• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین آهنگ داخل اولین ماشین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع احسانم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
HN1
شهر
سال فارغ التحصیلی
1404
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
یک سوالی پیش اومد واسم که یکروز اگه اولین ماشینتونو خریدید چه آهنگیو اول توش پلی میکنید؟
اگرم که قبلا خریدید بگید اولین آهنگی توش پلی کردید چی بودش :")
لزوما نداره حتما یک آهنگ بفرستید هربار آهنگی مرتبط با این موضوع پیدا کردید بفرستید

بستگی داره چه ماشینی باشه
اگه پژو ۴۰۵ باشه محسن لرستانی🤣
اگه سمند باشه "ماشین فقط سمند سورن" 🤙🤙
اگه چیزای دیگه باشه احتمالا diet mountain dew از بانو لانا دل ری💞

تمنای وصال

پ.ن:
چه جالب که این «اولین» برای شما هم اولویت داره، من همیشه درمورد هرچیزی به اولین‌ش فکر میکنم و یجورایی مقدسه برام(:

ریمیکس تهران کنارت سارن دیجی ساشا
سال ۱۴۰۰

حدودا ۶ سال پیش ماشین‌دار شدم و ابدا این موضوع اهمیتی نداشته، چون اصلا یادم نمیاد...
ولی یه سری آهنگا بوده که توی یه شرایط خاص وقتی داشتم رانندگی می‌کردم پخش شده و همیشه برام یادآور اون لحظه‌هان.
و بولد ترینشون اینه تو ذهنم

قطعا چون میخوام باهاش برم دور و دور و پدال گازشو از جا در بیارم همون شب اول و حسابی تو سرعت بالا برونمش دوتا آهنگ نافاخر برای دور دور پلی میکنم
Epicure - Kifpool
Epicure - Mast Didanet
یا سایر آهنگ های نافاخر

آخرین ویرایش:
عجب تاپیکی
اولا که کارگایز به صدای موتور ماشین تو دور اول دقت میکنن و براشون لذت بخشه(چسی)

ولی اولین اهنگ
استاد سقایی
https://sevilmusics.com/article/95891/

آخرین ویرایش:
من کلا به تک آهنگ خاصی ارادت ندارم ولی همیشه پلی لیست خودم رو دارم که بزنم به تخته انگار لحاف چهل تیکس:))

نمی‌دونم ولی احتمالا این دوتا رو تا ته بلند کنم:
Somebody that I used to know - Gotye
Get lucky - Daft punk

آخرین ویرایش:
واقعیت امسال ماشین جدید گرفتیم هیچی مطلقا گوش ندادم ببینم کجا هاش صدا میده(کمک فنرش واقعا صدا میداد)

نمیدونم چرا ولی با دیدن تاپیک رندوم(همینطور یهویی) فکر کردم بالاخره اون ماشینی که میخوام رو یه روز بخرم احتمالا چی برای اولین بار پلی(پخش) کنم توش؟ این اهنگ اومد ذهنم با اینکه خیلی ربطی به سبک آهنگ/موسیقی که عموما بهشون گوش میدم و علاقه دارم نداره اما خب توی یه لحظه فکر کردن به اون لحظه حسو حال این آهنگ رو آورد ذهنم حالا شاید اون روز که رسید اون لحظه با توجه به حسم چیز دیگه ای کلا گذاشتم اما فعلا اینه تارگت(هدف) و اول میام خونه باهاش حتما میبرم دور دور اولیه رو با مامانم با این اهنگ میزنم و فرداش هم حتما میرم سراغ دوسه تا از رفیقام که خیلی دوستشون دارم😅
*خیلی ذوق و احساسات نشون دادم دیگهه😂

fekr nemikardam beshe shod khodaro shokr

آخرین ویرایش:
راستش بهش فکر نکردم و از این انتخابا هم مطمئن نیستم. ولی صرفاً اینا حس و حال ماشین و شب و رانندگی میدن، شاید خوش بگذره:

The Color Violet
Style - Taylor

شاید
Highway to hell _acdc
یا
Driving with my darling _and one
یا
There is a light that never goes out _the Smiths

آخرین ویرایش:
حبیبی
با اینکه طرفدار انگلیسی و فرانسوی ام ولی حبیبی برای ماشین نو ساخته شده

Back