• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب‌نشینی کنکورها و آزمون‌های ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F.ASK
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان میشه یکی یه روش مطالعه برای دینی که باهاش جواب گرفته رو بگه لطفا؟ من حفظیاتم بد نیست اما توی پاسخ بلندا همیشه یجا یادم میره هرچند بار که بخونم وقتی میرسم به ته کتاب اولاش یادم میره و .. و خیلی سخته کلمه به کلمه عین کتاب پاسخ بلندا رو نوشتن روی برگه برام

دوستان میشه یکی یه روش مطالعه برای دینی که باهاش جواب گرفته رو بگه لطفا؟ من حفظیاتم بد نیست اما توی پاسخ بلندا همیشه یجا یادم میره هرچند بار که بخونم وقتی میرسم به ته کتاب اولاش یادم میره و .. و خیلی سخته کلمه به کلمه عین کتاب پاسخ بلندا رو نوشتن روی برگه برام
من سالیانه فکری دیده بودم، موقع نهایی درسنامه فرمول بیست رو می‌خوندم، بعدش کتاب رو می‌خوندم، بعد کتابچه فرمول بیست رو می‌خوندم (همه اینا پشت هم) بعدش سوالات رو می‌دیدم و با خودم جواب می‌دادم (نمی‌نوشتم، مدل active recall انجام می‌دادم، ولی اگه فرصت داری سوال حل کنی بنویس اونموقع فورجه امتحان بود) این روش جواب می‌داد، باز باید ببینی چه روشی برات جواب می‌ده

من سالیانه فکری دیده بودم، موقع نهایی درسنامه فرمول بیست رو می‌خوندم، بعدش کتاب رو می‌خوندم، بعد کتابچه فرمول بیست رو می‌خوندم (همه اینا پشت هم) بعدش سوالات رو می‌دیدم و با خودم جواب می‌دادم (نمی‌نوشتم، مدل active recall انجام می‌دادم، ولی اگه فرصت داری سوال حل کنی بنویس اونموقع فورجه امتحان بود) این روش جواب می‌داد، باز باید

من سالیانه فکری دیده بودم، موقع نهایی درسنامه فرمول بیست رو می‌خوندم، بعدش کتاب رو می‌خوندم، بعد کتابچه فرمول بیست رو می‌خوندم (همه اینا پشت هم) بعدش سوالات رو می‌دیدم و با خودم جواب می‌دادم (نمی‌نوشتم، مدل active recall انجام می‌دادم، ولی اگه فرصت داری سوال حل کنی بنویس اونموقع فورجه امتحان بود) این روش جواب می‌داد، باز باید ببینی چه روشی برات جواب می‌ده
مرسی😭

• دابل‌لایک
امتیازات: Thea
من هر درس رو میخوندم بلافاصله سوالات فرمول بیستشو حل میکردم. البته بلند پاسخ ها رو میگفتم نوشتنش طول می‌کشید.
خب برای من خیلی سخت بود که بتونم دقیق جمله های کتابو حفظ کنم و سر بلند پاسخ ها همیشه به مشکل میخوردم برای همین کلمات کلیدی رو حفظ میکردم و سر امتحان هر جا متن کتاب یادم نمیومد اونا رو با جمله بندی خودم می‌نوشتم. البته با فرمول بیست قسمت زیادیش یادت میمونه ولی خب یه سری جملات ممکنه یادت نیاد.
و مصححا هم اگه درست کلمات کلیدی رو بنویسی نمره کامل رو میدن چون خود پاسخنامه نهایی هم بر اساس همین کلمات کلیدیه. من هر دو سال دینی نهایی رو با همین روش ۲۰ شدم‌ با وجود اینکه برام سخت ترین درس بود و نمرات مستمرم همیشه در حد ۱۷ ۱۸ بود.

Back
بالا