![]()
تبریک به زندانیان کنکور ۴۰۵!
خدا شاهده یه بار کارت ورود به جلسه رو یادم رفتاونم 6 پاشو برو یه عده سگ اخلاق ( ببخشیدا ) جلوت هی اعصابتو خط خطی کنن که درو میبندم میمونی بیرون میفتی جلو پام و اینا
اونم بری دستگاه کپیشون کار نکنه نیم ساعت بیکار بشینی رمز بیاد و ...
کلا ----- تو نهایی

هر سال همینه و تو سه هفته جمعش میکننکلا افتضاحه
شیمی زبان فیزیک سلامت علوم اجتماعی 1/5
من سر برگه اضافی وسط شیمی انقدر اعصابم خراب شد نتونستم خودمو نگه دارم گریه م گرفت زنیکه اومد گفت خفه شو وگرنه میندازمت بیرونخدا شاهده یه بار کارت ورود به جلسه رو یادم رفت
نیم ساعت پشت در معطلم کردن و دعوا کردم با یه سیبیلوی بی ریخت سر اینکه بزاره برم داخل
امتحان هم هندسه بود
خدا شاهده توی ۱۲ ۱۳ دقیقه دادمش اومدم بیرون یه نگاه به نشانهی اینکه ...رمم نیستی به طرف کردم و زدم بیرون
آخرم ۱۸/۵ شدم
خب اینا رو باید جوابشونو بدینمن سر برگه اضافی وسط شیمی انقدر اعصابم خراب شد نتونستم خودمو نگه دارم گریه م گرفت زنیکه اومد گفت خفه شو وگرنه میندازمت بیرون
اصلا طرز رفتار درست با دانش آموز بلد نیستن
مگه کی هستین که اینجوری رفتار میکنین
و آخرین امتحان انقدر بهم تیکه پروندن چون رفتم اداره و اصلا دوباره اون حوزه بیفتم بدون شک خودکشی میکنم جلو اداره حتما اینکارو میکنم
زنیکه وحشی از پشت مقنعه م گرفته بودخب اینا رو باید جوابشونو بدین
نه اینکه گریه کنین اصلا
به هیچ وجه نباید ضعف نشون بدین
فقط کولی بازی

در ادامه گفت دانش آموزا از همین الان ۱ ماه فرصت دارن بچه های خوبی باشن بخونن🔴فوری | کاظمی وزیر آموزش و پرورش : امتحانات نهایی از ۱۳ تیر ماه شروع خواهد شد.
🔹 مکاتبات با شورای عالی امنیت ملی جهت اخذ مجوز برگزاری امتحانات انجام شده است.
🔺 در صورت عدم وجود شرایط پایدار در کشور امتحانات نهایی به صورت غیرحضوری برگزار خواهند شد.
گههههه چی میخواییینننن ۱ ماه فرصت دادیم برین بخونین وگرنه میتونستیم بگیم از ۱۷ خردادفرایند ازمون فرق داره با شروع ازمونخیلی بیشرفین
سه ساله داریم هفت و نیم صبح امتحان میدیم
همیشه همین بودهفرایند ازمون فرق داره با شروع ازمون
و واقعا شما باید قبل ۷ حوزه باشید در رو میبندن
بدبخت پشت کنکوری هر روز آزمون داری۱۳ تیر : دینی ۲
۱۴ تیر : دینی ۳
۱۵ تیر : شیمی ۲
۱۶ تیر : شیمی ۳
۱۷ تیر : زیست ۲
۱۸ تیر : سلامت
۲۱ تیر : ریاضی ۳
۲۲ تیر : فارسی ۲
۲۳ تیر : عربی ۳
۲۵ تیر : علوم اجتماعی
۲۷ تیر : زبان ۲
۲۸ تیر : زیست ۳
۳۰ تیر : زبان ۳
۱ مرداد : فیزیک ۳
۳ مرداد : عربی ۲
۶ مرداد : فارسی ۳
+ ۱۱ ( همون که گفتک تو ح ب گذاشته موثق نیست ولی خب تا الان درست دراومده 😭)