• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تست هوش هیجانی - بار آن

Sina

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
سلام سلام

https://esanj.ir/bar-on-emotional-intelligence

این تست رو یکی از بچه ها فرستاد به نظرم باحال بود و احتمالا قبلا هم دادید؛ یکبار دیگه هم بدید؛ اسکرین شاتش رو اینجا بذارید و احتمالا با وجود روانشناس های خبره سایت هم بتونیم مفتکی تحلیلش کنیم

1779518108110.png

این برای خودم مثلا

۲. تحلیل کلی شخصیت شما (سینا)​

شما در حوزه‌های بین‌فردی و اجتماعی بسیار قدرتمند هستید. داشتن امتیاز ۱۰۰ در “همدلی” و “روابط بین‌فردی” نشان می‌دهد که شما فردی بسیار محبوب هستید که می‌توانید به‌خوبی با اعضای تیم ارتباط برقرار کنید، جو روانی مثبتی بسازید و نیازهای دیگران را درک کنید. امتیاز ۹۵.۸ در “کنترل تکانه” هم نشان‌دهنده پختگی هیجانی شماست؛ یعنی در شرایط بحرانی، عجولانه تصمیم نمی‌گیرید.

۳. تحلیل با مثال کاربردی (مهندسی دریا)​

با توجه به اینکه شما در رشته مهندسی دریا تحصیل می‌کنید، این هوش هیجانی می‌تواند برگ برنده شما در محیط‌های عملیاتی (مثل کشتی‌ها، سکوهای نفتی یا کارگاه‌های دریایی) باشد:

• مدیریت بحران (امتیاز بالای کنترل تکانه + تحمل فشار روانی):
  • مثال: فرض کنید در حین یک عملیات تعمیرات اضطراری روی عرشه، یکی از تجهیزات حیاتی دچار نقص می‌شود و زمان برای تعمیر بسیار محدود است. در حالی که ممکن است سایرین دچار استرس و دستپاچگی شوند، شما به دلیل کنترل تکانه بالا، آرامش خود را حفظ کرده و با تحلیل منطقی، بهترین اقدام را برای جلوگیری از بروز حادثه انجام می‌دهید.
  • کار تیمی و هدایت گروه (امتیاز ۱۰۰ در همدلی و روابط بین‌فردی):
  • مثال: اگر سرپرستی یک تیم فنی در یک پروژه دریایی را بر عهده بگیرید، به دلیل همدلی بالا، متوجه می‌شوید که یکی از اعضای تیم به دلیل دوری از خانواده یا خستگی مفرط، عملکردش افت کرده است. به‌جای برخورد چکشی، با درک شرایط او و برقراری یک رابطه انسانی، به او کمک می‌کنید تا دوباره به راندمان اصلی خود بازگردد.
  • نقاط نیازمند بهبود (واقعیت‌سنجی و انعطاف‌پذیری):
  • امتیاز شما در “واقعیت‌سنجی” و “انعطاف‌پذیری” (۶۲.۵) در مقایسه با سایر شاخص‌ها پایین‌تر است. این یعنی ممکن است گاهی در برابر تغییرات ناگهانی برنامه‌ها (که در پروژه‌های دریایی بسیار شایع است، مثلاً تغییر شرایط جوی یا دستورات ناگهانی ستاد) کمی مقاومت ذهنی نشان دهید یا بیش از حد بر ایده‌آل‌های خود اصرار ورزید.
  • پیشنهاد: تمرین کنید که هنگام بروز تغییرات غیرمنتظره در پروژه، سریعاً به جای تمرکز بر “آنچه باید می‌شد”، بر “آنچه اکنون ممکن است” تمرکز کنید.

آخرین ویرایش:
b897099_Tay.png

اینم مال من :-"

n103005_Screenshot_20260523_101902_Chrome.jpg

آزمونتون خرابه آقا:))
من انقدر هم واقعیت سنجیم خراب نیست
خودآگاهی رو قبول دارم (نوجوونم. طبیعی نیست؟)
من آدم شادتر، خوش‌بین‌تر و با کنترل تری ام.
همین که توی ایران زنده موندم یعنی انعطاف پذیری و تحمل فشار روانیم بالاعه دیگه.
چرا یدونه ۱۰۰ هم نداشتمممممم

سلام سلام

https://esanj.ir/bar-on-emotional-intelligence

این تست رو یکی از بچه ها فرستاد به نظرم باحال بود و احتمالا قبلا هم دادید؛ یکبار دیگه هم بدید؛ اسکرین شاتش رو اینجا بذارید و احتمالا با وجود روانشناس های خبره سایت هم بتونیم مفتکی تحلیلش کنیم

مشاهده پیوست 2872

این برای خودم مثلا
جالبه من روزی ۵۰۰ بار به خودم تیکه میندازم ولی احترام به خود ۸۳ گرفتم

فکر کنم اون اطمینان داشتن به تصمیم هام باعث شده اینطوری بشه

یا احتمالا نمره پایین انعطاف پذیری سر این باشه دوست دارم جایی که هستم رییس من باشم، این خود به خود انعطاف رو احتمالا میاره پایین

do.php

وا من خیلی منعطفم یعنی شاید تو برخورد اول سخت باشه ولی یکم بعدش کنار میام ، تحمل فشار روانی؟من کنکور ۱۴۰۵ ام با من از کم بودن تحمل فشار روانی حرف نزن😭🙏🏻

Screenshot_20260523_101713_Chrome.jpg

خیلی زیادی خوش بینم :))

نمیتونم عکس آپلود کنم 🤡

اما بالاترین شادکامی ۹۱.۷ بود
پایین‌ترین کنترل تکانش ۳۷.۵
میانگین سایر موارد هم حدود ۸۰ بود

از همدلیم راضیم هر چند به نظر میرسه مال همه زیاد درمیاد
do.php

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
آقا چرا واقعیت سنجی همه اینهمه بالاس مشکل در چیست ؟ :)) :(( فک کنم به سوال آیا در خیال سیر میکنین باید کاملا موافقم جواب نمیدادم🚶‍♀️

Back
بالا