اسپایدرجوجو spiderman هستم حامی مالی سایت ارسالها 638 امتیاز 2,293 نام مرکز سمپاد علامه حلی1 شهر ی جای ایران سال فارغ التحصیلی 1406 روز پنجشنبه ساعت 17:39 #21 لیوان رو باید تا جایی که با لبه لیوان همسطح بشه از مایع مورد نظر پر کنم آخرین ویرایش: روز جمعه ساعت 09:26
Mojo برنارد فن فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 2,252 امتیاز 5,700 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کرمانشاه - تهران سال فارغ التحصیلی 1389 مدال المپیاد شاید دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر روز پنجشنبه ساعت 20:31 #22 چراغا باید همیشه روشن باشن تا دقیقهٔ آخر قبل از خواب. موقع خواب هیچی نباید روشن باشه حتی چراغ خوبی و....
چراغا باید همیشه روشن باشن تا دقیقهٔ آخر قبل از خواب. موقع خواب هیچی نباید روشن باشه حتی چراغ خوبی و....
سردرگم شیپ کن قهار ارسالها 777 امتیاز 3,627 نام مرکز سمپاد باغ وحش شهر تیمارستان سال فارغ التحصیلی 1410 روز جمعه ساعت 12:02 #23 کارهارو نصفه ول میکنم اینم عادت حساب میشه دیگه؟
riαꪀα کاربر نیمهحرفهای ارسالها 234 امتیاز 1,631 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۳ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1407 روز شنبه ساعت 07:48 #24 کروسان رو لایه لایه از دورش جدا می کنم میخورم
St. Gerrard کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 291 امتیاز 1,476 نام مرکز سمپاد حضرت محمد شهر Albuquerque سال فارغ التحصیلی 1402 مدال المپیاد خیر رشته دانشگاه پزشکی روز شنبه ساعت 21:18 #25 سر خودکار کیان رو کج میکنم
Dparted کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,107 امتیاز 8,457 نام مرکز سمپاد به تو چه؟ شهر ها؟ سال فارغ التحصیلی 1415 روز شنبه ساعت 21:37 #26 متنارو از آخر به اول میخونم پ ن: اگه جالب بود میرم از اول میخونم: دی
پرنیـان ☆ فارغالتحصیل ارسالها 165 امتیاز 2,155 نام مرکز سمپاد frz1 شهر ard سال فارغ التحصیلی 1404 روز شنبه ساعت 21:40 #27 وقتی با گوشی حرف میزنم باید راه برم وقتی هم با کسی حرف میزنم باید دستامو تکون بدم
St. Gerrard کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 291 امتیاز 1,476 نام مرکز سمپاد حضرت محمد شهر Albuquerque سال فارغ التحصیلی 1402 مدال المپیاد خیر رشته دانشگاه پزشکی روز شنبه ساعت 22:12 #28 ۹۰ درصد حالات درحال راه رفتنم مگر تو کلاس ماشین سر ناهار و ... کلا ی جا بند شدنم خیلی نادره تو خونه الکی ساعتها راه میرم
۹۰ درصد حالات درحال راه رفتنم مگر تو کلاس ماشین سر ناهار و ... کلا ی جا بند شدنم خیلی نادره تو خونه الکی ساعتها راه میرم
دردآشنا کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 40 امتیاز 152 نام مرکز سمپاد فرزانگان شاکر اردکان شهر اردکان سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه فرهنگیان روز یکشنبه ساعت 20:32 #29 قبل شستن ظرف ها لیوان ها رو حساب میکنم که همه شون باشن اگه نباشن میرم کل خونه رو میگردم تا پیداشون کنم😅 حس میکنم لیوان اگه تو خونه شسته نشده باشه، دیگه اون شفافیت رو نداره و لیوانا رو باید زود بشورم🥲
قبل شستن ظرف ها لیوان ها رو حساب میکنم که همه شون باشن اگه نباشن میرم کل خونه رو میگردم تا پیداشون کنم😅 حس میکنم لیوان اگه تو خونه شسته نشده باشه، دیگه اون شفافیت رو نداره و لیوانا رو باید زود بشورم🥲