم، مخصوصا از طرف بقیه اهالی آمریکای جنوبی، مثلا این:
r11761_Screenshot_20260707_224321_Instagram.jpg
خدا رو شکر رونالدو فن همیشه یه بهونه تو آستینش داره
باختی دیگه فشار نداره

خدا رو شکر رونالدو فن همیشه یه بهونه تو آستینش داره
باختی دیگه فشار نداره
وا چرا به من می‌پری :‌)
من که تا اومدم فن یه جا باشم با اون وضع به کشوری که ۷ دوره بود کلا حضور نداشت باخت برگشت خونه‌شون🙏
بعد هم این که حرف من نبود، تو همون پست هم نوشته بودم! از اکسپلور برداشتم

وا چرا به من می‌پری :‌)
من که تا اومدم فن یه جا باشم با اون وضع به کشوری که ۷ دوره بود کلا حضور نداشت باخت برگشت خونه‌شون🙏
بعد هم این که حرف من نبود، تو همون پست هم نوشته بودم! از اکسپلور برداشتم
عذر میخوام
با شما نبودم خطاب به نویسنده پست گفتم

آخرین ویرایش:
توی عکس اول یه بازیکن ۷۰ ۸۰ کیلویی با یه پاش روی پات اومده و بعدش که افتادی زمین توپ رو ازت میگیره.
توی عکس دوم توپ از صلاح رد شده بوده و توپ دستش نبوده، برخورد به صورتی نبوده که یکی با پا بیاد روی پاش و ...
قبلش هم یه پیرهن جزیی گرفته.
در کل هم که مالک حقیقی توپ آرژانتینه، به امانت سپرده دست بقیه.

Back
بالا