- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
ولی جدی عاشق امتحان ساعت ده بودم، صبح امتحان کلییی وقت بود
کاش برا ما هم 10 میبودددددولی جدی عاشق امتحان ساعت ده بودم، صبح امتحان کلییی وقت بود
((((((((هدفون ندادن هدفون گردنیم رو یادم رفته بود در بیارملیسینینگ بهتون هدفون میدن ؟گفته بودنا هست ولی فک کردم شوخیههههه
وای حوزه اول تو سالن فقط بلندگو داشت ما که کلاس بودیم اونم طبقه بالا آخرین کلاس هیچیییی نشنیدیم و هیچ مسئولی تو اون خراب شده جوابگو نشد
استرس و سر و صدای بچه ها هم از یه طرف
حالا این خوبه تو چند تا حوزه تو شهرمون بلندگو هم نداشت مدرسه با بلندگو دستی وانتی ها کوچه ها برا بچه ها پخش کردن
و البته شهر های کوچیکتر مراقب متنشو خونده ://///// ( برا ما اونم قبول نکردن : شانس )
من بودم همون لحظه جان رو به جان آفرین تسلیم میکردممن نهایی زبان اون زمان از این هندزفری گردنی ها داشتم
یادم رفت در بیارم
اون یارو مراقبم هیجی نگفت
یهو وسط ازمون دیدم وا این گردنمه هنوز
به مسئولش گفتم اینو یادم رفته تحویل بدم گفت بکن تو لباست بازرس اومد گیر نده
چرا؟من بودم همون لحظه جان رو به جان آفرین تسلیم میکردم
ترسناک نیست.؟ شاید یهو همون لحظه که من میفهمیدم مراقب هم میدید فکر میکرد تقلب کردم از امتحان محروم میشدم

سلام به قیافه موجه :ترسناک نیست.؟ شاید یهو همون لحظه که من میفهمیدم مراقب هم میدید فکر میکرد تقلب کردم از امتحان محروم میشدم
یا اصلا به مراقب میگفتم، میگفت تو تقلب هاتو اولش کردی الان داری الکی میگی، از امتحان محروم میشدم
یا اصلا ممکن بود وقتی دارن میگردن ببینن و دوباره از امتحان محروم میشدم
همون لحظه جدی هزار تا فکر ناجور میومد تو سرم![]()
اگه یکی گوشی نداشت چی 😭😂سلام به قیافه موجه :
نه ولی گوشی ها رو پایین تحویل میدادیم بدون تحویل دادن گوشی بهمون اتیکت ورود نمیدادن
نمیدونم یادم نیاگه یکی گوشی نداشت چی 😭😂
عالیمهدفون ندادن هدفون گردنیم رو یادم رفته بود در بیارم

2 تا ستاره م پرید اونموقع

بعد از ۳۱ ارسال:عه شب نشینی : کی شب نشینی زدین ؟
تو رو خدا مثل دفعه قبل حذف میشه ؟2 تا ستاره م پرید اونموقع
![]()
![]()
ارسالای منم دقیقا خیلی ضربه دیدن سرشعه شب نشینی : کی شب نشینی زدین ؟
تو رو خدا مثل دفعه قبل حذف میشه ؟2 تا ستاره م پرید اونموقع
![]()
![]()

تو اخبار شاید بچه ها اعتراض کنن چون گفتن فقط خبرارو بذارین اینجا بذارم زیرشون تگت کنم؟من دسترسی به تل ندارم ولی حرفای بهمنی خیلی خوب بود کاش تو اخبار کنکور بزارین
عهتو اخبار شاید بچه ها اعتراض کنن چون گفتن فقط خبرارو بذارین اینجا بذارم زیرشون تگت کنم؟
+یازدهم امسال ۶ درس تاثیر قطعی داره، برای سال بعد هم تمامی دروسه
+اینایی که درخواست کردن برای مثبت شدن تاثیر یازدهم بیشترشون پشت کنکوریا بودن و به نظرم آموزش پرورش ترمیم رو تک درس کنه و نهاییا هم ۳۰ روزه کنه، اینجوری مشکلشون حل میشه